Zistili vám príčinu opakovaných potratov?

30. mar 2023

Ahojte, bola som 3x tehotná.
1. Tehotenstvo - plod sa nevyvinul
2. Tehotenstvo - zdrave, donosené dieťatko
3. Tehotenstvo - zamlknutý potrat, prestalo biť srdiečko v 9tt

Máte niektora skúsenosť, žeby ste potratili viac krát a medzitým vynosili bezproblémov zdravé dieťatko? Zistili vám príčinu?
Mate niektorá skúsenosť, žeby potraty nastali len pri konkrétnom pohlaví?

jarmila2010
30. mar 2023

urcite to nie je ojedinela ,ze medzi uspesnym tehotenstvom zena pride o plod,kt sa spravne nevyvija ...nemyslim,ze sa zistuju v takomto pripade priciny...mam 2 deti a pred kazdym som mala jeden potrat v cca 8-9tt...

rachel36a
30. mar 2023

Ja som prisla o 5 deti...na pricinu nikdy neprisli...naarodili sa mi deti z druheho a siedmeho tehotenstva...ostatne boli zamlknuty potrat, anembryomola, spontanny potrat, vazne VVCh, MMT

jana2679
30. mar 2023

Áno, 1 dieťa v pohode potom 4x potrat - takže hematológia a genetika a aj zistili poruchu zrážania krvi a mám 2 deti potom. 🙂

luci_lu
2. apr 2023

U mna bola pricina krvna skupina 0 rh- zatiaľ co moj muž má krvnú skupinu AB +, deti zdedili rh faktor po manželovi a pre moje telo to bolo niečo cudzie, snažilo sa tychto plodov moje telo zbavit... Kým lekari prisli na príčinu potratila som takto 5x, po piatom potrate v 13tt som musela ist na čistenie a tam sa na to došlo, pichli mi ochrannu antirezus injekciu a potom sa mi uz podarilo otehotniet aj domosit dieťa, injekciu mi pocas tehu este raz v 22tt pichli a po porode este raz... Pri druhom tehotenstve s druhym synom rovnako.. Prvy syn ma krvnú skupinu A+ a druhy B+....

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre