Dobrý deň. Chcela by som vás poprosiť o pomoc pri vyzbieraní finančnej čiastky na liečbu, pre manżela kamarátky, ktorý má len 50 rokov. Vopred Ďakujem dobrým ľuďom. Pomôcť môžte tu: https://www.ludialudom.sk/vyzvy/11514
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀❤
@brendaa v tejto republike ??? Stryko po dlhom bezvedomi a odumreti buniek v mozgu ostal uz navzdy postihnuty ,mal len cez 50rokov ked sa mu to stalo a uz nikdy nebude samostatny, jeho zena sa o neho musi starat, nechala pracu. Rok mala na neho opatrovatelsky a uz jej ho zobrali! Este aj jemu invalidny prehodnocovali. Chlap prejde par krokov s oporou na barlach, aj to v lavej nohe a ruke ktore ma ochrnute ma neustale tiky ,nedokaze drzat stabilitu,vacsinou je na voziku,je nemozne ho nechat sameho a oni jej zoberú opatrovatelsky! Ako je to mozne ach ,urady nechodia domov skontrolovat stav ,od pocitaca si robia taketo rozhodnutia ...smutne v dnesnom svete
@brendaa Už má žiadosť podanú, len sa to ťahá už 4 mesiac. Keď si podávala žiadosť na opatrovanie na svokru, prišla je odpoveď, že rodina si má pomáhať. Tak jej to zamietli. Nepomohlo ani odvolanie. Jej svokra nemala nárok ani na polohovateľnú posteľ. Keď prišla záchranka, povedali jej, aby to dala do Tv. No bohužiaľ nestihli to. Uvidíme ako dopadne táto žiadosť.
Ok poslane, dúfam , ze to zvladnu.