Ako podať sťažnosť na poštu?

jan1209
24. apr 2018

Vedel by niekto poradit ako podat staznost na postu?konk.dnes som nasla postu ktora nevosla do schranky len tak polozenu na branke dakujem za radu

lorela
24. apr 2018

@jan1209 Listom - napíšeš Sťažnosť, opíšeš predmetnú záležitosť, podpíšeš a odnesieš do podateľni, kópiu sťažnsoti si žiadaj potvrdiť.

lucilaines
24. apr 2018

ahoj, ja som to akurat tento mesiac riesila..napchali mi do schranky velky balik a uplne zohli dvierka na schranke..poslala som staznost aj s fotkou na staznosti@slposta.sk. Vela som od toho necakala, ale na moje prekvapenie i asi po dvoch tyzdnoch volala pani, velmi mila a slusna a ospravedlnila sa a vcera mi prisiel sek od posty s odskodnym 15 eur na nakup novej schranky.

fatima99
24. apr 2018

ved normalne na poste veducej smeny sa treba stazovat a mala by sa tam dat staznost vypisat

simca06022011
24. apr 2018

Myslim ze maju na to aj tlacivo, ale naj. je to riesit emailom :D mne sice nepomohli, este mna sfukli (dorucovanie zasielok, ani nepridu, len o dva dni po datume dorucenia sa objavi zlty listok... prtiom cely den sme na adrese...)

marusia12
24. apr 2018

To je skvelé, že ludia majú len takéto problémy.

sofi0707
24. apr 2018

Ja by som to riesila emailom , staznosti , posta obdrzi potom email a bude muset dorucovatelka napisat vyjadrenie 🙂

ema234
24. apr 2018

@fatima99 no veducej tak akurat nic nevyriesi, ved su mezi sebou kamaratky ako vzdy 🙂

tripetta
24. apr 2018

Pošta môže mať hotový román, ako všelijak hádže listy a oznámenia. Jedna známa našla podací lístok hodený na zemi, alebo cudzí úradný list z banky v jej schránke!!! O kuriérskych službách radšej ani nehovorím. Nemám ani slov.

majulla
1. mar 2019

Ja som sa sťažovala na Odbor kontroly, inšpekcie a sťažnosti .... odpoveď v zmysle, že si vymýšľam a že skutok sa nestal. Takže ako môže dôjsť k náprave a k zlepšeniu služieb, keď samotný Odbor kontroly Slovenskej pošty prehliada a kryje neschopnosť svojich zamestnancov.

simca06022011
1. mar 2019

@majulla už len to že majú "odbor kontroly atď" hovorí o všetkom 😂 zaspali v dobe komunistickej... Ale zase je to rôzne na každej poste.

jozefnovotny
5. dec 2019

podvadzaju ma Vaši operátori pri otázke na moju zasieľlku č.EB143870188SK povedali už predvčerom, že ju odoslali do Galanty čo samozrejme nebola pravda.Neviem načo ich mate aby podvadzali?

lulila098
30. mar 2021

Dobrý deň. Áko môžem podat sťažnosť na konkrétnu postarkou v našej obci. Ďakujem

sofi0707
30. mar 2021

@lulila098 zavolajte na zakaznicku linku slovenskej posty , alebo emailovu . Priamo do Banskej Bystrice to pride.

januska20
30. mar 2021

@lulila098 môžem vedieť čo sa stalo?

lulila098
31. mar 2021

@januska20 prišla k nám domov, kričala po mne, uražala ma.

januska20
31. mar 2021

@lulila098 fuu, a to mala na to dôvod?
Ja robím doručovateľku,tak len ma zaujíma čo sa vlastne stalo.

sihaj
31. mar 2021

robila som poštovú doručovateľku, celkom zaujímavá práca...ale pri prvej príležitosti som odišla

lulila098
12. máj 2021

@januska20 nemala vôbec dôvod. Vždy som bola ku nej milá.... Aj nahucala na muža len kvôli tomu ze sa jej nepozdravil... Ona je úplne mimo.. Každý na ňu nadáva...

nicol_ka55
12. máj 2021

Listom, mailom, moznosti je mnoho

spilajka
17. nov 2021

Toto zaujíma aj mňa pani za okienkom u nás na pošte ma totálne urazala lebo si chodím častejšie po balíky na poštu čo ju v prvom rade nemá zaujímať čo mi chodí a prečo na mňa vybehla či som podľahla nakupovaniu cez internet a dokonca mi prikázala aby som si dávala posielať balíky kuriérom lebo tu nikto nie je schopní tenký malý balík doniesť musím behať na poštu jak koza s malým dieťaťom kde sa čaká aj 20minut vonku pred budovou a toto nie je prvý krát raz za čas posielam balík doporučene a vždy na mňa vybehne prečo si to nedám elektronicky lebo ona chudera to musí nahadzovať do počítača ale včera to bolo už neúnosné ako má urazila a ešte a mi vysmievala do tváre