Ako platí nočný kľud na Silvestra?

1. jan 2025

Baby ako prosím platí nočný kľud ? Susedia robia stále diskotéku a už mi to lezie na nervy pes tam šteká 🙈😡 Sú hneď pod nami v Paneláku, je 3.17 ráno

kittykat22
1. jan 2025

jasne ze plati 🙂 zavolaj policiu. Ked chcu diskoteku, mozu niekam do klubu.

autor
1. jan 2025

@kittykat22 počkám ešte 5 minút, ale ja sa čudujem že to ostatným susedom nevadí, ale ja mám žiaľ jediná malé deti v paneláku

martinkatinka
1. jan 2025

No od 22:00 mal byt klud. Nie je ziadna vynimka

andrejka1974
1. jan 2025

Však bol Silvester treba vydržať však je to jeden den dá sa to zvládnuť

jesenzima
1. jan 2025

Jednu noc v roku by som fakt neriešila ...

autor
1. jan 2025

@andrejka1974 keď chce niekto párty nech sa páči diskotéka, 4.20 prišli policajti a zrazu ticho

autor
1. jan 2025

@jesenzima keby máš bábätko ktoré nemôže spať a plače a oni ziapú ak jebnutý tak by si to veru riešila 4,20 prišla polícia a zrazu ticho

emma022
1. jan 2025

Diskotéka v paneláku je vrchol chrapúnstva 🤦🏻‍♀️, ak chcú robiť diskotéku nech si prenájmu chatu v lese

petamich
1. jan 2025

Nerozumiem komentarom, ze to treba zvladnut a ze je to jedna noc a preco by som mala nieco zvladnut, ohladuplnost snad plati pre obe strany 🤷‍♀️ my sme mali vcera evidentne oslavu Silvestra u susedov ale kedze nerobili vyslovene "party", tak to nik neriesil, ze je pocut vravu a smiech. Robit si diskoteku do 4 rana v panelaku je pre mna totalne bezohladne, takze by som pokojne tu policiu zavolala. Na party su ine miesta podniky, chaty na samote a nie panelak.

andrejka1974
1. jan 2025

A však dobre nerobme z toho vedu jeden den sa to dá vydržať bývala som roky v paneláku a bývali tam zurky na Silvestra a nikdy ma nenapadlo volať policajtov a keď som mala malé deti je to o ľuďoch aj moje deti aj my sme robili žúrku a policajtov nikto na nás nezavolal možno preto že boli u nás vtedy aj niektorí susedia a mali sme malé deti aj my aj oni

nelka93
1. jan 2025

Sranda, ze keď tu včera bola diskusia ci platí nočný kľud, lebo nejaká žena chce mať party a deti jej budu dupat a susedia budú asi nervózni, tak jej každá jedna radila aby ich neriešila a ze na Silvestra to prežijú. A zrazu tu názor, že žiadna výnimka o 22.ma byť kľud. Krásny dvojitý meter tu mate😅

aliziana
1. jan 2025

@nelka93 "dvojitý meter tu máte" - takže tá istá osoba písala v 1 diskusii jedno a v druhej úplne opačne?
Hádam je normálne, že každý má nejaký názor, prečo by tu mal byť dvojitý meter? Akoby MK bola komunita ľudí s tým istým názorom 😄

danyelia
3. jan 2025

...Ty kokos, Teba mať za susedu 😃