Ahojte ako dlho ste mali hcg po potrate ja mám 1400
A ako dlho ste krvácali a kedy vám prišla ms ?
Ďakujem
ze ako rychlo kleslonto neviem. po kyrete som to neskumala a krvacat som zacala cca 10 dni
@dianka997 ahoj tak ja som si prešla potratom minulý piatok,žijem v zahraničí a mala som tu možnosť ze som nemusela na kerytaz ale dala som si tabletku aj keď asi ani nebolo treba keďže plod vyšiel zo mňa skôr ako som si dala ďalšie tabletky na vypudenie plodu. Teraz som 6 deň po a bez kontroli ale spinim tak slabunko ale nemôžem sa zasmiať lebo cítim bolesti na maternici. Ešte ani neviem ci som vycistena keďže mam ešte čakať ďalší týždeň...som troska nahnevaná ze možno na Slovensku by sa viac starali....ale čítala som ze podla TT testu...ak sú ešte vysoké mal by ukázať pozitívny test.mne zajtra prídu TT testy tak idem vyskúšať lebo tu je to horor....
Odporucam inak si predtym ako sa zacnete znacit urobit tehotensky test... mal by byt snehobiely ak je hcg na nule 🙂 ak ti teda neberu pravidelne krv a nesleduju to 🙂
@akanka ahoj tak ja od stredy krvácam kde som aj zistila že niečo je zle bola som 6+1tt šla som k mojej gyn tá mi dala lieky a čakali sme ...no sobotu som mala krvácanie viac a šla som na pohotovosť tam mi povedali že nebije srdiečko dávali mi možnost kyretaze alebo že pockame pondelok som šla oznámiť gyn povedala že pockame do piatku ak nič tak kyretaz ..počkali sme telo to dalo samo von 🙂 dnešná kontrola že som vyčistená 🙂
@dianka997 potrat v 5tt, hcg mi raz klesalo raz stupalo, krvacala som 16 dni silno potom uz slabsie a tak som brala tyzden askorustin na zastavenie az 16 dni po potrate mi kleslo hcg na 0. Menzes som lrvy este nedostala, potratila som 1.2.
Presla som si tym minuly mesiac. Potratila som v sobotu, dva tyzdne krvacala a este stale spinim a uz to bude mesiac.Doktorka ma testovala a uz nemam pozitivny test. Len ja som nemala kyretaz. Kamaratka potratila pred doma tyzdnami, a vo stvrtok mala zakrok. V utorok uz nekrvacala, iba obcas ma spinenie.
Ja som krvacala silno možno 3 dni krvacala a potom už len 8 dni spinila ešte som ms nedostala ale mam za sebou ovulaciu tu som spozorovala a aj testy mi to potvrdili. Tak čakám ze možno za 2 týždne príde ale dúfam ze nie 😉😉😉
@akanka ja som krvacala 16 dni, bez zakoroku po potrate a to som musels brat ascorutin aby sa mi krvacanie zastavilo, menzes mi potom meskal 10 dni a v sobotu som konecne po 10 dnoch dostala prvy menzes po potrate a dost silny..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak ja som mala robenu kyretaz po MA, hcg kleslo už po pár dňoch na nulu, krvácala som asi týždeň po zákroku, ale skôr to bolo také špinenie,normálnu menzes som dostala po štyroch týždňoch po kyretazi.