Vidia bábätká duchov ?

maminka2016
3. jan 2020

Máte s tým niekto skúsenosti alebo viete o niečom? Ja nemôžem povedať ze na duchov verím to by som klamala ale môj dvojmesačné syn sa hocikedy niekam za pozerá a začne sa usmievať od ucha k uchu čisto ako keď sa k nemu niekto z nás prihovára.

gabrielaaaa
3. jan 2020

@maminka2016 ja si myslím že niečo na Tom je môj tak isto furt sa díval po strope a keď sme ho pokrstil ešte chvíľku a potom už nie takže je to možné 🙈

simonecka008
3. jan 2020

@maminka2016 moja mala sa tiez zvykla pozerat na skrinku a usmievala sa ... potom to po case preslo samo ...

asia83
3. jan 2020

@maminka2016 Áno. Prevažne anjelov, ale aj duchov.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leuska0910
3. jan 2020

Myslim, ze vidia a dufam, ze to prestane lebo ma to desi.. na tieto veci verim po vlastnych zazitkoch, nikdy viac, brrr😖

777januska777
3. jan 2020

Pochybujem, toto čo tvrdíš robil aj náš, ale keď si uvedomiš, že tieto detičky ešte nemajú vyvinutý úplne zrak, teda nevidia ostro moc ďaleko, tak je to celkom pochopiteľné. A namiesto duchov vidia skôr len obrysy ľudí alebo predmetov. Netreba za všetkým hľadať nadprirodzené veci.

diewcatqoo
3. jan 2020

Z toho, co popisujes, by som netvrdila, ze dieta vidi ducha. Takto male deti sa casto zapozeraju niekde do prazdna a vyskieraju sa.
Ja som nikdy neverila na taketo veci, ale stalo sa mi, ze syn (starsi ako tvoj) niekolkokrat maval na stenu a rozpraval sa sam so sebou.. ked som sa ho spytala, s kym sa rozprava, tak odpovedal, ze s dedkom. Nic by som si z toho nerobila, ved detska fantazia, deti sa casto bavia same so sebou. Ale neskor, ked sme prezerali fotky, tak mi ukazal na mojho dedka (jeho pradedka), ktory zomrel 3 roky predtym, nez sa syn narodil.. ze tento dedko sa s nim chodi hravat.
Dedo miloval deti a stale hovoril, ze najviac tuzi po tom, aby sa dozil pravnucat. Zial, nedozil sa. Tak mozno aspon takto sa na maleho chodieva divat 🤷‍♀️

lenvam
3. jan 2020

Áno do 3r.

arcticcode
3. jan 2020

Nas robil to iste, vacsinou sa usmieval, ale boli casy, ze niekde kukal a zacal plakat. Takze ano, mozu vidiet aj satanov a Diablov... Podla mna

leskovael
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nerya
3. jan 2020

Náš malý chvalabohu prestal, ale bolo to desivé 😂 hlavne keď sme boli sami doma

lucia147852
3. jan 2020

Počkaj keď ti v 2,5 roku povie ako moja že vidí uja co place a bojí sa ho. 🙉🤦‍♀️

dreamer4
3. jan 2020

Moja dcerka vedela trozpravat ked mala rok. Stale vecer pri zaspavani pozerala do kuta a smiala sa. Pytala som sa.....vravela ze tam je Baďo. Ked som zistovala kto to je, vravela ze Baďo je babatko a usmieva sa. Verim, ze vidia.

zuzka1117
3. jan 2020

Ja osobne tomu neverím

kristina2412
3. jan 2020

@maminka2016 tiež som o tom rozmýšľala. Mám s mladšou dva zážitky kedy pozerala k dverám, a začala sa z ničoho nič smiať a mavat...

barboritta
3. jan 2020

Moja dcera,ked mala necele tri roky,prisla za mnou,ze v kuchyni pri stole sedi starky a usmieva sa.ze ten,co ma fuzy.Umrel ked mala sotva rok a pol,nemoze si ho pamatat.aj podla fotky ppvedala ze to je on

yellow28
3. jan 2020

Ja mam tiez zazitok s mojou dcerou, ked mala asi rok a pol. Boli sme same doma, vecerali sme v kuchyni a ako som ju krmila, stale sa otacala a tam sa usmievala a kyvala...ked som sa otocila, tak tam boli otvorene dvere do spalne a v izbe tma. Pytam sa jej, komu kyva a na koho sa usmieva a ona, ze ved ujovi, ujo je tam... Skoro som omdlela od strachu... Potom som niekde pocula, ze deti maju "otvorene brany" pre duchov, ktore sa okolo 2-3 rokov prirodzene u vacsiny uzavru a duchov uz nevidia...

