Baby ako prosím platí nočný kľud ? Susedia robia stále diskotéku a už mi to lezie na nervy pes tam šteká 🙈😡 Sú hneď pod nami v Paneláku, je 3.17 ráno
@kittykat22 počkám ešte 5 minút, ale ja sa čudujem že to ostatným susedom nevadí, ale ja mám žiaľ jediná malé deti v paneláku
No od 22:00 mal byt klud. Nie je ziadna vynimka
Však bol Silvester treba vydržať však je to jeden den dá sa to zvládnuť
Jednu noc v roku by som fakt neriešila ...
@andrejka1974 keď chce niekto párty nech sa páči diskotéka, 4.20 prišli policajti a zrazu ticho
@jesenzima keby máš bábätko ktoré nemôže spať a plače a oni ziapú ak jebnutý tak by si to veru riešila 4,20 prišla polícia a zrazu ticho
Diskotéka v paneláku je vrchol chrapúnstva 🤦🏻♀️, ak chcú robiť diskotéku nech si prenájmu chatu v lese
Nerozumiem komentarom, ze to treba zvladnut a ze je to jedna noc a preco by som mala nieco zvladnut, ohladuplnost snad plati pre obe strany 🤷♀️ my sme mali vcera evidentne oslavu Silvestra u susedov ale kedze nerobili vyslovene "party", tak to nik neriesil, ze je pocut vravu a smiech. Robit si diskoteku do 4 rana v panelaku je pre mna totalne bezohladne, takze by som pokojne tu policiu zavolala. Na party su ine miesta podniky, chaty na samote a nie panelak.
A však dobre nerobme z toho vedu jeden den sa to dá vydržať bývala som roky v paneláku a bývali tam zurky na Silvestra a nikdy ma nenapadlo volať policajtov a keď som mala malé deti je to o ľuďoch aj moje deti aj my sme robili žúrku a policajtov nikto na nás nezavolal možno preto že boli u nás vtedy aj niektorí susedia a mali sme malé deti aj my aj oni
Sranda, ze keď tu včera bola diskusia ci platí nočný kľud, lebo nejaká žena chce mať party a deti jej budu dupat a susedia budú asi nervózni, tak jej každá jedna radila aby ich neriešila a ze na Silvestra to prežijú. A zrazu tu názor, že žiadna výnimka o 22.ma byť kľud. Krásny dvojitý meter tu mate😅
...Ty kokos, Teba mať za susedu 😃
jasne ze plati 🙂 zavolaj policiu. Ked chcu diskoteku, mozu niekam do klubu.