Je tu žena, ktorej sa stalo to co mne? V tele som mala zápal, crp mi v nemocnici, kde som ležala, namerali 300. Porodila som svoje dieťatko v 24tt, už nežilo. Uzavreli to s tým, že to vyvolal ten zápal. Prišli ste takto o dieťa kvôli zápalu? Mne nedá pokoj myšlienka, že čo ak za to mohlo aj niečo iné. Mam strach ísť do ďalšieho tehotenstva, bojím sa, že sa to bude opakovať.
Zaujíma ma, či niekto prišiel takto o bábo, kvôli dákemu zápalu a potom mal druhé dieťatl v poriadku. Ja už som zdravotné v poriadku, absolvovala som viacero vyšetrení.
Mala som streptokoka a z neho otrasny zapal klbov,nevladala som dvihnut ruky, ale nasadili mi atb a nastastie sa malej nic nestalo. Ja som ale nemala to crp az take vysoke, skor Aslo,ktore svedci o zapale v tele. Nemohlo byt potom crp tak vysoke prave preto ze babo tam uz zial nezilo?
Mne to skôr príde, že crp bolo vysoké z dôvodu, že bábenko bolo už dlhšie mŕtve. A čo povedala pitva? A čo genetika? V každom prípade, mrzí ma, čím si si prešla, keď príde čas, príde aj ďalšie tehotenstvo a bude iné a všetko dobre dopadne. Držím moc palce.
@elenajezova áno zistili 😔
@pininka1
@ivkazba
@bambulienka25 dieťatko ešte v ten deň žilo, okolo druhej poobede som ešte cítila pohyby, večer o 10 už bolo po všetkom. Štítnu mam v poriadku. Aj ostatné vyšetrenia, veľa sme toho podstúpili.
Ja ti ohladom zapalu neporadim.
Je mi to luto. Skus sa skor zamerat na buducnost. To babatko vedelo, preco neprislo na svet, mozno by bolo tazko postihnute a vedelo, ze mu bide lepsie skor v nebicku.
Nevzdavaj sa dalsieho dietatka. Uz to ze bolo s tebou do 24tt znamena, ze ste prekonali dlhu cestu a nehladaj dovod preco nepokracovala, ale zameraj sa na to, prejst ju s dalsim babatkom a az do uspesneho stretnutia. Drzim palce!
ja som predčasne ukončila jedno tehotenstvo na začiatku ôsmeho mesiaca, lebo pupočník bol krátky a tesne sa obtočil okolo tela, čím sa prerušil prietok krvi cez pupočník. žiadna choroba, infekcia či genetické poškodenie, všetko bolo absolútne v poriadku. len blbá nepredvídateľná nehoda ako keď sa nešťastne stretnú dve autá na ceste, pričom obaja šoféri boli zodpovední a neurobili nič nesprávne, len sa napríklad šmykli na ľade rovno do seba...
za necelý rok som opäť otehotnela a dcéra má už šesť rokov. je to pre teba skúsenosť, ktorá ťa urobí silnejšou a svoje dieťa budeš milovať, keď naozaj príde.
Mne sa to stalo v 19tt,riesila som pptom infektologiu a zistili ze to sposobil citomegalovirus
Moc ma to mrzi, viem, aké je to ťažké. Mne dcérka zomrela z iných dôvodov, ale ak máš potrebu nájsť mamičky, ktorým sa stalo to isté resp. s podobne krutým osudom (co z vlastnej skúsenosti viem, že pomáha, vyrozprávať sa a najmä tam, kde ťa pochopia najlepšie, lebo si tým bohužiaľ prešli...) tak skus navštíviť skupinu Mamičky anjelikov tu na MK.
Prajem ti veľa síl 🙏💗
Aj mne sa to stalo, nejaký zápal v tele, CRP 150, vysoké horúčky a v 15 tt bolo po všetkom 💔 Doteraz nechápem, čo sa stalo, sú tomu 4 týždne a aktuálne čakám na 1. MS po kyrete.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Našťastie nemám takúto skúsenist. Je mi to ľúto, čo sa vám stalo. Ale zaujalo ma to. Aj doktori prišli na to, kde bol ten zápal? S takým vysokým CRP?