Začínajúci potrat

12. nov 2023

Ahojte. 3.11. Som bola u Dr a povedala mi že ide o Ma. Plod bol vo veľkosti 7+2 bez akcie srdiečka. Týždeň a pár dni pred tým bolo srdiečko potvrdené a vredy bolo 7+3. Dohodli sme sa, že počkáme či to začne same a zajtra mám ísť na kontrolu. Od začiatku som brala duphaston(kvôli spinenie) ale teda po zistení MA mi kázala vysadiť. (Ako som ho vysadila ani náznak spinenie) až dnes sa mi objavil taký ružovo krvavý výtok Sle len trosku keď som sa utrela. Myslite že sa to rozbieha ? Predtým som skúšala aj teplu vaňu, aj zázvor, alchemilku a tonic a nič. A ešte tie ktoré to máte za sebou prirodzene, sko ste to zvládli ? Potrebujem povzbudiť lebo sa toho veľmi bojím a neviem si ti krvácanie predstaviť. Ďakujem 🥰

eva217
12. nov 2023

ahoj mne najprv bolelo asi dva dni v podbrušku a na tretí den šla zo mna krv tak , že to by si poznala. Je to ako ked maš menzes , len navyše tam maš take zrazeniny.prajem veľa sil❤

dzulli1980
12. nov 2023

Mňa asi 10 minút brutálne boleli kríže, ale fakt tak, že sa mi hmlilo pred očami, potom to prestalo a začala som krvácať troška viac ako pri ms a také zrazeniny išli zo mňa.

autor
12. nov 2023

@dzulli1980
@eva217 ďakujem, lebo čítala som kadečo, hororove scenáre čo bola chyba 🥲

lilli110
12. nov 2023

Ja som pri MA takto spinila tri tyzdne do potratu. A potom to prislo zrazu, nahle, z nicoho nic ma prehlo akurat v autobuse a silna bolest.

kvadrinkaaa
12. nov 2023

Ano, mne sa to začalo rozbiehať len ružovým výtokom a každým dnom sa to stupňovalo. Zvladla som to, nebolo to lahke, ale co uz. Nebudem ti pisat detaily radšej, ale 7 hodin to zo mna išlo. Nebolelo to, ale neprijemne to bolo a hlavne som bola veľmi slabá. Vela krvi šlo. No stalo to za to, po dvoch cykloch som otehotnela. Som v 26tt. ♥️ drzim palce

autor
13. nov 2023

Ďakujem za zdieľanie vašich skúsenosti
@lilli110
@kvadrinkaaa a gratulujem držím palce aby všetko bolo v poriadku 🥰

autor
16. nov 2023

Ahojte, tak dnes to začalo. Idem sem napísať aj moju skúsenosť (zatiaľ) ak niekto natrafí na tému neskôr a možno to pomôže 🙂 tak čítala som tu naozaj veľa hororových scenárov tak som sa veľmi bála toho dňa led to príde (rozmýšľala som aj že to čakanie vzdám a pôjdem na zákrok, že aspoň to nebudem musieť pretrpieť a tak pretrvávať) ale nakoniec mi to začalo ráno. Už od nedele som spinila, včera vecer som začala trosku visc ale stále len spinenie a bolesť v podbrušku. A dnes ráno sa to pomaly začalo rozbiehať. Najskôr take malé zrazeninou ako pri ms ale nič hrozne. Potom som mala pocit sko keby vo mne niečo prasklo (ako keď sa vám hýbu čreva ale trosku iné) a išla som na wc a tam už boli aj toe väčšie zrazeniny ale stále to nebolo nejaké extrémne krvácanie. Ja som ozaj bola pripravená na to že vykrvacam pomaly. Takze asi 4-5 zrazenin v priebehu možno 2-3 hodín. Od rana ma boleli kríze a brucho ako pred ms, dala som si polku flectora a termofor na brucho. Myslím že teraz už mám po, už je to zas ako dnes ráno taká obyčajná ms. Bolesti ustúpili. Viem že každé telo je iné ale keby viem že ti u mna prebehne takto v pohode tak sa tým vibec 2 týždne nestresujem. Dievčatá ktoré si tým prechádzate, držím vám palce len si hovorte že to bude v poriadku. Ja som sa dokonca stále s tým “plodom” rozprávala aby odišlo odo mna jemne a v mieri a aby som nemusela trpieť, tak asi ma poslúchlo. Držte sa všetky 🥰

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre