Úspešný kryoembryotransfer sa skončil v prvom trimestri

mette7
31. jan 2016

Ahojte chcem sa opytat či ste tu take ktorým sa konečne podarilo po dlhom boji prostrednictvom IVF k pozitivnemu vysledku a nasledne sa to skončilo v prvom trimestri?? Idem sa z toho zblaznit...Konečne, konečne sme sa začali tešit a taku ranu aku sme dostali pred tyždnom pri kontrole na sone , že malinke nerastie a nebije mu srdiečko a bude nutny kyret...Už mam po a tento čas po doslova preživam zo dna na den...vôbec neviem čo bude dalej, či sa to ešte podari. Dodajte mi prosim pozitivnu energiu a pridajte prosim koment tie ktore ste sa dočkali dieťatka aj po takomto pripade. Moc dakujem.

motycka84
31. jan 2016

@mette7 ahoj, my sme sa ešte k dvom čiarkám nedopracovali, ale tu na fóre je veľmi veľa krásnych príbehov, ako sa to po viacerých neúspechoch podarilo. Mne doktor rozprával, že keď sa s IVFkami na Slovensku začínalo, tak niekedy musela baba absolvovať aj 10-11 pokusov, kým sa to podarilo. Preto stále verím, že to vyjde. V každom prípade si pred ďalším IVF daj spraviť reprodukčnú imunológiu. Určite to stojí za zváženie. Odporúčajú to až po niekoľkom MA. Tak či tak to stojí cca 50 EUR, ale môže tam byť príčina, prečo to nevyšlo. Držím Ti palčeky a verím, že sa to podarí. Nestrácaj nádej.

mette7
autor
31. jan 2016

@motycka84 dakujem za povzbudenie, je to velmi ťažke cely ten proces a o to horšie ked sa stane potom takyto pad... ☹

motycka84
1. feb 2016

@mette7 nestrácaj hlavne nádej. Niekedy to dlhšie trvá. Ja si stále hovorím, že naše malé je už teraz tvrdohlavé po rodičoch a špeciálne po tatinovi už pozná hlášku "To má čas, to počká". Proste musíme spraviť niečo naviac. O to radostnejšie bude, keď to vyjde. Naozaj drž hlavu hore. MA je veľká rana pre telo aj dušu. Ak potrebuješ povzbudenie, ktoré na isto pomôže, vyhľadaj dobrého psychológa. Ono, nastavenie myslenia pri IVF po MA je niekedy lepšie konzultovať. Hlavne - urob niečo, čo Ti pohladí dušu - masáž, kozmetika, kino ... neuzatváraj sa do seba. Rob veci, ktoré Ťa robia šťastnou. Ak sa potrebuješ poriadne vyplakať, tak to urob, no potom zdvihni hlavu a bojuj ďalej. Čo sa stalo, už nezmeníš. Teraz treba nazbierať sily 🙂 držím palce!

zuzicek88
5. mar 2016

@mette7 mne sa stalo to iste co tebe..presne viem,co prezivas

nufinkanufka
18. dec 2016

@mette7ahoj, tiez viem co prezivas ☹ bola som na tretom ket, prvy pozitivny test.bohuzial to trvalo len kratko. Bola som v 6tt ked som zacala krvacat. Teraz cakam na ms, ktora dufam pride v january, aby sme to mohli skusit opat. Mame este zmrzlinky, tak dufam, ze sa to uz podari ☹ Drzim ti prsty, aby sa to podarilo aj tebe

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre