Ahojte, čaká ma súd o úprave práv a povinností voči maloletému. V predvolaní je napísané že mám zdokladovať: Vaše majetkové pomery, Vaše výdavky na bývanie + osobné výdavky; a samozrejme príjmy a podobne. No nepochopila som poriadne tie Vaše výdavky, čakala som že budú chcieť zdokladovať hlavne výdavky čo sa týka syna a nie moje-ako na bývanie to chápem, ale moje osobné? O výživné na seba nežiadam, len na syna. Čo ste na súde potrebovali? Aké doklady ste mali? A tie majetkové pomery? Tým sa myslí byt, auto a čo ešte napríklad. Vďaka za rady
No asi nie,lebo musis preukazat doklad o kupe,aj ked je z druhej ..povedat to mozes,no velmi zalezi aky sudca(sudkyna) bude mat tvoj pripad...spocitaj si ceny tych veci a hod to na papier,a ked sa budu pytat tak povedz... Drzim palce nech dopadnes dobre 🙂
@kristiii sud potrebuje vediet kolko penazi ti ostava po odpocitani vsetkych nutnych vydavkov (strava, drogeria, oblecenie, lieky atd). majetkove pomery tak ako si pisala: byt, auto, chata, vila v zahraničí, lesy, pozemky.. 😝,