Pomoc pre Timejku s 2%

timuska28
6. apr 2021

🙏 🍀 ❤ Ahojte .Náš príbeh a našu zložitú cestu plnú prekážok s rehabilitáciami ,operáciami a zbieraním 2% už vela z Vás pozná. No mi sa nevzdávame. Sme na Modrom koníkovi s Timejkou dlho. Máme založené vlastné občianske združenie ,TIMEA o.z. kde zbierame 2%. Zo zbieraním 2% je to z roka na rok ťažšie. Preto sme si aj tento rok založili zbierku na Ľudia Ľudom 🙏 🙏 🙏 https://www.ludialudom.sk/vyzvy/9031
Potrebujeme veľa rehabilitovať ,keďže Timejka má bolesti. Jej zhoršujúca skolioza jej dáva poriadne zabrať. Je už v pubertálnom veku a strašne sa vytiahla ,a svaly nestíhajú a tak sa nám skracujú. Musíme veľa rehabilitovať iba tak sa nám to podarí. Financovanie pomôcok a rehabilitačných centier je veľmi finančne náročne a nedokážeme ich už financovať z vlastných zdrojov, preto sme odkázaný na nezištnú pomoc dobrých ľudí. Financie ,ktoré sa vyzbierali už na zbierke sme využili teraz na 2 týždenný pobyt. Ďakujem všetkým ,ktorý ste už prispeli . Vďaka Vám sme mohli rehabilitovať. ❤❤❤ Pomnožte nám prosím vyzbierať ďalšie, aby sme mohli ísť rehabilitovať znova a znova. Budem vďačná za každé euro ,ktoré nám pomnože v tejto těžkej dobe.
❤❤❤ SRDEČNÁ VĎAKA VŠETKÝM!!!!❤❤❤

nafka0483
6. apr 2021

@timuska28 Zbierate si vy tie tlaciva? Ja som minule roky dala vzdy tomu, kto potreboval a oni si to uz riesili, lebo si rovno robili evidenciu od koho kolko maju. Staci poslat sken mailom vam, alebo treba dorucit tlacivo? Co bude lepsie, ked to pojde cez vas, ci mam odniest rovno na DU?

timuska28
autor
6. apr 2021

@nafka0483 Dobrý deň. Môžte mi tlačivo originál potvrdenie poslať poštou alebo skenom na mail a ja hromadné potom koncom apríla odovzdávam na DU. Alebo ak Vám je lepšie a nemáte problém, môžte vypísať to Vyhlásenie a potom obidve tlačivá odovzdať alebo poslať na váš DÚ. Dajte mi vedieť ako ste sa rozhodla. Ďakujem

nafka0483
6. apr 2021

@timuska28 Spytam sa, lebo neriesim to pre seba. Bud posle mailom, alebo ona ma pravidelne cestu cez jazero, tak by mozno mohla nechat v schranke na tej adrese co mate v tlacive. Dam vediet 🙂

timuska28
autor
6. apr 2021

@nafka0483 OK ďakujem