Ako dlho trvá vybaviť cestovný pas?

7. sep 2024

Ahojte chystáme sa na dovolenku (o 3mesiace) ale deťom treba pásy... Neviete náhodou ci už začali robiť pásy na normálny mesačný termín za mesiac alebo to stále trvá do nekonečná? Dakujem

lucinka9292
7. sep 2024

Ja som dala robit 11.7. a sms mi prisla niekedy koncom augusta. Robila som malej, potrebovali sme ho v novembri.

levi767
7. sep 2024

No mne to trvalo dlhšie ako mesiac, ale teraz už není "sezóna" takže určite do mesiaca bude. Pre ušetrenie času odporúčam online "casenku"

maranco
7. sep 2024

To v pohode stíhaš, cez leto ich robili za 2 mesiace.
Urob si vopred rezerváciu https://portal.minv.sk/wps/wcm/connect/sk/site/... a použi "viac dokladov" to na jednu rezerváciu môžete všetkým urobiť doklady. Skontroluj si aj svoj pas dokedy ti platí, či už nepotrebuje výmenu. A pásy sú v aute.

yvanielka
7. sep 2024

Ja som dala robiť detské občianske že snáď to bude skôr ale čakali sme 3 týždne. Dávali sme robiť 8.8.
Ale už by to nemalo trvať tak strašne dlho ako v sezóne.

slavomira236
7. sep 2024

@yvanielka ono neslo o sezonu tohto roku ale vraj bol problem s papierom na vyrobu pasov alebo nieco take.

slavomira236
7. sep 2024

@yvanielka mt sme minuly rok dabali detske obcianske a dostali deti presne den pred 1mesiacom..

e1i
7. sep 2024

Vcera bola mama robit OP a sedel tam jeden pan,kt zena sa bola pytat na pasy,ze uz 2 mesiace a pasov nikde. Netrufaju si kupit letenku kym ich nemaju lebo ze je draha

maranco
7. sep 2024

@yvanielka ja som dal robiť OP koncom júla, bol hotový v auguste za 19 dní