Dobrý deň. Nájdu sa niaky dobrý ľudia ktorí by prispeli na moju kampaň na donio.sk? https://www.donio.sk/pribeh/2784
a mne kto prispeje na dom? najde sa tu niekto?
Viem, že si na invalidnom dôchodku, ale popozeraj bazár. Síce to nebude zrkadlovka ta 1000€ ale kúpiť aj slušný fotoaparát za normálne peniaze a možno k Vianociam sa ti podarí kúpiť a splniť si sen.
Ja si myslím, že toto naozaj nieje na zbierku..
Dúfam že toto nemyslíš vážne 🙈
možno keby si ponúkol fotenie za príspevok na ten foťák, pochodil by si lepšie. Inak, tie fotky sa neurobia samé, chce to aj cvik a tak... darom dostaneš foťák za liter (ak vôbec bude stačiť) a tiež tie fotky sa nepredajú samé... aj na tom budeš musieť zamakať... nikdy to nie je "šak to len".
Ja by som tiež potrebovala. Keby na liečbu ktorú by neplatila poisťovňa pochopím ale na fotoaparát a ešte za tisíc eur ani si nenáročný Ak nato nemám nekúpim si to.
@tomasgoco ja som podporila .. prajem nech sa podarí 🙂
Držím palce nech sa ti podarí plniť si sny, aj ja podporím 😊
@clarissa96 ďakujem ti veľmi pekne 🙂
@tamitamitami ďakujem veľmi pekne 🙂
@tomasgoco cez úrad prace sa dá žiadať príspevok na podnikanie.
@tomasgoco a zato si vieš kúpiť vybavenie, začneš sa živiť na živnosť, nebolo by to lepšie? Môžeš absolvovať aj webinar u toho pana Slovinského, istotne by ti pomohol začať. Dnes kvalitný objektív stojí cez 1500€ plus foťak, 1000€ zďaleka nestačí. A málokto ti prispeje žiaľ.