Pomôžme 7-mesačnému dievčatku so zhubným nádorom (neuroblastom)

djv
2. aug 2022

Dobrý deň, chcem Vás všetkých pekne poprosiť o zdieľanie tohto príspevku, ide o moju dcéru, ďakujem všetkým 🤗❤️https://www.donio.sk/laurinka-7-mesacne-dievcat...

lesankavh
2. aug 2022

@djv veľa síl prajem 🙏🙏🙏🙏

djv
autor
2. aug 2022

@lesankavh ďakujeme 🙏🙏🙏

camelie12
2. aug 2022

@djv, prajem vam aj dcerke vsetko dobre, hlavne vela sily a zdravia ❤

djv
autor
2. aug 2022

@camelie12 ďakujeme 🙏🤗

leuska1991
2. aug 2022

@djv nech Pan Boh je na pomoci tomuto dievcatku. Prajeme vela sil a dufam,ze sme aspon nejakou ciastkou pomohli🙏

lienka.7
2. aug 2022

@djv poslite mi prosim cu.do SS. dakujem
Veľa zdravíčka dcérke ❤🍀

djv
autor
2. aug 2022

@leuska1991 Ďakujeme Vám veľmi pekne z celého❤️Každé zdieľanie a finančnú pomoc si veľmi vážime. 🤗

stanno
2. aug 2022

@djv písal som SS.

dilino
2. aug 2022

Och páne bože moja držte sa a je to vážne či ešte sa jej da pomôcť.Zlatučky anjelík malý.Dostavaš peniaze s dobrého anjela tam onkologicke deti dostavajú.Pošľu TI tlačivo vypišeš dáš potvrdiť detskému a budeš dostavať každý mesiac prispevok.

djv
autor
2. aug 2022

@dilino To práve ešte nevieme, že či to je vážne alebo má už najhoršie za sebou... Preto potrebuje tú biopsiu, ktorá je v zahraničí finančne náročná

dilino
2. aug 2022

@djv a tu to nevedia urobiť na Slovensku.Dostavate prispevky z dobrého anjela.

liv1
2. aug 2022

Drzte sa, silno drzim palce ✊. Tiez poprosim cu do spravy 😊

djv
autor
2. aug 2022

@dilino Bohužiaľ nevedia už to tu robili 3x a bez úspechu z toho 2x mala urobenú biopsiu ako 2,5 mesačná v priebehu 6 dní, Strávila na are 3tyzdne a bola na tom tak, že sme radi, že je tu

peterpomozem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
djv
autor
18. aug 2022

@peterpomozem Dobrý večer, ďakujem. Momentálne je po chemoterapii a 3 neúspešných biopsiách, štvrtú o chvíľu absolvuje v Nemecku.

peterpomozem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
peterpomozem
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivanka171171
12. mar 2023

@djv dobrý deň chcem sa svami spojiť máme ten istý problém a chceme sa spýtať ako prebiehala liečba naša Tamarka má 3 roky a má neuroblastom chemo nepomáha a má aj bolesti . prosím o kontakt .
Môj kontakt 0902248395.

peterpomozem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
peterpomozem
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
peterpomozem
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
peterpomozem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zabka4
5. júl 2023

@ivanka171171 my sme si presli neuroblastomom. Je to velmi zákerný nador zvlast, cim je dietatko starsie aj agresivita a neliecitelnost stupa. Najvaciu pravdepodobnost vyliečenia maju deti do 18 mesiacov. Ale zalezi ci ma aj mts a aku ma genetiku nadoru.