Zastavenie laktácie - tabletky Cabest

3. máj 2020

Bohužiaľ prišli sme v 25tt o bábo kvôli zápalu v mojom tele :( Pár dní na to, sa mi spustilo mliečko. Doktorka mi dala na to tabletky Cabest, ktoré do troch dní zabrali. Bola som potom aj na sono prsníkov, či je všetko v poriadku. A bolo. Len ja cítim občas bolesť v ľavom prsníku tak zo spodu a z jednej strany. A o tom, že pred menštruáciou už necítim, že ju idem dostať vďaka prsníkov, ani nehovorím. Pred tým som už týždeň dopredu vedela, že prichádza menštruácia. Zažili ste to niekto? Dúfam, že budem môcť do budúcna dojčiť a bola by som rada, keby sa mi vrátil aj ten cit predmenštruáčný aj keď to nieje podstatne. Ďakujem 😔

alinka2018
3. máj 2020

Ja som prisla o bábätko tak isto v 25 tt tehotenstva 😢😢😢 pred 8 mesiacmi

autor
3. máj 2020

@alinka2018 ako to zvládaš? Mrzí ma veľmi tvoja strata. Viem presne co prežívaš 😢 u mňa je to 5 mesiacov 😢 snažíme sa opäť o bábätko, lebo ešte nemáme ale už nikdy to nebude toto naše prvé 😢😢

alinka2018
3. máj 2020

Bolo to naše prve vysnívané bábätko otvárala som sa skôr spravili mi serklaž ale nepomohlo o 3 dni som sa otvorila znovu musela som dostať nejakú infekciu 5 dni som ležala na pôrodnej sale kde sa rodili detičky a mne pychali infúzie aby udržali moje dievčatko museli mi po 3 dňoch spraviť sekciu malička bola v inkubátore 3 dni a dostala krvácanie do mozgu mala niejaku infekciu a zomrela 😢😢 je to strašne tabletku na zastavenie laktácie mi dali ale mala som bolesti hlavy , ta bolesť bude s nami navždy pomohla mi veľmi rodina manžel a vrátenie sa do práce, ja musím čakať lebo som mala sekciu, chodím len na cintorín veľmi mi chýba bolo to moje prve bábätko, musime byť silne hoci je to niekedy veľmi ťažké😢😢

autor
3. máj 2020

Och 😢😢😢 uplne ti rozumiem.. Aj ja som čakala svoje prvé vysnívané dievčatko, ktoré som porodila prirodzene ale už nežilo.. Pôrod mi vyvolal vysoký zápal v tele 😢 je to hrozné, že sa takého veci stávajú.. Mne tiež veľmi pomáha manžel a rodinka. A tiež práca, aj keď tie ľútostive pohľady bolo niekedy ťažké znášať ale tak je to asi normálne.. Zatiaľ sa nedarí ale aj tak mam už strach aké to bude keď budem tehotná a nebudem sa tešiť, asi až keď porodim živé zdravé dieťatko 😢

alinka2018
3. máj 2020

Zistili ti príčinu zapalu ,

autor
3. máj 2020

@alinka2018 mala som pred tým operáciu, bohužiaľ nedopadlo to dobre a zápal sa mi dostal do celého tela.. Hrozila mi už otrava krvi, tam už išlo aj o môj život 😔 keď som porodila, zápal sa začala znižovať......

alinka2018
3. máj 2020

Ja som po sekcii mala velmi vysoke crp 430 vyvolalo to asi tou serklazou lebo ked ma prijmali tak som mala 12 crp,

autor
3. máj 2020

Fu tak to si tiež mala riadne číslo 😔 neboj, dočkáme sa svojich detičiek.. Dokedy máte čakať? My sme sa začali snažiť hneď po prvom menzes. Ale zatiaľ nič, možno je to aj tým, že psychika nie je ešte úplné ok. A koľko máte rokov s manželom ak sa smiem spýtať?

alinka2018
3. máj 2020

Musíme veriť, že budeme držať naše vysnívané bábätká v náručí 🙏🙏❤❤❤😘, hlavne myslieť pozitivne , po sekcii je to dlhšie odporúča sa aspoň rok počkať , ja mam 32 a manžel 36 a vy mate koľko s manželom keď sa smiem spýtať

autor
3. máj 2020

Ja 30, manžel 35. Veru, musíme byť pozitívne. To si vravím každý deň... Na svete sa dejú aj horšie veci, sú ženy ktoré detičky nemôžu mať, my aspoň vieme, že ich môžeme mať tak máme nádej 😊❤️ Nádej je pre mňa teraz to, čo mi najviac pomáha.. Nádej, že raz sa dočkáme 🙏🙏

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre