Ahojte baby, je nás tu niekoľko tisícok z celého Slovenska, skúsme sa spolu spojiť pre dobrú vec a pomôcť mladému vozíčkarovi, ktorý to po úraze nevzdal a bojuje, posúva sa ďalej!
Pozor neľakajte sa ! Viem, že materská nie je ako plat TOP manažéra, neprosím vás podporiť jeho výzvu priamo finančne , ALE každá z nás máme spústu priateľov - v živote, na Facebooku, na Instagramovom účte, či na iných sociálnych sieťach ... PROSÍM skúsme jeho príbeh prezdieľať, možno sa dostane k tomu správnemu srdiečku, ktoré bude ochotné pomôcť.
Romana osobne poznám, mal odmalička ťažký život, pochádzal z viacdetnej rodiny, kde peňazí nebolo nazvyš a už od školy sa musel obracať aby pomohol rodine, milovanej mamke. V tom roku ako mal úraz, ako by už nešťastia nebolo dosť, mu pár dní po návrate z nemocnice umrela ubolená mamka na rakovinu, otec pre svoje zdrav. problémy sa o neho nestaral, chalan sa však nevzdal a maká na sebe, určite si našu pomoc zaslúži! Ďakujem za pochopenie a pomoc - dolu je link na jeho overenú výzvu a celý životný príbeh .
Ešte raz baby veľmi prosím o pomoc a zdieľanie ! Prajem vám všetkým krásne Vianoce!
Ak chcete pred Vianocami urobiť dobrý skutok tak sem s ním 🙂 aj 1-2€ pomôžu 😉 Ďakujem aj za zdieľanie ! ❤️
https://www.donio.sk/auto-pre-vozickara-romana#
@stanulienkat 23.000€ a nie 230.000€.
@stanulienkat nikde v texte nie je 230 000 e. A invalidný dôchodok má preto nízky, lebo je mladý. Nemá potrebné odrobené roky
@stanulienkat nikde tam 230.000€ nevidim.
@stanulienkat je tam 23000€
@picolloit nechcem byť zlá, ale aký vozíčkar keď chodí....ak by mal nárok, príspevok na auto dostane z UP, teda ak je invalidný a dochádza do práce...a ano pracujú aj ľudia na vozíčkoch.....síce prácu pre nich je zohnať ťažšie ako pre zdravého človeka, ale aj to sa dá ak sa chce....
@terry2003 ano,uz vidim.
Ospraveflnujem sa, xle som precitala.
@stanulienkat dúfam, že sa nerozhorčuješ nikdy nad mladými aké im vyšli výsledky v PISA testoch 😀 .-D 😀 lebo keby si bola zaradená do testovania tak by si im skvelo "zlepšila" priemer
@laurita285 sorry, ale som velky skeptik, co sa tyka tychto vyziev.
@stanulienkat a ani počítanie nebude asi tvoja silná stránka... ak má 38 rokov a úraz sa mi stal pred cca 5,5 rokmi a rátajme, že školu vychodil v 18tke a hneď nato sa následne zamestnal tak mohol mať odrobené max 14,5roka ak sa zamestnal hneď po škole a ak študoval do 19tky prípadne dlhšie tak to už snáď zvládneš dopočítať aj sama...
@laurita285 tak tam som sa nedostala..😉 Hej, jevto bieda so mnou. Vymazem radsej....🤔
Držím palce, určite prispejem aj ja 😊
@tamitamitami Veľmi pekne ĎAKUJEM za pomoc ! Si zlatá! Krásne Vianoce prajem! ❤
@laurita285 pri osobách od 28 do 34 rokov je podmienkou najmenej 5 odpracovaných rokov,
Prečítajte si celý článok na: https://www.podnikajte.sk/socialne-a-zdravotne-... © Podnikajte.sk
Každý deň je tu nejaká výzva pomôžte tomu tomu tomu dôchodkyni z vnukom, matke čo nemá s 3 deťmi na nájom potom na potraviny matke s deťmi preboha však to už nie je možne toto. Ja dám ale takým z okolia o poznám nie tam nejakú výzvu čo toho človeka ani nepoznám. Ale každý deň s tým masírovať mozgy čo je veľa to je nezdravo.
@alickapusinka keby si si s porozumením prečítala môj príspevok, nežiadam aby si dala, prosba bola prezdieľať, nech sa jeho výzva dostane k ľuďom so ❤ na správnom mieste .... ale aj tak ďakujem za tvoj komentár a teší ma že vo svojom okolí pomáhaš.