Pomôžte s kúpou osobného auta pre Katku

lucialucia24
4. júl 2024

Dobrý deň prajem, prosím Vás, chcela by som vás aj na tomto fóre poprosiť o pomoc pre Katku a jej rodinu. Jej otec mal nehodu, kedy nie jeho vinou prisli o auto. Katka je na vozíku a na akýkoľvek presun auto potrebujú. Prosím, ak mate možnosť pomôcť co i len trocha, pomôžte. Vopred všetkým ďakujem!

https://donio.sk/pomoc-s-kupou-osobneho-auta-pr...

sisa_s
4. júl 2024

Prispevok od statu na kupu auta nemozu vyuzit?

lucialucia24
autor
4. júl 2024

@sisa_s snažia sa to vybaviť, ale nepokryje to celu sumu auta.

vanilkovazmrzka
4. júl 2024

@sisa_s kedy tento stat pomohl ludom v skutocnej nudzi?… 😏

janinah
5. júl 2024

Namiesto oslovenia mamičiek.ktore často nemajú ani euro nazvyš by som písala mocným a bohatým politikom a ľuďom typu tejto dámy....
BRATISLAVA/ZAKAMENNÉ - Predsedníčka Úradu na ochranu osobných údajov (ÚOOÚ) Zuzana Valková bude poberať plat vo výške 5720 eur mesačne. V súlade so zákonným ustanovením jej plat vo výške štvornásobku priemernej nominálnej mesačnej mzdy určila vláda na svojom stredajšom výjazdovom rokovaní v oravskej obci Zákamenné....

A potom by som na nete zverejnila ich odpovede a reakcieak by vôbec nejaké boli...

Ja osobne som pomáhala celkom dosť na obyčajného cloveka,ale odkedy som si dala vypočítať môj dôchodok,ktorý ma čaká o pár mesiacov,tak som sa musela stopnút a som hlboko sklamaná z tej sumy.
Držím Katke prsty.

sasa1310
5. júl 2024

@lucialucia24 nerozumiem. Však škodu za auto mu má nahradiť poisťovňa vinníka z jeho PZP. Peniaze z toho iste musia mať a k tomu môžu požiadať o príspevok o auto. Takže tých 15 % určite budú mať. Však nemusia na príspevok kúpiť nové auto

sasa1310
5. júl 2024

@vanilkovazmrzka však pomáha, nárok na auto od štátu majú. Ak by požiadali, tak ho dostanú

andrejkap123
5. júl 2024

@sasa1310 toto ma tiez napadlo. Ze skodu / totalku musi zaplatit pzp vinnika ked pisu ze majitel vinnikom nebol…

lucialucia24
autor
5. júl 2024

@andrejkap123 áno, dostanú niečo aj z poisťovne, ale nebude to stačiť, nakoľko auto mali staré a jeho hodnota je mala. Dakujeme za akýkoľvek príspevok!

laurita285
5. júl 2024

@janinah ale prosím ťa 😀 gro z vládnucich politikov a ich posluhovačov by im nedalo ani floka :D a obyčajní pracujúci ľudia sú pre nich totálne hovno a odpad spoločnosti, však oni ani do obchodu svojou nohou nevstúpia :D nie to niečo napriamo rozdávať poddanému ľudu bez politického výtlaku

andrejkap123
5. júl 2024

@lucialucia24 velmi ma mrzí ze tak dopadli a drzim im palce aby sa im to podarilo …