Pomôžme vdove a jej dvom deťom s úhradou nevyhnutných poplatkov, ktoré sama nedokáže splácať

smutnamama1981
16. júl 2024

Prajem príjemný deň,v prvom rade Vám chcem popriať hlavne veľa pevného zdravia .... Prepáčte mi že si dovolím Vám písať ohľadom môjho života , každý si nesieme nejaké to
svoje trápenie.Velmi by som Vás chcela poprosiť o pomoc a zdieľanie najmä kvôli mojím malým synčekom,tato nám zomrel a prechádzame momentálne veľmi ťažkým obdobím... Ďakujem veľmi a zároveň prijmite ospravedlnenie... https://www.ludialudom.sk/vyzvy/16252

lienka.7
16. júl 2024

@smutnamama1981 dobrý večer, to je vaša výzva?

doriiis
16. júl 2024

@lienka.7 ...áno je.Uz po xy krát ju tu má.Ona je v tej situácii zlej minimálne rok už,čo vnimam

konikmodry111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sisa_s
16. júl 2024

V marci ti skoncila vyzva na donio, kde si ziskala 3700eur...to uz si vsetko minula? + 1700e mas na ludialudom aktualne..ved to nie su zanedbatelne sumy

doriiis
16. júl 2024

@smutnamama1981 ....už by aj stačilo odzubavania.Nemyslis?

alickapusinka
16. júl 2024

A čo sa tak zamestnať to by bol lepši nápad ako vypisovať výzvy a pýtať pomoc. Mami a ženy na MK musia chodiť tiež do práce ak chcú slušne žiť a bývať a musia ráno vstať a niekto bude nátrčať ruky.

heleninamama
16. júl 2024

@doriiis Máš pravdu. Je to aj tu stará známa socka, ktorá si urobila deti s dlhodobo nezamestnaným alkoholikom a keď zomrel, tak žobrala na vyplatenie jeho dlhov v sociálnej poisťovni, lebo štát bol k nej zlý. Potom pýtala peniaze na život, kým jej vyplatia sirotské, potom na odchod do azylového domu, na výbavu deťom do škôlky, na odchod z azylového domu, kde sa nevedela prispôsobiť pravidlám, minule chcela peniaze na podnájom... Tá proste dokáže využiť príležitosť! Kým má deti, využíva ich ako zdroj príjmov a roboty sa nechytí, veď je toľko sociálnych sietí a portálov a ona je všade už minimálne dva roky. Nechápem, že sa tohto prípadu nechytí polícia, veď to je minimálne podvod takto klamať dôverčivých ľudí a rovnako aj sociálka. Tie deti by mali byť zverené niekomu, kto z nich niečo aj vychová, táto z nich urobí akurát rovnakých parazitov ako je ona.

doriiis
16. júl 2024

@heleninamama ...a vidíš,stále sa podľa všetkého nájdu ľudia,ktorí poslu peniaze.🤷🏻‍♀️

lienka.7
16. júl 2024

@heleninamama to fakt toto?
@doriiis ja ju registrujem 1x.
Prečo ju teda nestopnu?

heleninamama
16. júl 2024

@lienka.7 Je tu pravidelne. Písala tu dokonca aj žena z jej dediny, ktorá ju poznala osobne. Nikdy nepracovala, rada si vraj vypije, aj ten jej chlap bol taký. Nikdy nič nemali a žili hlavne z príspevkov na deti. Také dedinské socky. A po jeho smrti v tom pokračuje. Stále si vymýšľa srdcervúce príbehy, prečo nemôže pracovať a deti nemôžu do škôlky a tak dookola. Naposledy dostala pár tisíc na podnájom cez Ľudiaľuďom, lebo deťom vraj bolo zle v azylovom dome a chcela začať nový život. Aj prácu vraj mala a už je tu zasa. A určite tu nie je naposledy, veď vždy sa niekto chytí a niečo jej pošle.

lienka.7
16. júl 2024

@heleninamama bože 🤦‍♀️ a ja som jej fakt chcela pomôcť... prečo im tie výzvy potom uverejňujú? A este ze overená výzva. Píše, že tam chce na podnájom, lebo musí byť bližšie ku škôlke (azylak ze je daleko) a o prácu prišla kvôli častej chorobe deti...

doriiis
16. júl 2024

@lienka.7 ...neblbni prosím ťa.Nie že jej niečo pošleš.

heleninamama
16. júl 2024

@lienka.7 Hoď si do Google jej meno a Ľudiaľuďom, len tam má štyri výzvy. Ja som sa tiež takto nechala oklamať a nie som jediná. Celý ten portál je jeden veľký odrb, oni neoverujú nič, stačí jej občiansky preukaz a rodné listy, ich nezaujíma pravda o človeku, ktorého výzvu uverejňujú, ani kde tie peniaze končia.

doriiis
16. júl 2024

Na to,že pani je údajne v zlej životnej situácii má čas venovať sa svojmu FB účtu až až.
Možno by miesto nekonečného zdieľania sprostosti mohla ísť pracovať.

sisa_s
16. júl 2024

Podla tejto zmluvy plati najom mestu 40e mesacne
https://www.crz.gov.sk/zmluva/9119152/
Naco potrebuje teda tie tisicky eur

konikmodry111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lienka.7
16. júl 2024

@sisa_s nelustrujem si archív, fakt nie...

jeliz59
16. júl 2024

Sranda...no.....hmm ja som bola na ľudia ľuďom cca 3 roky dozadu chcela som získať financie pre syna na terapie je ťažko mentálne postihnutý.....a bola som sama muž ma nechal bývalá som v podnájme všetko som hradila sama jedlo hygiena bývanie atď.....(Opatrovateľske..+.alimenty 100€ ktoré mi neplatí 🤣🤣)a nič ....neziadala som o jedlo atď len som chcela terapie lebo mi to nevychádzalo..,a fakt nič a niekto čo môže pracovať tak hold sa mu zbiera....hmm nuž dast ist život 😅

janai1
16. júl 2024

99% takýchto zbierok je len o alkoholikoch a skladaní sa im na chlast. Vymyslia si smutný príbeh, pridajú fotky deti a ľudia im posielajú peniaze

maca1984
17. júl 2024

Že ťa hanba nefacká, fuj.
🤮

mamina7070
17. júl 2024

prosinvas ludia su hlupi prispievaju si zoberte tento transparentny ucet zdruzenia Pre Dobro z toho zije veduca zdruzenia a jej chlap chorym ide ledva polovica a ani to nie
https://www.transparentneucty.sk/#/ucet/SK56090...

bambieblue
17. júl 2024

Ta matka škoda reči ale tý jej synovia sú zlatý najme ten nenší v tej škôlke jak je odfoteny s tou lienkou😊😇 Je mi detičiek ľúto zaslúžili by si milujúcu rodinu

btus
17. júl 2024

moja mama ostala vdovou, keď som mala 6, brat 5 a bola v treťom mesiaci s tretím dieťaťom. Na dom hypotéka. nikto jej nepomáhal, neboli výzvy a zvládla to sama, lebo chcela. Takže: šup ,šup pozbierať sa, do práce a začni rozmýšľať nad svojím životom a nie zbierať každý 1/2 rok peniaze na niečo iné.

babulkomale
17. júl 2024

@heleninamama no pekne...to som myslela ze overene znamena ze sa tam niekto pride pozriet a preveri vsetky skutocnosti.

dadka1997
17. júl 2024

Treba si najst robotu, bohužiaľ, smutne je co sa vam stalo, ale treba sa postavit na vlastne nohy, vdovske a sirotske urcite poberas + rodinne pridavky, co sice nie je vyhra ale treba ist do roboty

mk22
17. júl 2024

Zdvihnúť ritku, a ísť pracovať.
Ako každá matka.

la_dolce_vita
18. júl 2024

No ja len ziram, aky novy biznis sa tu rozsiril..