cacianka
3. jan 2020

'

monikangel
3. jan 2020

Ja poznam dietatko, ktore ked sa poobede zobudilo v rodicovskej spalni, pozrelo do okna a rozplakalo sa, kazdy jeden den. Mama pri nom sedela a pytala sa, preco place a to dietatko plakalo a ukazovalo na okno so slovami TAM, matka, ze co tam je, co tam vidi a male len dokola plakalo a ukazovalo prstom na okno, ze TAM. Matka v okne nic nevidela a to male malo vtedy okolo 2 rokov. Utisilo sa, az ho matka vzala so sebou, papat, hrat sa alebo cokolvek ine. Takze podla mna vidia.

dudokejty
3. jan 2020

@maminka2016 mne moj asi cca dvojrocny mozno aj menej,uz si presne nepamatam..syn sa mi raz v noci okolo druhej zobudil,volal ma do detskej izby kedze spaval so mnou a manzel na nocnej..sedeli sme na posteli a zrazu sa maly zadival na skrinu ze tam je ujo kruti hlavickou a zr sa neboji toho uja...a celkovo v tej izbe sa sami zapinali zvukove hracky,sama svietila dlho nepouzivana lampa atd..uz sme sa odstahovali ale na to nezabudnem.

acrobaleno
3. jan 2020

Fuuj, az mam husinu. 😂 Odoberam strasidelne podcasty a toto byva dobra tema.

janulka257
3. jan 2020

niekde som čítala že malé bábätká majú akoby širšie vedomie a vnímanie ako my...
My máme dvojičky, majú teraz 6 mesiacov. Bývame v staršom dome, keď sme doň s manželom prvý krát vstúpili, vyžaroval neskutočne krásnu energiu, nechceli sme odísť. Naše baby sa často zahladia na stenu alebo na plafon a usmievajú sa. Tak možno tam niečo vidia.
Btw jeden čas keď som ich kocikovala, pár krát som prechádzala cez cintorín. Vždy sa mi tam pobudili a boli nekludne, jedna vždy vrieskala.

adusa1987
4. jan 2020

Nas maly ma 2r a vidi nieco...neboji sa neplace..ukazuje prstom ale neriesi to vidi to v tme aj svetle..aj najvetsi skeptik po tom ako to videl co maly robi uveril ciiize tiez uz len pockat kedy to prestane...

cacianka
4. jan 2020

Aj nas pozeral obzeral na bielu stenu, do kuta aj na strop, este nebolo vsetko zariadené tak minimalne 2m okolo nebolo nič, hola biela stena.ukazoval prstekom a kedze nevedel hovorit, len "onama".
Uz je to 25rokov

mimca77
4. jan 2020

@acrobaleno poradis prosim dobre strasidelne podcast? 🙂

dudokejty
4. jan 2020

A este ma napadla jedna skusenost..nesuvisi sice priamo s vidinou ducha. Maly ked mal po roku uz vedel rozpravat.a ked prisla moja sestra k nam pytala sa ho ze kde bol v minulom zivote.a na nase prekvapenie odpovedal ze na titanicu.a co tam robil.povedal ze gratuloval.a ukazala mu foto v mobile a povedal ze to je titanic. Nikdy predtym ho nevidel ani nepocul o tom.ani my sme sa nebavili nikdy o nejakom titanicu.nikdy ho nelakali lode ani nikoho z rodiny.Jednoducho z neho vyhrkla odpoved kde bol v minulom zivote.. Cim bol starsi,tym prestal o titanicu hovorit.

acrobaleno
4. jan 2020

@mimca77 ja poznam iba eng ak ti to nevadi. Naprikla Mr. Creeps, Mortis Media, Swamp Dweller, Lets Read,...

stanulik33
4. jan 2020

Môj syn mi tiež hovoril, že vidí nejakého uja v kúte, že sa ho bojí. Hovoril to dosť často. Potom som požiadala všetky prítomné bytosti, ktoré sa môžu u nás nachádzať aby odišli za svetlom a opustili tento svet a prestalo to.

lily09
5. jan 2020

@diewcatqoo ufff tak toto je riadne! 🙂

h2
5. jan 2020

Ahojte, pridám sa aj ja do diskusie. Takýmto veciam vôbec neverím. ALE! Aj môj syn sa zvykol dívať na jedno miesto v rohu izby, ukazoval tam a niekoľkokrát dokonca povedal "ujo". Bohužiaľ, bol príliš malý na to, aby o tom "ujovi" dokázal povedať viac a neskôr si už na to, samozrejme, nespomínal.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre