Ako rezervovať termín na vybavenie občianskeho preukazu pre dieťa?

5. apr 2024

Ahojte, prosím vedeli by ste mi poradiť keď si chcem s malým zarezervovat termín na vybavenie občianskeho ako to mam vypísať? Ci mam pisat svoje udaje (ale tam mi pise ze meno na koho je rezervacia musi byt totozne a osobou ktora si ide robit doklad) a zároveň pyta tam odomna cislo dokladu a je to ako povinne pole. Ďakujem

zojanka
5. apr 2024

Daj svoje údaje a svoje číslo OP. Ja som tak zadávala už 2x a bolo to ok.

cookie29
5. apr 2024

Tvoje udaje aj ked je pre dieta. Vzdy tak robim

marianarem
5. apr 2024

Dnes sme prave takto boli, dala som tam svoje meno a bolo to ok. K vybaveniu si dones rodny list dietata a samozrejme svoj doklad totoznosti. Ak uz dieta predtym OP malo, tak staci tento OP plus tvoj.

eternity24
5. apr 2024

Presne ako píšu vyššie, tvoje údaje vyplnujes aj za dieta. Máš v podmienkach napísané to, čo uvádzaš, že rezervácia musí byt totožná s osobou, ktorá si doklad vybavuje. Ale máš tam napisane aj to, že v prípade maloletých osôb môžu byt použité údaje zákonného zástupcu. Treba citat všetko. Nie iba časť informácii.

kikulienkadd
5. apr 2024

Ahoj,včera som bola som synom vybaviť nový OP. Do systému som zadávala synove údaje,platnosť predchádzajúeho dokladu, iba svoj telefón som tam napísala (podľa inštrukcií). Veľmi odporúčam objednanie termínu,úžasná úspora času-prišli sme asi 5 min pred termínom,hneď nás zavolali a o 5 min sme mali vybavené. Vraj je teraz voľnejšie, lebo od 1.4.zdraželi poplatky,veľa ľudí sa snažilo prísť do konca marca.