Prajem príjemný deň,v prvom rade Vám chcem popriať hlavne veľa pevného zdravia .... Prepáčte mi že si dovolím Vám písať ohľadom môjho života , každý si nesieme nejaké to
svoje trápenie.Velmi by som Vás chcela poprosiť o pomoc a zdieľanie najmä kvôli mojím malým synčekom,tato nám zomrel a prechádzame momentálne veľmi ťažkým obdobím... Ďakujem veľmi a zároveň prijmite ospravedlnenie... https://www.ludialudom.sk/vyzvy/16252
V marci ti skoncila vyzva na donio, kde si ziskala 3700eur...to uz si vsetko minula? + 1700e mas na ludialudom aktualne..ved to nie su zanedbatelne sumy
@smutnamama1981 ....už by aj stačilo odzubavania.Nemyslis?
A čo sa tak zamestnať to by bol lepši nápad ako vypisovať výzvy a pýtať pomoc. Mami a ženy na MK musia chodiť tiež do práce ak chcú slušne žiť a bývať a musia ráno vstať a niekto bude nátrčať ruky.
@doriiis Máš pravdu. Je to aj tu stará známa socka, ktorá si urobila deti s dlhodobo nezamestnaným alkoholikom a keď zomrel, tak žobrala na vyplatenie jeho dlhov v sociálnej poisťovni, lebo štát bol k nej zlý. Potom pýtala peniaze na život, kým jej vyplatia sirotské, potom na odchod do azylového domu, na výbavu deťom do škôlky, na odchod z azylového domu, kde sa nevedela prispôsobiť pravidlám, minule chcela peniaze na podnájom... Tá proste dokáže využiť príležitosť! Kým má deti, využíva ich ako zdroj príjmov a roboty sa nechytí, veď je toľko sociálnych sietí a portálov a ona je všade už minimálne dva roky. Nechápem, že sa tohto prípadu nechytí polícia, veď to je minimálne podvod takto klamať dôverčivých ľudí a rovnako aj sociálka. Tie deti by mali byť zverené niekomu, kto z nich niečo aj vychová, táto z nich urobí akurát rovnakých parazitov ako je ona.
@heleninamama ...a vidíš,stále sa podľa všetkého nájdu ľudia,ktorí poslu peniaze.🤷🏻♀️
@heleninamama to fakt toto?
@doriiis ja ju registrujem 1x.
Prečo ju teda nestopnu?
@lienka.7 Je tu pravidelne. Písala tu dokonca aj žena z jej dediny, ktorá ju poznala osobne. Nikdy nepracovala, rada si vraj vypije, aj ten jej chlap bol taký. Nikdy nič nemali a žili hlavne z príspevkov na deti. Také dedinské socky. A po jeho smrti v tom pokračuje. Stále si vymýšľa srdcervúce príbehy, prečo nemôže pracovať a deti nemôžu do škôlky a tak dookola. Naposledy dostala pár tisíc na podnájom cez Ľudiaľuďom, lebo deťom vraj bolo zle v azylovom dome a chcela začať nový život. Aj prácu vraj mala a už je tu zasa. A určite tu nie je naposledy, veď vždy sa niekto chytí a niečo jej pošle.
@heleninamama bože 🤦♀️ a ja som jej fakt chcela pomôcť... prečo im tie výzvy potom uverejňujú? A este ze overená výzva. Píše, že tam chce na podnájom, lebo musí byť bližšie ku škôlke (azylak ze je daleko) a o prácu prišla kvôli častej chorobe deti...
@lienka.7 Hoď si do Google jej meno a Ľudiaľuďom, len tam má štyri výzvy. Ja som sa tiež takto nechala oklamať a nie som jediná. Celý ten portál je jeden veľký odrb, oni neoverujú nič, stačí jej občiansky preukaz a rodné listy, ich nezaujíma pravda o človeku, ktorého výzvu uverejňujú, ani kde tie peniaze končia.
Na to,že pani je údajne v zlej životnej situácii má čas venovať sa svojmu FB účtu až až.
Možno by miesto nekonečného zdieľania sprostosti mohla ísť pracovať.
Podla tejto zmluvy plati najom mestu 40e mesacne
https://www.crz.gov.sk/zmluva/9119152/
Naco potrebuje teda tie tisicky eur
Sranda...no.....hmm ja som bola na ľudia ľuďom cca 3 roky dozadu chcela som získať financie pre syna na terapie je ťažko mentálne postihnutý.....a bola som sama muž ma nechal bývalá som v podnájme všetko som hradila sama jedlo hygiena bývanie atď.....(Opatrovateľske..+.alimenty 100€ ktoré mi neplatí 🤣🤣)a nič ....neziadala som o jedlo atď len som chcela terapie lebo mi to nevychádzalo..,a fakt nič a niekto čo môže pracovať tak hold sa mu zbiera....hmm nuž dast ist život 😅
99% takýchto zbierok je len o alkoholikoch a skladaní sa im na chlast. Vymyslia si smutný príbeh, pridajú fotky deti a ľudia im posielajú peniaze
Že ťa hanba nefacká, fuj.
🤮
prosinvas ludia su hlupi prispievaju si zoberte tento transparentny ucet zdruzenia Pre Dobro z toho zije veduca zdruzenia a jej chlap chorym ide ledva polovica a ani to nie
https://www.transparentneucty.sk/#/ucet/SK56090...
Ta matka škoda reči ale tý jej synovia sú zlatý najme ten nenší v tej škôlke jak je odfoteny s tou lienkou😊😇 Je mi detičiek ľúto zaslúžili by si milujúcu rodinu
moja mama ostala vdovou, keď som mala 6, brat 5 a bola v treťom mesiaci s tretím dieťaťom. Na dom hypotéka. nikto jej nepomáhal, neboli výzvy a zvládla to sama, lebo chcela. Takže: šup ,šup pozbierať sa, do práce a začni rozmýšľať nad svojím životom a nie zbierať každý 1/2 rok peniaze na niečo iné.
@heleninamama no pekne...to som myslela ze overene znamena ze sa tam niekto pride pozriet a preveri vsetky skutocnosti.
Treba si najst robotu, bohužiaľ, smutne je co sa vam stalo, ale treba sa postavit na vlastne nohy, vdovske a sirotske urcite poberas + rodinne pridavky, co sice nie je vyhra ale treba ist do roboty
Zdvihnúť ritku, a ísť pracovať.
Ako každá matka.
No ja len ziram, aky novy biznis sa tu rozsiril..
@smutnamama1981 dobrý večer, to je vaša výzva?