Zdravím vás
Chcela by som sa spýtať ako to je vlastné s tym 100€
príspevkom počula som že vraj naň majú nárok len tí
Ktorým sa detí narodili v šiestom a desiatom mesiaci
Tak teraz mám vtom zmätok prečo to nedostávajú
Všetky detí
Pretoze ty si uz ten zvyseny prispevok na 100e dostala, ale deti narodene v 6.-10./22 nie. Treba vsetko citat poriadne...ked precitam A tak si precitam aj B.
@alenah31 sak ale aj ďalšia stovecka by sa zišla nie? 😁
@alenah31 Páni zlatá ak viete čítať tak si to ešte raz prečítajte nikde som nepísala že som to čítala ale počula keby som si to prečítala tak by som sa nato nepýtala . Pekný večer
@aurorastone2 to mi je jasne. Ja len nechapem preco si kazdy druhy info neprecita ako celok. Jasne je to tam napisane.
Stále to isté dookola 🙄🙏🤦
Pani zlata ak niekde nieco pocujem tak si info overim tym, ze si o tom nasledne precitam ked uz neviem otvorit usta a opytat sa to toho od koho som to pocula. Na to potom staci priemernemu cloveku pouzit google.
@aurorastone2 no dnešnej dobe každé € 😊
@alenah31 nepozornosť, lenivosť bohvie 🤷♀️ ale zas keby sa nikto nič nepýtal ani nič neoznamoval nepridaval by blogy, fotky, posty, žiadne fóra by neexistovali 😁
To áno preto som to napísala, ja by som tiez ešte pobrala navyše 😁
@aurorastone2 jasne...ale preboha niekedy mam pocit, ze narod uplne osprostieva. Citala si tu v poslednej dobe temy vo fore? Neskutocne🤦♀️🤦♀️
@alenah31 a počkaj keď v januári začnú otázky na ten 60 eurovy prídavok
@alenah31 veľmi milá páni😂 a načo ste sa unúvali tú písať nikto vás nežiadal aby ste mi tú písali vaše uštipnute poznámky ak ste nervózna tak si to laskavo nechajte na svojho muža 😠 ak ste ktomu nemalá čo dodať tak ste to mali ďalej rolovať a ne zbytočnú hádku vyvolať 🙅
@aurorastone2 ach jo, srandy kopec🙄🙄 od 1/23 bude vela zmien, bude to tu vesele.
Kde je hadka? Toto je verejne forum. Evidentne preto je otazka polozena anonymne - tiez by som sa hanbila, ze neviem pracovat so vsade uvedenymi informaciami
@alenah31
@aurorastone2 Super ze ste pekne poradili ale tych kopec ustipacnych nadbytocnych poznamok okolo toho ste si mohli odpustit. Tak sa autorka namiesto googla spytala tu. Na to fora su.
@alenah31 😂😂😂😂 nedajte sa prosím vás vysmiať. Hanbiť sa môžte vy že strkate nos tam kde netreba a mimochodom toje len a len môja vec či to napíšem anonymne ale bo zmenom
@domculik zjavne nevieš čítať, precitaj si co som napísala, nič nebolo ustipacne, sama som napísala ze o tom fóra sú, aj ze sama by som stovecku pobrala, trosku nadhľadu nezaškodí damo 💋😉
@aurorastone2 Zas len ustipacnost.
@domculik odpoved odo mna dostala hned v prvom prispevku. Nic ustipacne v nom nie je. Fora tu kedysi boli na to, aby som polozila otazku k niecomu, co nie je mozne dohladat priamo na stranke konkretnych uradov. Tato konkretna otazka tu je polozena denne 20x. Ale vies co mas pravdu...za posledne 3 roky sa to tu uz zvrhlo pytat sa na uplne vsetko.....pouzivat vlastny rozum a trosku sa snazit vzdelat sa sama je "zastarale".
Autorka - no nadavanim zas tiez nic nevyriesis, aj napriek provokaciam. Tak - odpoved si hadam dostala. Pekny vecer 🙂.
A mier zeny 🤗
@alenah31 preboha daj si facku ato riadnu 😠
@domculik dostala 😁 aj tebe pekný zvyšok večera💚
@alenah31 JA normálne žasnem 😱 ako ti len pekné všetko o MK podrobne vieš veď si zruš MK a budeš mať pokoj 🙅moja milá tú diskusie píšu nielen 20x denné ale aj 100x denné lenže sa nájdu vždy také individua ako ti že čakajú kedy čo niekto akú diskusiu dá hneď sa navažia jedno ducho povedané tím sa živia ako aj ti 😂
Už aj niektoré ypsilony zdraželi, ze ich nepoužívaš?
@janinka007 veľmi smiešne až mi dekel od tolkeho smiechu odpadol odpal a otravuj si muža
Aj ti ktori maji vyzivne menej ako 150eur na dieta, v hmotnej nudzi, ztp, z detskej domova