V 39. týždni som stratila bábätko

25. júl 2022

Porodila som bábätko ktoré nebolo v poriadku.. strašne plačem a som utrápená.. strašne mi chýba a veľmi to boli.. čo mám robiť 😭😭 prečo sa v posledné dní všetko začalo kaziť.. Je to moja chýba ktorú nikdy sebe neodpustím.. 😔

mamulik10
25. júl 2022

Ufff úprimnú sústrasť 🙏 posielam veľa síl... nič si nevycitam hlavne 🙏 je mi to ľúto...

autor
25. júl 2022

@mamulik10 to je tá horšia vec.. strašne to boli aj keď to je ešte len čerstvé.. videla som ho aspoň na chvíľku a potom už bolo len ticho 😭

lu_si_lusi
25. júl 2022

To ma veľmi mrzí, úprimnú sústrasť a posielam hojne veľa zdravia a sil 🙂držte sa

dadis
25. júl 2022

Nevycitaj si to. Tieto smuntne veci sa v zivote stavaju bez viny mamiciek. Uvidis, bolest sa bude zmensovat i ked nikdy nezabudnes. Teraz si v tom najhorsom smutku. Kazdy jeden den bude lepsi a lepsi. Pomodlim sa za teba.

biankaaaa
25. júl 2022

Veľmi ma to mrzí...hlavne si nič nevyčítaj🙏🏻 prajem veľa síl ❤️

autor
25. júl 2022

@dadis viem že to raz prestane bolieť ale stále neviem prečo sa to stalo .. nikomu som nič zle spravila a aj tak som prišla o to malo na čo som sa neskutočne tešila 😔

zafir01
25. júl 2022

Úprimnú sústrasť. Prešla som si tou bolesťou tiež sme prišli o dcérku v 39 týždni. Odišiel kus teba, bude ti chýbať už navždy. Bude to bolieť, no čas tu bolesť časom zmierni. Želám ti veľa síl

juliet86
25. júl 2022

odbornu pomoc zadarmo ti vedia poskytnut v poradna alexis. uprimnu sustrast

autor
25. júl 2022

@zafir01 ja som prišla o chlapčeka ktorý sa narodil živý a potom už neviem čo sa stalo iba ho zobrali preč.. a len za mnou prišli a od vtedy mám pocit že som zlihala len plačem a vyčítam si to čo sa stalo.😔

zuzinka888
25. júl 2022

Zlatko nie je to tvoja chyba. Tu nepomoze nic. Plac a smut kolko potrebujes.😭 je mi to tak luto. ♥️

lenkakravcova
25. júl 2022

Úprimnú sústrasť.

Nepovedali ti, čo sa stalo vôbec? Mal mať nejaké zle prognózy, čo sa týka zdravia alebo máš ty nejakú chorobu? Nechali ta úplne bez informácií?

autor
25. júl 2022

@lenkakravcova ja som úplne v poriadku a aj malý mal byť podľa všetkého.. nie ešte mi k tomu nikto nič nepovedala.. stalo sa to dneska ráno 3:38 sa narodil 😭😭

dadis
25. júl 2022

Ach, to je take cerstve 😩. Povedia ti urcite viac. Urcite teraz zistuju priciny, preco sa to stalo, toto je pre vsetkych zucastnenych tazka situacia. Skus poprosit sestricku o nejake lieky, skus si pospat, prajem vela sil

saxano2222
25. júl 2022

@autor
Mrzí ma tvoja strata, čaká ťa dlhá a náročná cesta.
V nemocnici ti nic nepovedali? Čo bola príčina? Museli niečo vidieť, keď ho hňeď brali preč…
My sme prisli o babatko v. 20tt pred 3,5 mesiacmi a stale to nie je lahsie ani jednoduchsie, a to sa hovori ze cas vsetko vylieci ci?
Držím veľmi palce, Alexis poradna je že vraj dobrá, ale skús zavolať, mailova komunikacia nic moc, nemam dobre skusenosti.
Ak sa chces vyrozprávať, kludne napis SS.

autor
25. júl 2022

@dadis
@saxano2222 akurát som na Tom dosť zle lebo strašne krvácam a keď sa postavím je to horšie raz za hodinu má prídu pozrieť keďže sa menila zmena.. a poobede príde primár..tak stále dúfam že niekto príde a niečo mi povie ale zatiaľ nič 😔 viem že mal pupočnú šnúru okolo krku ale nič iné neviem 😔 ani spať sa mi nedá nič stále máš tým rozmýšľam...nad tým prečo som musela o neho prísť 😔

michaelad97
25. júl 2022

Moja drahá 🙏🏽 Aj ja som stratila syna v 35 tt, je to neskutočné trápenie pre ženu.... Hlavne ten 10 hodinový pôrod.... Ale dnes už mi tu beha 2 a pol ročný zdravý syn, ktorý mi dal do života veľkú radosť a šťastíčko ktoré budeš mať aj ty ♥️ Oslov psychiatra, nieje hamba byť na antidepresivach aj ja som bola než som sa zaradila ako tak do života.... A ver, že bude len a len dobre. Prajem ti v živote všetko už len to najlepšie 🍀🍀♥️♥️

dadis
25. júl 2022

Neviem, ci si veriaca, skus poprosit personal o knaza..chodievaju do nemocnic..

autor
25. júl 2022

@michaelad97 však toto tak som sa tešila že tu bude somnou.. 😔 že konečne ho budem držať v náručí a to som ho mala iba minútu a ten cit ktorý medzi nami prebehol 😔 nič krajšie ani nemôže byť.. a dopadlo to presne naopak.. ďakujem určite sa budem musieť s nikým o tomto porozprávať 😔

adka176
25. júl 2022

Úprimnú sústrasť,
aj ja som si tým prešla.... chápem ťa je to veľká bolesť, ale nie je to tvoja vina
Naše dievčatko tiež malo byť zdravé, tiež nič nenasvedčovalo tomu, že by sa niečo také mohlo stať... tiež v 39. týždni
Niekedy sa dejú veci, ktorým možno nie sme schopní porozumieť, ale máš v nebi anjelika, ktorý ťa bude sprevádzať celým životom

alexka89
25. júl 2022

Prečo by to mala byť tvoja chýba ak sa dieťa nenarodí zdravé...pokiaľ si nerobila nejaké hlúposti počas tehotenstva ...ak je to genetické ty zato nemôžeš akých máš predkov a vo ty dali do vienka...veľa síl ty zelam

iritka
25. júl 2022

Uprimnu sustrast😪 skus sa mozno spytat ci by ti aspon otlacok rucky a nozicky na pamiatku nespravili.

saxano2222
25. júl 2022

@autor
velmi ma to mrzi, o to viac ze to prezivas aktualne, myslela som ze pises s odstupom.
inak presne ako pise iritka, spytaj sa personalu ci spravia odtlacky, bude to zle obdobie, mozno aspon takato spomienka. Ked mi je tazko casto sa pozriem na odtlacok naseh obabatka a na tu malu nozicku ❤️
Tiez som po porode prezivala tu najvacsiu lasku az kym som neprecitla do reality.
Tvoj maly vedel ze ho lubis a mal sa dobre v brusku, preto vydrzal tak dlho, aby ste sa este raz videli….
Drz sa, ked budes mat energiu, kludne sem pis, tu najdes oporu, ludi kt si zazili to iste a vedia ta pochopit a hlavne vypocut.
Posielam energiu 🙏🏻

dilino
25. júl 2022

😢Moja drž sa veľmi TI prajem veľa síl, musiš bojovať dalej.Určite TI povedia čo sa stálo ved to nemôže zostať len tak s mužom máte právo na informácie.Určite TI povedia len asi vydia v akom si stáve je to čerstve ked sa to stálo dnes ráno.Lekár TI nemôže zatajovať žiadne informácie. Nemôžeš odisť bez toho aby si vedela čo sa stálo.Ved určite dostaneš aj papiere s pôrodnice pre úrady pre gynekologičku. Ak zomrelo a nevedia čo sa stálo robi sa pitva i pri takých maličkých aby sa zistilo na čo zomrelo. V správe to mať budeš. Nie je to tvoja chyba prečo.Lekár TI nedoporúčoval mať deti a aj tak si si urobila po svojom či prečo je to tvoja chyba neobviňuj sa.Toto je najhoršie vina samej seba.Aj MY sme mali dcérku narodila sa bola ťažko postihnuta ležiaca tiež zomrela ked mala 11 rokov ale nikdy som sa neobvinovala.Načo to je dobre vo vývoji bol chlapček zdraví.Stálo sa to pri pôrode či si vedela vopred že dietatko bude chore a nechala si si ho aj tak napriek varovaniu lekárov.Z ničoho nič nezomrie.Ved v 39 týždni ved to už je aj samotne dýchajúce a života schopne dieťa.Veľmi TI držim 🙏budem na teba myslieť.žiť sa musi dalej aj napriek obrovskej trágedi ktora vás postretla.Neexistuje nič horšie ako prisť o vlastne dieťa viem o čom pišem.Vyplač sa ak TI to pomôže dúfam že máš aj oporu v manželovi, rodičoch.A ľudoch čo máš pri sebe.Napiš neskôr ked sa trošku pozbieraš že ako a čo sa stálo.Budem na teba myslieť.😢

zuziiiii
25. júl 2022

😥 Ani neviem nemám slova, buď silná aby si sa dala dokopy 🙏

barcelonka
25. júl 2022

Úprimnú sústrasť, veľa síl, aby si to všetko prekonala😢🙏

felycity
25. júl 2022

ach moja, je mi to nesmierne ľúto, myslím, že mnohé z nás, ktoré si tým prešli vedia presne a až hrozne citeľne cítia tvoju bolesť. NIE SI ZA TO VINNA, žiaľ život vie byť kráasny ,a le občas aj veľmi smutný a tragický , ako vidíš nie si jedniná. Nemá zmysel sa obviňovať a ani pýtať prečo práve vy,nikdy nenájdeš odpoveď prečo práve ty... každý z nás si skôr či neskôr nesie nejakú bolesť. v živote. A žiaľ aj takéto sa v životoch stáva, neobviňuj sa, viem, že to teraz nesmierne bolí, plač, krič, rozprávaj, píš... chvíľku to bude trvať dokiaľ to prebolí,ale na strane druhej sa prosím nevzdávaj a nedovoľ, aby táto trgédia zničila všetko pekné čo okolo teba. je ahlavne sa neobviňuj. Príde čas ked sa postaviš a budeš pokračovať ďalej a ver mi, že prídu okamihy kedy sa opäť budeš smiať aj ked s bolesťou v srdiečku. ak sa potrebuješ vyrozprávať, sme tu , každá z nás vie aké to je... posielam ti veľké silné objatie silu, aby si vládala vstať a kráčať ďalej ❤️

iriska3
27. júl 2022

Ach....😞💔
Moja drahá, tak ma to mrzí... Sú to 3 roky co mne nečakane zomrela takto dcérka. Plánovaná sekcia, všetko vyzeralo v poriadku, vybrali ju, pogratulovali mi k dcérke, vydala hlások, zobrali ju preč a už to bolo len zlé. Nechápala som nič. Pitva ukázala vvch, ktorú dovtedy nikto nevidel.
Ja viem, je to neskutočne krutý pocit, to co teraz zažívaš je neopísateľne ťažké. Budú ešte rozne pocity, budú veľakrát skľúčujuce, ale to je všetko prirodzené. Len hlavne, prosím, nevycitaj si nič. Nehadz prosím vinu na seba, lebo určite to nebola tvoja chyba. Nic z toho.
Objímam ťa♥️

zuzika1987
29. júl 2022

Ahojte ja som tiež tak prišla o syna pred 3 týždňami všetko bolo OK naplánovaná sekcia malý mal byť úplne v pohode a zrazu zvrat malý žil necelých 5 hodín. Stále si kladiem otázku Prečo?????????? Mate to podobne prišli ste na niečo Prečo sa to stalo?????

lenqua_12325
29. júl 2022

Je mi to ľúto. 💙 Posielam objatie.

saxano2222
31. júl 2022

@zuzika1987
Ja si kladiem otazku uz skoro 4 mesiace, terminy vysetrenia preukazali ze babatko bolo zdrave, tak ako sme my s manzelom. To je este asi horsie ako prist na nieco :(

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre