Ahojte, bola som 3x tehotná.
1. Tehotenstvo - plod sa nevyvinul
2. Tehotenstvo - zdrave, donosené dieťatko
3. Tehotenstvo - zamlknutý potrat, prestalo biť srdiečko v 9tt
Máte niektora skúsenosť, žeby ste potratili viac krát a medzitým vynosili bezproblémov zdravé dieťatko? Zistili vám príčinu?
Mate niektorá skúsenosť, žeby potraty nastali len pri konkrétnom pohlaví?
Ja som prisla o 5 deti...na pricinu nikdy neprisli...naarodili sa mi deti z druheho a siedmeho tehotenstva...ostatne boli zamlknuty potrat, anembryomola, spontanny potrat, vazne VVCh, MMT
Áno, 1 dieťa v pohode potom 4x potrat - takže hematológia a genetika a aj zistili poruchu zrážania krvi a mám 2 deti potom. 🙂
U mna bola pricina krvna skupina 0 rh- zatiaľ co moj muž má krvnú skupinu AB +, deti zdedili rh faktor po manželovi a pre moje telo to bolo niečo cudzie, snažilo sa tychto plodov moje telo zbavit... Kým lekari prisli na príčinu potratila som takto 5x, po piatom potrate v 13tt som musela ist na čistenie a tam sa na to došlo, pichli mi ochrannu antirezus injekciu a potom sa mi uz podarilo otehotniet aj domosit dieťa, injekciu mi pocas tehu este raz v 22tt pichli a po porode este raz... Pri druhom tehotenstve s druhym synom rovnako.. Prvy syn ma krvnú skupinu A+ a druhy B+....
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
urcite to nie je ojedinela ,ze medzi uspesnym tehotenstvom zena pride o plod,kt sa spravne nevyvija ...nemyslim,ze sa zistuju v takomto pripade priciny...mam 2 deti a pred kazdym som mala jeden potrat v cca 8-9tt...