Ako sa odvolať ?
A čo napísať do odvolania aby som sa vyhol protizakonnej pokute
@tncka noo pokiaľ je to protizakonné 😏
@damian2580 skús pani "nu-lit-nú" , ona tvrdila že sú protizákonné.... A vlastne už nie je advokátka lebo jej odobrali licenciu 🤷🤷🤷🤣 asi to nie je náhoda...
@damian2580 a tu "protizakonnost" si si posudil ty sam? 😀
@damian2580 keď si si istý, že pokuta je protizákonná, tak zrejme máš všetko naštudované a nemôže byť problém napísať odvolanie 😃
@damian2580 ak si po 20tej nesiel do prace alebo k lekárovi,tak sa z toho nevyzujes 🤷 ludia soli neuvedomuju,ze je nudzovy stav a vtedy platia aj take zakony,ktore by bezne boli proti ludskym pravam
@damian2580 Ak si bol vonku na jednu z výnimiek ktorá je tam uvedená, tak sa odvolať môžeš a pokutu ti zrušia (tj lekár, testovanie, starostlivosť o blízku osobu)
Dalsi jedinec co sa snazi vyzut z vlastneho preslapu...
Ak si mal nejaký dôvod na nerešpektovanie zákazu vychádzania, tak máš na to nejaké potvrdenie nie? Ktorým si sa preukázal policajtom. A dali Ti pokutu napriek tomu?
Alebo ďalší hrdina, ktorý si mysli čo mi môžu? Tak buď “hrdina” do konca, buď zaplať alebo sa súď so štátom...
@damian2580 napíš do odvolania že si išla do lekárne len Boris Dolár bol akurát zaneprázdnený tak si musela ísť pešo.
@damian2580 pokutu si platil na mieste?
@damian2580 normalne ...nezaplat nic ... je to protizakonne
@damian2580 Ak sa dá dokázať, že je to protizákonné, sú nato doklady - tak sa odvolajte a doložte to hodnovernými dokladmi. Ale ak si to len myslíte, a nemáte ako preukázať, tak to nepôjde.
@evelyn246246
Z exekúcie ho potom budete ťahať Vy?
Boze ludia, ja nechapem, ak neviete alebo nechcete poradit, na co vobec nieco pisete?
@damian2580 kedze si ju dostal,tak si asi porusil zakaz vychadzania a nesedel doma na riti ked si mal. Preco sa teraz chces z toho vyzut?🤣🤣