Ahojte chystáme sa na dovolenku (o 3mesiace) ale deťom treba pásy... Neviete náhodou ci už začali robiť pásy na normálny mesačný termín za mesiac alebo to stále trvá do nekonečná? Dakujem
No mne to trvalo dlhšie ako mesiac, ale teraz už není "sezóna" takže určite do mesiaca bude. Pre ušetrenie času odporúčam online "casenku"
To v pohode stíhaš, cez leto ich robili za 2 mesiace.
Urob si vopred rezerváciu https://portal.minv.sk/wps/wcm/connect/sk/site/... a použi "viac dokladov" to na jednu rezerváciu môžete všetkým urobiť doklady. Skontroluj si aj svoj pas dokedy ti platí, či už nepotrebuje výmenu. A pásy sú v aute.
Ja som dala robiť detské občianske že snáď to bude skôr ale čakali sme 3 týždne. Dávali sme robiť 8.8.
Ale už by to nemalo trvať tak strašne dlho ako v sezóne.
@yvanielka ono neslo o sezonu tohto roku ale vraj bol problem s papierom na vyrobu pasov alebo nieco take.
@yvanielka mt sme minuly rok dabali detske obcianske a dostali deti presne den pred 1mesiacom..
Vcera bola mama robit OP a sedel tam jeden pan,kt zena sa bola pytat na pasy,ze uz 2 mesiace a pasov nikde. Netrufaju si kupit letenku kym ich nemaju lebo ze je draha
Ja som dala robit 11.7. a sms mi prisla niekedy koncom augusta. Robila som malej, potrebovali sme ho v novembri.