dnes ma navštívil pracovník sociálky!!!!!!!!!!!! na základe anonymného udania, že vraj sa nestarám o svoje dieťa , navštevujem pohostinstvá aj so svojim priateľom a dieťa nechávam doma. Ešte teraz to rozdýchavam, som neuveriteľne nasratá, mám tip na mojich úžasných exsvokrovcov, ale ako sa mám akože brániť??? Musím podotknúť, že pán zo sociálky bol veľmi milý, nechal mi kontakt na seba, keby som mala neaký problém. Malá má všetko, myslím že vysoko nad rámec základných potrieb, áno vyjdem si von, malá spí u našich alebo pri mojej sestre skoro každý víkend!!!!!!
Ako som vykreslená ako neaká alkoholička, pritom chodím večer behať, chodím cvičiť, ... ako neviem, či to bežne alkoholičky robievajú ???? Ani neviem kedy som naposledy pila, tuším tak mesiac dozadu na gulášovke, čo naši usporiadali a teraz v piatok som vypila JEDNEHO radlera!!!!!!!!!
Zvažujem trestné oznámenie za ohováranie, ale ako neviem, či mi to čo pomôže, nakoľko to bol anonym, pán sa mi vyjadril, že list bol písaný rukou a asi staršími ľuďmi, neviem či mám nárok si tento list zo sociálky vyžiadať, prípadne naň neako reagovať. Ja som kukala naňho ako puk, som nebola schopná ani hneď rozmýšľať. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Neviem, či mu mám zavolať a požiadať o ten list, alebo s ním konzultovať ako to riešiť. Nechcem to nechať určite len tak, veď to mi kľudne môžu posielať stále a vymýšľať si kraviny dookola, mám sto chutí exsvokre zavolať, ale pochybujem že sa prizná a ja sa zbytočne rozčúlim.
skus mu zavolat, ze by si chcela vediet, ako ten podnet doriesili..ci je to uzavrete. a mimochodom, ci je mozne, aby ti spristupnil ten anonymny list, ze by si ho chcela vidiet, nakolko pri jeho navsteve si bola prilis zaskocena, aby si vedela normalne reagovat. snad by to nemal byt problem.
ak by si list mohla vidiet (idealne aj prefotit) a mas tip, kto to mohol byt, porovnaj pismo, ak sa da.. a potom...no prilezitost na odplatu sa casom najde, kazdemu sa totiz jeho skutky nejako vratia. a mozno vykonavatelom ani nebudes ty-niekedy to zadostucinenie pride aj samo.
napadlo ma, ak by si zistila, kto to bol, udať toho človeka za ohováranie? aspoň bude mať poťahovačky s policajtami 😉
aj ked to je anonymne udanie a oni su povinny ho presestrit, tak ty mas pravo si vyziadat k nahliadnutiu ten list a tu obalku ... normalne si to aj prefot .... a potom je to uz fakt len na tom ci dokazes ze to pisali oni ... ale ja suhlasim s babami ze ono sa to nakoniec aj tak pomsti samo ... a tak ze to ani nebudes cakat...
udat ho za ohovaranie to asi nepojde to zamietnu preverit to oni musia ... na socialku sa tazko hnevat ... ale teda ja by som dala na svoj vnutorny pocit ak myslis ze to boli exsvokrovci ... 😉
No moja sme na tom podobne nas resp mna udala suseda ze tyram deti lebo ze po nich kricim ze maly zle rozprava vraj to z toho tyrania a pocuvaj tu pecku ze deti v noci placu 😀 ....takze poviem ti teraz bude navsteva u dr skolka skola atd kde proste vsade dieta chodi ...my sme mali len prvu a poslednu navstevu a uz by to bolo davno pasé lenze draha susedka nevie co so sebou a mala s mm iste zase nezhody a zavolala na neho policajtov pred ktorymi ho napadla urazala a vyhrazala sa ze ho zabije 😀 a kedze ju policajti poslali do p.... tak nevedela co od jedu tak volala zas na socualku a potom na nejaku linku pomoci 😀 a tak sa to dostalo zas tam tak nas zavolala nasa kuratorka a tukala sa po cele ze to je chora zenska a ze teraz nas musi este pol roka navstevovat a potom to zahodi este tu nebola a je to asi uz 2mesiace ......a presne som uvazovala jak ty ze na nu podam za ohovaranie lenze si sama specatila utok proti mm pred policajtmi a zajtra uz maju na priestupkovom pojednavanie 😀 keby chces este nieco vediet kludne ip 😉
nechapem, ako ludia dokazu takto druhym ludom zneprijemnovat zivot...velmi smutne...drzim palce, nech to dobre dopadne...ludska zloba je veru zla ☹
@luci78p ja som mala stejnú návštevu cca dva roky dozadu, tiež na základe anonymného listu, ja som si od toho pána (tiež bol mladý, milý a fešák 😀 ) vypýtala ten list aj s obálkou, a v pohode som si prefotila, potom na základe písma som si našla hajzlíka, čo to spáchal. brániť sa asi nemáš ako, oni sú povinný preveriť každé udanie, a pokiaľ nezistíš, kto je to, tak si nepomôžeš