Ako môžem ukončiť poberanie hmotnej núdze?

laura2332
16. máj 2024

Dobry večer, chcela by som sa ooýtať popripadne dozvedieť sa že ako môžem ukončiť hmotnu núdzu na upsvare som bola už x krát nech ma ukončia povedali že sa to nedá neviem že čo robiť druh si otvoril živnosť a bojím sa že budem mať problémi lenže ja tam chodím chcem to ukončiť ale oni ma nechcu ukončiť pozerala som aj tu na google že ako môžem ukončiť ale nič som nenašla budem vďačna ak mi poradite, ukončiť to chcem z dôvodu toho že najmenšieho mam v škôlke od septembra manžel už pracuje a tym padom môžem aj ja pracovať

kacena4
16. máj 2024

pisomne a doruc postou

simulienka2207
16. máj 2024

@laura2332 napísať žiadosť o odňatie dávky v hmotnej nudzi od.... (napr. 1.5.2024)

laura2332
autor
16. máj 2024

@simulienka2207 ďakujem a chcem sa opýtať či môžem aj písomne

simulienka2207
17. máj 2024
alickapusinka
17. máj 2024

môžeš sa odhlásiť ak ideš podnikať. A môžeš dostať aj dotáciu na podnikanie z UP.

laura2332
autor
17. máj 2024

Ďakujem, dnes som bola na upsvare ale šla som k jednej pani pod ktoru ani nepatrim a ta mi napísala že ako asi by som mala napísať žiadosť o odňatie a hneď mi dala take papiere kde musím vyplniť a odniesť a to ohľadne podnikania a zamestnania tak uvidím mám na rozmyšľanie dva dni tak dúfam že už sa pohnem k lepšiemu a ďakujem vám za rady