Ako to bude po novom? Keď sa má platnosť testu riadiť covid automatom? Zaujíma ma, že keď sa dám otestovať v piatok, bude tento test platiť 7 alebo 14 dní? Keď až od pondelka sa mení farba celon.covid automatu. Či musí byť test z pondelka? Jedná sa mi hlavne o obchody, reštaurácie kde bola doteraz požiadavka 7 daňového (škola a práca viem)
@veronikaszabova to fakt?
@veronikaszabova aký vek detí pre reštaurácie? Nikde to neviem nájsť
@viestta viem, len mňa zaujíma už nasledujúci týždeň
od pondelka nebudeš potrebovať test nikde, ak budeš v okrese I. alebo v II. stupni podľa covid automatu. Iba do práce, zahraničia a vysokoškoláci. A áno mení sa od pondelka uznesenie vlády
@tanapeta no neviem. Keďže celoslovensko je III. Tak to asi tak celkom nebude ako píšeš-od okresu.
ale ba. Od pondelka bude väčšina Slovenska v II. stupni. V III. stupni bude iba okres Ilava, okres Kysucké Nové Mesto, okres Lučenec, okres Martin, okres Myjava, okres Poltár, okres Považská Bystrica, okres Trenčín, okres Turčianske Teplice, okres Tvrdošín
@tanapeta celoslovensko prechádza z III na I. Takže vravíš, že od pondelka ak som v II nepotrebujem test do obchodu ani reštaurácie?
nepotrebuješ. Väčšina SK bude v II. stupni.
@tanapeta ďakujem. Akurát som pozerala vyhlášku. Upravuje zakaz vychádzania iba pre III. Ostatným tým pádom už padá aj zákaz vychádzania? Či zle to chápem?
Mne sa syn zobudil total spuchnuty. A dnes ani do školy ísť nechce. A total stres
Obchody, restauracie, kaviarne... Zostava 7 dnovy test