Zrútili ste sa psychicky po kyretáži?

1. dec 2021

Dobrý deň. Je tu nejaké dievča, ktoré bolo na kyretazi a potom sa psychicky zrútila? Dakujem

pininka1
1. dec 2021

Bola som na tom dost zle a potom este horsie ked mi muz povedal ze by sme mali pockat viac ako tri mesiace. Viem ze aj on sa bal, ze aj jeho sa to velmi dotklo, ale ja som to vtedy videla inak. Nebola som v stave na psychiatra, ale naplakala som sa dost. Nakoniec som o tri mesiace otehotnela, ale prve tri mesiace som sa v kuse sledovala, ci som nezacala krvacat.

yvanielka
1. dec 2021

Asi 2 dni po som sa totálne zrevala, sedela som v kuchyni na zemi a hystericky plakala. Potom ešte keď bol Sviatok všetkých zosnulých a zapalovala som sviečku za nenarodené detičky. Človek nezabudne nikdy.
Ak cítiš, že si na tom ale ozaj veľmi zle vyhľadaj psychologickú alebo psychiatrickú pomoc.

sasanka605
1. dec 2021

1x ano, ostatne razy uz ani nie. Ked vies co ta caka je to lahsie.

luci_ba
1. dec 2021

Ahoj. Ja som na kyret nastastie nemusela ísť, vyplavilo sa všetko samé, ale rany na duši ostali nam obom aj s manželom. Preplakali sme velmi veľa času, boli celé hodiny čo sme v objati ležali v posteli a plakali 😪 nikdy sme na to nezabudli, stále mam hrču v hrdle ked si na to spomeniem, ale čas ma naučil s tým žiť.
Poplač si kedy potrebujes, ale ak máš pocit že to trva príliš dlho alebo nedokážeš fungovať, oslov psychológa, ved to nieje hanba. Mne velmi pomohlo ísť do práce po par dňoch

nikola28275
1. dec 2021

Moja malička mi zomrela v 27 tt pred troma mesiacmi je to to najhoršie čo žena môže v živote zažiť keď príde o svoje dieťatko a aj keď tu nieje somnou tak ju ľúbim najviac ako sa len dá tak isto ako ľúbim svojho synčeka ktorý mi robí radosť už tri roky ❤️. Ak máš potrebu vyhľadať psichologa urob to nieje to vôbec hanba ja som ho potrebovala veľmi ale nakoniec som sa rozhodla že k nemu nepôjdem . Už sú to tri mesiace a ja plačem každý deň nieje to také aké to bolo na začiatku ale to len preto že sa s tou bolesťou naučís žiť . Plač koľko treba vyrozprávaj sa. Veľmi ti prajem byť šťastná ❤️❤️❤️❤️

roztlieskavacka
1. dec 2021

Ano, po prvej nie ale po druhej ano ☹

mimi2567
1. dec 2021

Ahoj ja som bola na tom tak že som len fajčila píla a utapala sa a ničila samu seba nemohla som ani počuť o tehotenstve iných žien vyčítala som si všetko a tak.... Bolo to najhoršie moje obdobie života mohla by som písať o tom aj knihu ale to mnohé z nás by mohli napísať knihu💁‍♀️je to ťažké obdobie ktorým si každý prechádza inak a úplne inak to reaguje na každého psichiku ale najhoršie je to pre toho kto sa snažil dlho o babetko a zrazu o neho len tak z ničoho nič príde 😔každý sa z tým vysporiada sám a hlavne ten pocit bude stebou žiť celý život na to obdobie nezabudne nik z nás ☹️

lienkaklaris
1. dec 2021

Zapalit sviecku, dat dietatku meno a odsluzit zan svatu omsu. To pomohlo mne. Teraz je uz v nebi. A ja mam v sebe tichy pokoj.

autor
3. dec 2021

Dakujem baby za reakciu, nakoniec som sa objednala k psychiatricke. Som zvedavá, čo mi povie. Tým, že som si prešla silnou šikanou, tak bude lepšie, keď pôjdem.

autor
3. dec 2021

A držte sa ❤️ Budem na Vas myslieť tieto Vianoce ❤️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre