Vie mi prosím niekto poradiť, ako je možné zistiť, či fyzická osoba pracuje niekde v zahraničí? Cez koho, aký úrad... ?
Ide o to, že otec maloletej sa už roky bráni zvýšeniu výživného, úmyselne nepracuje na SK, stále tvrdí, že nič nemá, ale v skutočnosti si nežije zle. V minulosti pracoval v Nemecku a v súčasnosti mám podozrenie, že tam pracuje opäť. Nemá zmysel podávať návrh na zvýšenie výživného, pokiaľ neviem, kde dotyčná osoba pracuje.... žiaden súd nebude zisťovať pracovný pomer v zahraničí, pokiaľ neviem o konkrétnom zamestnávateľovi... Mám už roky problém zistiť čo robí...
Ďakujem za rady.
http://www.ucps.sk/Posobnost_a_ulohy_Centra_pre... ak viete aspoň krajinu, kde pracuje, tak skúste tu 😉
Pokial pracuje v zahranici, navrh na zvysenie vyzivneho kludne mozes podat, je povinny dokladovat svoje prijmy danovym priznanim. Sud ho k tomu vyzve.
Urcite podaj navrh na zvysenie vyzivneho. Sam sud ho vyzve, aby zdokladoval svoje prijmy.
Ak by si potrebovala pravnika, poznam jednu velmi dobru co sa zaobera rodinnym pravom ( a teda aj vyzivným)
č. 0915 731037
drzim palce 🙂
asi jedine cez danovy urad.