Ahojte
Je tu niekto kto prežil v tehotenstve to čo ja 😥 malo to byť moje prvé bábätko mala som počas tehotenstva problémy s krvácaním ležala som aj v nemocnici ale vždy to dopadlo dobre bola som aj na veľký ultrazvuk tam bolo všetko ok a po tom prešlo 2 týždne išla som u gynekológa zas s krvácaním ale len trošku nie veľa som mala krv na vložke a tam mi oznámil že už nebije srdiečko musela som pôrodít mrtvé bábo 😭😭 už prešiel mesiac ale boli to rovnako 😭
@n523 je mi to luto 😢
Je tu skupina Mamicky anjelikov, pre maminy, ktore prisli o dietatko, urcite tam najdes spriaznenu dusu. Uprimnu sustrast
Čas Ti pomoze
Ja som o dieta v tehotenstve prisla 2x, jedno z toho som v 5mesiaci rodila mrtve
Uprimnu sustrast.
Ja som spontanny potrat mala r 2015 v 23tt.Pre ine dovody ale.a poplacem si aj po tak dlhej dobe(potratila som na moje meniny,12.sept)
Naucit sa zit s tym treba dlhsi cas.Hlavne trav cas s niekym stale,nech si minimalne sama.
Plac,kric ,mas na to pravo a dovod.ale ked som plakala sama,bolo mi horsie a uzialila som sa do vycerpania...
@n523 viem ako sa citis, prezila som to v 1/2022. Moje prve tehu...Vsetko bolo stale ok.. vsetky vysetrenia ultrazvuky a kontrola v 20 tyzdni odhalila ze babo uz nezije. Telo nedalo nic vediet stale som myslela ze je vsetko ok. Na nic sa neprislo, ani pitva, ani vsetky vysetrenia. Rodila som mrtve babo a nasledne kyretaz. Momentalne mam 5 mesacneho zdraveho chlapceka 💙 aj ked kazdy den myslim na anjelika... s tym sa clovek len nauci zit. Neda sa zabudnut len to menej boli o cosi....
@n523 ja som mala toto iste pre to krvavanie .. mala zomrela v 20tt
@natuliatko777 ako sa po tom riešilo? Dá sa to riešiť a donosit bábätko?
@n523 ziadno , vysledky z pitvy v pohode a aj ja som bola oukej ze proste priroda a neviem netusim ci sa da donosit take dieta podla mna nie
Akoby som čítala môj prípad. Tiež krvácanie ale vždy všetko ok. Ultrazvuky aj 3D. Zrazu ....pitva nič neodhalila. Moja Natálka mala 500g
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@n523 Och😪😪😪tazko sa to cita, uprimnu sustrast a vela sil...