Dobrý deň, chcem Vás všetkých pekne poprosiť o zdieľanie tohto príspevku, ide o moju dcéru, ďakujem všetkým 🤗❤️https://www.donio.sk/laurinka-7-mesacne-dievcat...
@djv nech Pan Boh je na pomoci tomuto dievcatku. Prajeme vela sil a dufam,ze sme aspon nejakou ciastkou pomohli🙏
@leuska1991 Ďakujeme Vám veľmi pekne z celého❤️Každé zdieľanie a finančnú pomoc si veľmi vážime. 🤗
Och páne bože moja držte sa a je to vážne či ešte sa jej da pomôcť.Zlatučky anjelík malý.Dostavaš peniaze s dobrého anjela tam onkologicke deti dostavajú.Pošľu TI tlačivo vypišeš dáš potvrdiť detskému a budeš dostavať každý mesiac prispevok.
Drzte sa, silno drzim palce ✊. Tiez poprosim cu do spravy 😊
@peterpomozem Dobrý večer, ďakujem. Momentálne je po chemoterapii a 3 neúspešných biopsiách, štvrtú o chvíľu absolvuje v Nemecku.
@djv dobrý deň chcem sa svami spojiť máme ten istý problém a chceme sa spýtať ako prebiehala liečba naša Tamarka má 3 roky a má neuroblastom chemo nepomáha a má aj bolesti . prosím o kontakt .
Môj kontakt 0902248395.
@ivanka171171 my sme si presli neuroblastomom. Je to velmi zákerný nador zvlast, cim je dietatko starsie aj agresivita a neliecitelnost stupa. Najvaciu pravdepodobnost vyliečenia maju deti do 18 mesiacov. Ale zalezi ci ma aj mts a aku ma genetiku nadoru.
@djv veľa síl prajem 🙏🙏🙏🙏