Ako je to s kontrolou počas maródky?

simonaprava
6. okt 2020

caute baby.

ako je to s kontrolou pocas pn? chodia iba pocas standardnej pracovnej doby napr. do 16:30 alebo aj neskor? chodia aj cez vikendy?

pn som este nikdy nebola, lekarka mi dala vychadzku jednu poobede nakolko som byvam v byte a mam psa. tak som jej povedala, ze potrebujem kvoli venceniu. diky za vase skusenosti.

mogaa
6. okt 2020

@simonaprava môžu prísť kedykoľvek od 6:00-22:00 a aj cez víkendy , dokonca chodili aj cez Vianoce😉

simonaprava
autor
6. okt 2020

@mogaa dakujem pekne za skusenost. no ak by ma nenasli doma tak len so psom von a to bohuzial musim s nim ist. snad pre to budu mat pochopenie, no.

andrea_82
6. okt 2020

@simonaprava obávam sa, že nebudú mať pochopenie. Mala by si chodiť von len cez vychádzky.

ivkazba
6. okt 2020

@simonaprava vychádzku so psom budú akceptovať jedine ak žiješ v domácnosti sama

simonaprava
autor
6. okt 2020

@andrea_82
@ivkazba baby nebyvam sama ale manzel ma niekedy 12stky. a ked nam to vyjde tak ze sme obaja v praci tak odbiehame pocas obednej prestavky ho vyvencit. lebo nevydrzal by, kym ja pridem z prace najskor o pol 6. chapem ze to pre nich nie je argument no ked nebude moct manzel urcite s nim pojdem von.

meggie393
6. okt 2020

Chodia hocikedy aj cez víkend ja som mala nie raz ,a pokiaľ nie si doma mimo vychádzky a nemáš papier od lekára, tak ti to ťažko prejde . Žiaľ musíš sa zariadiť tak aby si vencila v čase vychádzky, ja som ked nikto nebol doma dala vyvencit bohužiaľ len tak,se som vyšla z brány, urobila cik a išla hore . Mala som so sebou telefón pokiaľ by volali aby som hneď odniesla psa a išla dole ....

simonaprava
autor
6. okt 2020

@meggie393 ano takto nejako to budem musiet riesit tiez. ako pisem, som 1x pn, nemam doposial vobec skusenost.

meggie393
6. okt 2020

@simonaprava hej jasné chápem...preto hovorím ako som to robila ja ;) žiaľ socialka je neúprosná v tomto a je im jedno či máš doma psíka alebo nie :/

simonaprava
autor
6. okt 2020

@meggie393 hej a najcastejsie radi navstevuju paradoxne tych, ktori cerpaju pn raz za 10 rokov :D a ti co su stale doma, tym nepridu. :D

panelacikova
6. okt 2020

@simonaprava veľmi záleží aj na tom, kvôli čomu je PN. ak to nie je infekčného charakteru, bolo potrebné požiadať OL o viacero vychádzok a vysvetliť situáciu. ak to je charakteru infekčného, tak jedna vychádzka denne je až-až a nikoho to nebude zaujímať, keď ťa doma nenájdu

panelacikova
6. okt 2020

@simonaprava pred 6 rokmi som tiež po dlhom čase maródovala. 3 mesiace nič a potom v priebehu 1 týždňa prišiel mladík 2x.. takže nespoliehať sa ani na to, že bol tu včera, super, mám mesiac pokoj.

mogaa
6. okt 2020

@simonaprava kontrolór dostane náhodne vygenerovaný zoznam, on nevidí ani tvoju PN-ku a ani nevie s akou diagnózou si doma😉 a teda venčenie ti naozaj neuznajú ako dôvod na nedodržanie liečebného režimu - na to máš tie vychádzky....

nely1704
6. okt 2020

@simonaprava ja by som to na Tvojom mieste riesila tak ( tiež mam psa a dosť aktívneho) že by som ho vyvenčila skoro ráno tak, aby bol unavený až do poobedia

meggie393
6. okt 2020

@simonaprava áno to som povedala aj ja ,ja som bola na pn kvôli IVF, celkovo som bola na pn 3x za celý môj život a hneď po týždni ma prišli navštíviť 😡 ale bola som doma takže mohli prísť kedy chceli a ak som bola u lekára mala som papier.. Ako bolo spomenuté už, majú náhodne vygenerovany zoznam ..

lucia147852
6. okt 2020

Mne dr hovorila že prvých 10 dni neprídu lebo PN platí zamestnávateľ. Takze sociálka s tým nič nemá a teda o kontrolu ju zamestnávateľ môže požiadať keby má podozrenie. Ale teda neviem či to je pravda

pupavocka101
6. okt 2020

@lucia147852 toto je pravda, prve dni dava podnet socialke zamestnavatel alebo ten moze sam prist na kontrolu 😉

pindusa
7. okt 2020

Vysvetli lekárovi nech Ti dá vychádzky aj dopoludnia.Rano psa vyvenčenci do 8-8,30 hodiny,väčšinou chodia po pól deviatej,tak by si to mala v pohode stihnúť.

angelinja
16. jún 2021

dobry den ja sa chcem spytat prvych10 dni plati zamaestnavatel nie?cize teoreticky kontrola zo Socialky by nemala co robit u ludi...nie?

angelinja
16. jún 2021

@lucia147852 presne to som sa chcela spytat