Skúsme, prosím, pomôcť vozíčkarovi, ktorý sa nevzdáva!

picolloit
14. dec 2023

Ahojte baby, je nás tu niekoľko tisícok z celého Slovenska, skúsme sa spolu spojiť pre dobrú vec a pomôcť mladému vozíčkarovi, ktorý to po úraze nevzdal a bojuje, posúva sa ďalej!

Pozor neľakajte sa ! Viem, že materská nie je ako plat TOP manažéra, neprosím vás podporiť jeho výzvu priamo finančne , ALE každá z nás máme spústu priateľov - v živote, na Facebooku, na Instagramovom účte, či na iných sociálnych sieťach ... PROSÍM skúsme jeho príbeh prezdieľať, možno sa dostane k tomu správnemu srdiečku, ktoré bude ochotné pomôcť.
Romana osobne poznám, mal odmalička ťažký život, pochádzal z viacdetnej rodiny, kde peňazí nebolo nazvyš a už od školy sa musel obracať aby pomohol rodine, milovanej mamke. V tom roku ako mal úraz, ako by už nešťastia nebolo dosť, mu pár dní po návrate z nemocnice umrela ubolená mamka na rakovinu, otec pre svoje zdrav. problémy sa o neho nestaral, chalan sa však nevzdal a maká na sebe, určite si našu pomoc zaslúži! Ďakujem za pochopenie a pomoc - dolu je link na jeho overenú výzvu a celý životný príbeh .

Ešte raz baby veľmi prosím o pomoc a zdieľanie ! Prajem vám všetkým krásne Vianoce!

Ak chcete pred Vianocami urobiť dobrý skutok tak sem s ním 🙂 aj 1-2€ pomôžu 😉 Ďakujem aj za zdieľanie ! ❤️
https://www.donio.sk/auto-pre-vozickara-romana#

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alenah31
14. dec 2023

@stanulienkat 23.000€ a nie 230.000€.

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marias6
14. dec 2023

@stanulienkat nikde v texte nie je 230 000 e. A invalidný dôchodok má preto nízky, lebo je mladý. Nemá potrebné odrobené roky

alenah31
14. dec 2023

@stanulienkat nikde tam 230.000€ nevidim.

terry2003
14. dec 2023

@stanulienkat je tam 23000€

mogaa
14. dec 2023

@picolloit nechcem byť zlá, ale aký vozíčkar keď chodí....ak by mal nárok, príspevok na auto dostane z UP, teda ak je invalidný a dochádza do práce...a ano pracujú aj ľudia na vozíčkoch.....síce prácu pre nich je zohnať ťažšie ako pre zdravého človeka, ale aj to sa dá ak sa chce....

stanulienkat
14. dec 2023

@terry2003 ano,uz vidim.
Ospraveflnujem sa, xle som precitala.

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
laurita285
14. dec 2023

@stanulienkat dúfam, že sa nerozhorčuješ nikdy nad mladými aké im vyšli výsledky v PISA testoch 😀 .-D 😀 lebo keby si bola zaradená do testovania tak by si im skvelo "zlepšila" priemer

stanulienkat
14. dec 2023

@laurita285 sorry, ale som velky skeptik, co sa tyka tychto vyziev.

laurita285
14. dec 2023

@stanulienkat a ani počítanie nebude asi tvoja silná stránka... ak má 38 rokov a úraz sa mi stal pred cca 5,5 rokmi a rátajme, že školu vychodil v 18tke a hneď nato sa následne zamestnal tak mohol mať odrobené max 14,5roka ak sa zamestnal hneď po škole a ak študoval do 19tky prípadne dlhšie tak to už snáď zvládneš dopočítať aj sama...

stanulienkat
14. dec 2023

@laurita285 tak tam som sa nedostala..😉 Hej, jevto bieda so mnou. Vymazem radsej....🤔

picolloit
autor
14. dec 2023

@mogaa prejde par krokov o barlách, dlhšie vzdialenosti s vozikom ... cievkuje sa, citlivosť v nohách... ZŤPS - čiže neviem či by sme chceli byť v jeho koži ... a výzvu riadne overilo Donio, čiže netreba pochybovať.

picolloit
autor
14. dec 2023

@mogaa treba čítať pozorne UPSVaR príspevok na osobné vozidlo môže schváliť, ALE ZŤP osoba musí byť zamestnaná, riadne študovať, alebo denne dochádzať napr. do stacionára ....ostatné sám píše v svojom príbehu vo výzve...

tamitamitami
14. dec 2023

Držím palce, určite prispejem aj ja 😊

picolloit
autor
14. dec 2023

@tamitamitami Veľmi pekne ĎAKUJEM za pomoc ! Si zlatá! Krásne Vianoce prajem! ❤

tehulka2011
14. dec 2023

@laurita285 pri osobách od 28 do 34 rokov je podmienkou najmenej 5 odpracovaných rokov,

Prečítajte si celý článok na: https://www.podnikajte.sk/socialne-a-zdravotne-... © Podnikajte.sk

estellas
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
picolloit
autor
14. dec 2023

@estellas presne ako tento Roman a aj ako Bekim ... obaja prejdu par krokov s pomocou hoci si časti nôh necítia ...napr. necíti vzadu stehná, chodidlá od spodu... preto sú ich kroky vydreté, zaslúžené a ťažké ....

estellas
14. dec 2023

@mogaa Vozíček nie je len pre ľudí ktorí nemôžu chodiť vôbec, vozíček môžu použiť aj ľudia ktorí majú vážny problém s pohybom a používajú ho, keď im treba dlhšie chodiť a bez vozíčka by mali problém.

estellas
14. dec 2023

@picolloit áno aj Bekim to tak má

alickapusinka
14. dec 2023

Každý deň je tu nejaká výzva pomôžte tomu tomu tomu dôchodkyni z vnukom, matke čo nemá s 3 deťmi na nájom potom na potraviny matke s deťmi preboha však to už nie je možne toto. Ja dám ale takým z okolia o poznám nie tam nejakú výzvu čo toho človeka ani nepoznám. Ale každý deň s tým masírovať mozgy čo je veľa to je nezdravo.

picolloit
autor
14. dec 2023

@alickapusinka keby si si s porozumením prečítala môj príspevok, nežiadam aby si dala, prosba bola prezdieľať, nech sa jeho výzva dostane k ľuďom so ❤ na správnom mieste .... ale aj tak ďakujem za tvoj komentár a teší ma že vo svojom okolí pomáhaš.

nikolca
14. dec 2023

@picolloit na koniku si od decembra a už tu davaš vyzvy na pomoc ešte jeden prispevok a nahlasim ťa

picolloit
autor
14. dec 2023

@nikolca nech sa páči, prajem pekný večer a pokoj v duši 🌹 niekto ti musel veľmi ublížiť, keď si takto vylievaš zlosť, je mi to ľúto.