Rozmýšľam o zmene poisťovne, teraz som v dôvere. O zmene uvažujem aj kvôli zubnej starostlivosti. Ako funguje Union pri preplacani zubnej hygieny? Preplatí z tej sumy 100 eur naraz aj hygienu v sume napríklad 60 eur? Alebo to má rozložené na viac krát po menšej sume ako dôvera? A ako je to s lekármi? Nie je problém sa nechať ošetriť? Nemajú skoro vyčerpané limity?
@april171 union preplatí aj 100€ naraz... V union mam preplatené lepšie vyšetrenia u gynekologičky, na stránke union majú rôzne zľavy pre poistených... Jediný problém mám s e-receptami, tie mi nechce gynekologička predpísať že unionu nedáva 🤷♀️ doteraz neviem dôvod 😂 ale inak nebol nikde problém (zubárka, všeobecný, onkológ)
U nás navyše otvorili novú kliniku a na USG majú zazmluvnené iba Union takže pre mňa mega výhoda
Čo sa týka tohto preplácania, tak union s tým nejaký problém nemám, to mi peniažky rýchlo došli. Ale vraj majú problém keď treba nejakú drahšiu liečbu niečoho tak, že mnohokrát neschvália, že v tomto je všzp najspoľahlivejšia.
@bubbinaa mne schvalili IVF v Brne zo dna na den a bez problemov. s unionom mam len pozitivne skusenosti, presiel tam aj manzel z vszp a dcera hned po narodeni isla. aj termin na MR som dostala v den ako som volala,keby som nebola v praci. tak mi dali v piatok termin na pondelok ale ked som sa objednavala mi povedali ze mozem aj hned prist
dcera je este aj predcasne narodena tak bolo toho treba hodne
Ďakujem za referencie, pomohli.
@april171 Preplatia aj naraz, max 100 € ročne.
K ostatnému sa neviem vyjadriť, zatiaľ k lekárom chodím minimálne.