ahojte, tie co ste si tymto zial tiez presli ( 2 potraty a viac) a gynekolog vas poslal na vysetrenia tak ktore vsetky?
Mna poslal len na hematogiu a reproimunologiu + partner bude mat vyšetrené spermie
Pýtala som sa aj na genetiku a endokrinologiu ale ze zatial netreba...tak neviem ci to neni az tak dôlezite?
Co sa tyka tej endokrinologie tak neviem co vsetko sa tam vysetruje po potratoch ale stitnu zlazu som si dala skontrolovať na vlastnú ziadost z krvi ešte pred druhým tehotenstvom u všeobecnej a vyšlo vsetko OK.
Chcela by som spraviť naozaj všetko preto aby som znova predišla tomu obrovskému sklamaniu :(
@nika11103 ahoj, a mozem sa spytat v ktorom car? a prisli na nieco?
@autor
Preste tie vysetrenia co hovoris, ak mas stitnu zlatu ok, tu teraz nemusis tiesit, ale urcite pri dalsom tehotenstve, ci sa neznizuje funkcnost (je to uplne bezne aj pri zenach co cely tivot nemaju problemy ze pocas teh. beru lieky).
Inak pozor, na repro imunologii nespravia klasicky spermiogram partnerovi, ten si dajtre spravit osobitne
Genetiku by som si pytala tiez vymenny listok. Uz len preto aby si mala srdce na spravnom mieste, asi v 90%pripadoch nic nenajdu, ale teda my sme tam boli, nech uz mame vsetko absolvovane. Lepsie ako zit v neistote.
Ak by ta nieco zaujimalo, kludne napis sukromnu spravu. Mrzi ma co sa vam stalo, urcite budes kludnejsia do buducna ked bude vsetko cierne na bielom, ci uz najdu nejaky problem alebo nie
drzim palce
Dôležité sú aj vyšetrenia u gynekológa - hladiny hormónov. Progesterón najmä. V rôznych častiach cyklu ( na začiatku, po ovulácii,...). Nedostatok má vplyv na kadečo - krvácanie, ale napríklad aj na kvalitu placenty, čo zas môže byť problém neskôr v tehotenstve, ak je problém pri jej tvorbe
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ajoj , mne spravili komplet tebou všetky vymenované vyšetrenia v car plus ešte tuším inzulínovej rezistenciu , proste komplet všetko reproimuno, endo, hema , genetiku , štítnu žľazu , inz. Rezistenciu a partnerovi tiež zobrali na všetko možné krv + spermiogram . Mali sme to pod jednou strechou a zadarmo .