Znovu som potratila

24. sep 2023

Ahojte včera bol deň kedy som znovu potratila naše dieťatko 1x-12tt a teraz 11tt som zlomená na tisíc kúskov po prvom sme mali vyšetrenia všetko Ok no je to tu opäť prvú stratu má neskutočne držal partner novcera pri verdikte že je to opäť MA som toľko nešťastia smútku a beznádeje ešte v jeho očiach nevidela 💔😓som z toho tak zničená že mu neviem dať dieťatko po rozume mi chodia zle myšlienky ublížiť si lebo toto je už strašne veľa na jedného človeka … prestávam veriť že raz donosiť a pôrodom zdravé dieťa 😢💔😢je tu niekto komu sa po dvoch stratách podarilo mat detičky ? … ďakujem a prepáčte

domka222
24. sep 2023

Viem,že je to otrepaná fráza, ale naozaj to chce čas. Hlavu hore. Tiež som mala 2x MA,až tretie a štvrté tehotenstvo som dotiahla do úspešného konca. A to som si povedala,že dobre teda,tak zrejme mi deti nebudú dopriate. Veľa šťastia a hlavne nemysli na také hlúposti, ako si ublížiť. Veľa šťastia 🍀

majamat
24. sep 2023

je mi to luto a nestracaj hlavu.

neviem presne ake vysetrenia si podstupila, mozno by bolo dobre este nejake vysetrenia doplnit.

a veru, piznam zienky, ktore potratili aj viackrat a mimo to mali niekolko zdravych deti.
drzim palce.

anjelicek26
24. sep 2023

Treba poriadne vysetrenia a nechat sa odbit.. moj lekar nastastie dal spravit vsetko mozne a netrepal ze *ved uz mate deti a bola to len nahoda* a nasli mi dve mutacie sposobujuce trombozu . S velkou pravdepodobnostou toto sposobilo,ze nasmu babatku zastalo v 14.tyzdni srdiecko...teraz som v 13.tyzdni,mala je zdrava,picham injekcie a verim v lepsi vysledok....Ale ten strach je aj tak neskutocny.

ankare
24. sep 2023

Silno Ti držím palce! ❤️

loliki
24. sep 2023

Treba ísť na vyšetrenia. Mala som aj ja MA, mnoho iných žien. Neboj sa, podarí sa. Treba tomu veriť. Mne sa narodili dvojičky. Daj tomu čas. Poplačte si. Predýchajte. Pre vás je to teraz tragédia. Ale keby si bola na mieste gynekológa, vieš koľko má takýchto prípadov? Veľmi dobre vie, že nie každé tehotenstvo sa skončí pôrodom, ale vie, že sa to dá riešiť. Nech sa vám darí. ❤

bibina32
24. sep 2023

Tú na modrom koniku je skupina Mamičky anjelikov. Sú tam mamičky, ktoré toto tiež zažili, určite ti poradia a povzbudia. Prajem ti veľa síl.

zuzinabila
25. sep 2023

skús kontaktovať Poradňu Alexis kvôli poradenstvu+toto

bebaa
26. sep 2023

Som po dvoch MA...viem cim si prechadzas.
Boli to a boliet to aj bude. Posledny bol v aprili.
Ani cas nepomohol.
Treba si dat urobit vysetrenia. Gynekolog nech Vas posle..my mame genetiku, hematologiu, spermiogram..cakame este na reprodukcnu imunologiu. Drzim palce.

marhulka13
8. okt 2023

@bebaa aj vám na niečo prisli?

vandica
8. okt 2023

Je mi to veľmi ľúto, viem čo prežívas a akú beznádej cítiš, ale ver, že raz sa mamou staneš ❤️ Aké máte vyšetrenia za sebou? Boli ste na reprodukčnej imunológii?
Napíšem ti môj ,,životopis"
2017 zdravý syn
2021 - 2x MA
2022 - mimomaternicové teh., zohratý jeden vajcovod.
A dnes som po vyšetreniach a nasadenej liečbe v 24tt.
Nezúfaj! ❤️

bebaa
8. okt 2023

@vandica Co Vam zistili???

bebaa
8. okt 2023

@vandica zatial nic...hematologia, genetika nic. O tyzden ideme na reprodukcnu imunologiu.

vandica
8. okt 2023

@bebaa zvýšené cytokiny a NK bunky. Brala som kortikoidy Medrol do 5m.

bebaa
9. okt 2023

@vandica boli ste v Nr?

vandica
9. okt 2023

@bebaa áno v NR

marhulka13
9. okt 2023

@bebaa
@vandica baby, kde v nr ste boli na týchto vyšetreniach? Co k tomu treba? Som po dvoch potratoch a nechcem ísť do toho znovu bez vysetrenia

bebaa
9. okt 2023

@marhulka13 vymenny listok mi dal gynekolog..hematologia v leviciach doktor Varga. Genentika v Gyncare...pretoze doktorka Vogelova uzasna lekarka geneticka nam dala termin az o pol roka...v gyncare termin do mesiaca 50€, tam mi robili aj hysteroskopiu, nebolo to uplne nutne, ale ci nemam nejake anomalie maternice. Muz spermiogram, tiez v gyncare. Tam nas nahovaral lekar na genetiku embryii, ale to mame ako poslednu moznost, pretoze to je ako keby umele, len pred tym ako ti vlozia embryo, urobia embiu genetiku, ci vobec ma sancu prezit..my ale nemame problem otehotniet, ale donosit..Este nas caka repro v centre Dzurila. Gynekolog ti musi dat vsade vymenny.

bebaa
9. okt 2023

@vandica ako dlho sa caka na vysledky?

marhulka13
9. okt 2023

@bebaa ja už mám 2 deti a to tretie tiež neviem donosit. Až tak to hrotit teda nechceme , čiže žiadne umelé nechceme. Ďakujem za info

vandica
9. okt 2023

@bebaa boli sme 28.10. a výsledky poslali 22.12., takže takmer dva mesiace.

bebaa
9. okt 2023

@vandica och, to je dlhooooo 🙄

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre