Koľko platí covid pas? Máte skúsenosť? Ak mám 2 týždne starý, musím ísť na plošné testovanie?
@macik34 ano musis ist.
Musis, test musi byt z terminu celoplosneho testovania.
@renab moze byt aj z piatku
@veronikaszabova ano, lebo sa malo testovat aj v pistok.
ak ide zajtra niekto na testy tak mu neplatia?
@dajana555 nie
@veronikaszabova čiže ide znova v sobotu?Však PCR testy sú viac ako antigenové
@veronikaszabova známa mi volala,že platia testy urobené do 30.10.ja správy už nepozerám
@dajana555 platia testy OD 30.10.
Nie DO.
Od 30.10 vrátane? Čiže piatkový PCR môže byť?
@yvanielka ano
@veronikaszabova je to niekde zverejnené?Lebo si zaplatila kvôli tomu testy,aby nemusela ísť na celoplošné.To je tiež dobrá blbosť.Ona ide 29.10.
@dajana555 bolo to aj na tlacovke - testy budu ratat za platne, pokial budu robene v case celoplosneho testovania. ---> piatok ostal, aj ked vtedy celoplosne nebude
@veronikaszabova tak to si ich rovno môže zrušiť a ušetrí
Test PCR sme mali robený 12.10 a z regionálneho nám povedali že nemusíme ísť lebo test by ešte ukazoval pozitivitu aj keď nie sme infekčný.
Inak menia to zo dna na den. Tak treba len pockat.
@maytee jasne, ze vy nejdete. Tak isto ako vsetci, ktory mali koronu potvrdenu za poslednych 90 dni pred planovanym celoplosnym testovanim --- je to vo vynimkach
@dajana555 ak dostane vysledky do 30.10 do 8mej hodiny rano, tak jej bude platit. Ak neskor, tak nie
@dajana555 aj na PCR testy musi ist 2x, nie len raz
@veronikaszabova Dik🙂
@veronikaszabova to odkedy?
@dajana555 co odkedy?
@veronikaszabova lebo minule tu niekto písal,že sa testuje iba raz na PCR testoch
ved to uz od zaciatku vraveli, ze ak chces ist ako samoplatca na PCR ( namiesto antigenovych), ze tiez musis ist 2x
@veronikaszabova čiže by si ich musela 2x zaplatiť?Aj tí čo idú cez lekárov idú 2x?Aký rozdiel je medzi tým?Tí čo idú cez lekárov a napríklad stiež 29.10.tak im tiež testy neplatia a idú 2x
@veronikaszabova
ja už telku nepozerám tak neviem,pretože tie dlhé tlačovky a vkuse niečo nemusím
@dajana555 ano, musi si ich 2x zaplatit.
Ludia, co idu na zaklade lekarskeho odporucania, maju bud priznaky, alebo dosli do kontaktu s pozitivnou osobou. ---> ak su poz., tiez karantena. Na druhy ist mozu, aj nie.
Ak ty si zaplatis PCR testy, lebo nechces ist na antigenove, musis ist 2x --> preco? Lebo sa potrebuju pretriedit infekcny. Na prvom teste mozes byt neg., na druhom poz.
prave som citala, ze plati test urobeny po 30.10