100-eurový príspevok na dieťa

8. nov 2022

Zdravím vás
Chcela by som sa spýtať ako to je vlastné s tym 100€
príspevkom počula som že vraj naň majú nárok len tí
Ktorým sa detí narodili v šiestom a desiatom mesiaci
Tak teraz mám vtom zmätok prečo to nedostávajú
Všetky detí

terina25
8. nov 2022

Aj ti ktori maji vyzivne menej ako 150eur na dieta, v hmotnej nudzi, ztp, z detskej domova

alenah31
8. nov 2022

Pretoze ty si uz ten zvyseny prispevok na 100e dostala, ale deti narodene v 6.-10./22 nie. Treba vsetko citat poriadne...ked precitam A tak si precitam aj B.

aurorastone2
8. nov 2022

@alenah31 sak ale aj ďalšia stovecka by sa zišla nie? 😁

autor
8. nov 2022

@alenah31 Páni zlatá ak viete čítať tak si to ešte raz prečítajte nikde som nepísala že som to čítala ale počula keby som si to prečítala tak by som sa nato nepýtala . Pekný večer

alenah31
8. nov 2022

@aurorastone2 to mi je jasne. Ja len nechapem preco si kazdy druhy info neprecita ako celok. Jasne je to tam napisane.

ivanka12311
8. nov 2022

Stále to isté dookola 🙄🙏🤦

alenah31
8. nov 2022

Pani zlata ak niekde nieco pocujem tak si info overim tym, ze si o tom nasledne precitam ked uz neviem otvorit usta a opytat sa to toho od koho som to pocula. Na to potom staci priemernemu cloveku pouzit google.

autor
8. nov 2022

@aurorastone2 no dnešnej dobe každé € 😊

aurorastone2
8. nov 2022

@alenah31 nepozornosť, lenivosť bohvie 🤷‍♀️ ale zas keby sa nikto nič nepýtal ani nič neoznamoval nepridaval by blogy, fotky, posty, žiadne fóra by neexistovali 😁

aurorastone2
8. nov 2022

To áno preto som to napísala, ja by som tiez ešte pobrala navyše 😁

alenah31
8. nov 2022

@aurorastone2 jasne...ale preboha niekedy mam pocit, ze narod uplne osprostieva. Citala si tu v poslednej dobe temy vo fore? Neskutocne🤦‍♀️🤦‍♀️

aurorastone2
8. nov 2022

@alenah31 a počkaj keď v januári začnú otázky na ten 60 eurovy prídavok

autor
8. nov 2022

@alenah31 veľmi milá páni😂 a načo ste sa unúvali tú písať nikto vás nežiadal aby ste mi tú písali vaše uštipnute poznámky ak ste nervózna tak si to laskavo nechajte na svojho muža 😠 ak ste ktomu nemalá čo dodať tak ste to mali ďalej rolovať a ne zbytočnú hádku vyvolať 🙅

alenah31
8. nov 2022

@aurorastone2 ach jo, srandy kopec🙄🙄 od 1/23 bude vela zmien, bude to tu vesele.

alenah31
8. nov 2022

Kde je hadka? Toto je verejne forum. Evidentne preto je otazka polozena anonymne - tiez by som sa hanbila, ze neviem pracovat so vsade uvedenymi informaciami

domculik
8. nov 2022

@alenah31
@aurorastone2 Super ze ste pekne poradili ale tych kopec ustipacnych nadbytocnych poznamok okolo toho ste si mohli odpustit. Tak sa autorka namiesto googla spytala tu. Na to fora su.

autor
8. nov 2022

@alenah31 😂😂😂😂 nedajte sa prosím vás vysmiať. Hanbiť sa môžte vy že strkate nos tam kde netreba a mimochodom toje len a len môja vec či to napíšem anonymne ale bo zmenom

aurorastone2
8. nov 2022

@domculik zjavne nevieš čítať, precitaj si co som napísala, nič nebolo ustipacne, sama som napísala ze o tom fóra sú, aj ze sama by som stovecku pobrala, trosku nadhľadu nezaškodí damo 💋😉

domculik
8. nov 2022

@aurorastone2 Zas len ustipacnost.

alenah31
8. nov 2022

@domculik odpoved odo mna dostala hned v prvom prispevku. Nic ustipacne v nom nie je. Fora tu kedysi boli na to, aby som polozila otazku k niecomu, co nie je mozne dohladat priamo na stranke konkretnych uradov. Tato konkretna otazka tu je polozena denne 20x. Ale vies co mas pravdu...za posledne 3 roky sa to tu uz zvrhlo pytat sa na uplne vsetko.....pouzivat vlastny rozum a trosku sa snazit vzdelat sa sama je "zastarale".

domculik
8. nov 2022

@alenah31 Tak co ja viem ci zastarale. Ja to beriem tak ze sme ludia a kto ma skusenost, lepsie poradi ako nejaky formalny text. Nepaci sa mi ked je niekto zosmiesnovany len preto ze sa nieco spyta, comu nerozumie.

alenah31
8. nov 2022

@domculik ked sa spytam na nieco comu nerozumiem je uplne ok. Pytat sa na nieco co je v texte kde sa o tej 100e pomoci pise s vysvetlenim hned v texte za tym je lenivost. Toto nie je ziadna matika

autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domculik
8. nov 2022

Autorka - no nadavanim zas tiez nic nevyriesis, aj napriek provokaciam. Tak - odpoved si hadam dostala. Pekny vecer 🙂.
A mier zeny 🤗

autor
8. nov 2022

@alenah31 preboha daj si facku ato riadnu 😠

autor
8. nov 2022

@domculik dostala 😁 aj tebe pekný zvyšok večera💚

autor
8. nov 2022

@alenah31 JA normálne žasnem 😱 ako ti len pekné všetko o MK podrobne vieš veď si zruš MK a budeš mať pokoj 🙅moja milá tú diskusie píšu nielen 20x denné ale aj 100x denné lenže sa nájdu vždy také individua ako ti že čakajú kedy čo niekto akú diskusiu dá hneď sa navažia jedno ducho povedané tím sa živia ako aj ti 😂

janinka007
9. nov 2022

Už aj niektoré ypsilony zdraželi, ze ich nepoužívaš?

autor
9. nov 2022

@janinka007 veľmi smiešne až mi dekel od tolkeho smiechu odpadol odpal a otravuj si muža