ahojte mamičky mala som byt matkou ale bohuzial nebolo mi dopriate, pred necelymi dvoma mesiacmi som porodila mrtve dievcatko. Su tu nejake mamicky ktorým sa to stalo tak isto. vedeli by ste mi poradit ako sa stym vysporiadat alebo poradit nejakeho dobreho psychologa, ktoreho by som mohla navstivit. Snažim sa to zvladat ale vzdy ked som osamote tak stale placem. dakujem za odpoved
Mne zomrelo 17 mesacne dievčatko.Pridaj sa do skupinky mamicky anjelikov,tam su žienky co prisli o deticky.
Och babuľky to mi je veľmi ľúto. Takúto vec neprajem nikomu. Moja kamarátka tiež porodila mŕtve dieťatko a dlho sa z toho dostávala. Mala ale šťastie že mala pri sebe geniálneho manžela a rodinu, ktorí jej vo všetko pomáhali a hlavne chodila k psychologovi. Bez neho by sa z toho nikdy nedostala. Ale nevzdávali sa a skúšali ďalej a teraz je z nich už šťastná rodinka a majú ročnú dcérku
Moja tak to mi je veľmi ľúto, že si takým niečím musíš prechádzať. 2 mesiace je ale hrozne moc krátka doba aby si sa z toho nejak dostala. všetky tvoje pocity a plače sú podľa mňa opodstatnené ale pomaličky sa to iste zlepší. Hlavne by si si mala teraz oddýchnuť a povenovať sa trocha sama sebe
Dievcata, je mi to velmi luto, co sa vam stalo. Posielam objatie
psychologička Havadejova Prešov - odporúčam
tiež odporúčam pani psych. Havadejovú, mala som s ňou prednášky veľmi milá osoba so srdcom na správnom mieste.
Psychologickú poradu, oporu partnera a hlavne veľa oddychu. toto ťa časom postaví na nohy neboj, len sa musíš zaprieť a ťahať sa dopredu. Všetko sa ustáli a zlepší. Síce sa nezabudne nikdy ale žiť treba ďalej
Ja som takto prisla o babetko tento rok v januari bola to tazka skuska a najhorsie bolo ked mse babenko museli pochovat.. no ja som sa snazila stale sa niako zamestnat a hlavne nebyt sama zvdy musel niekto pri mne byt ..vela som aj spala a vsetky moje pocity som dala na papier ... boliet ta to bude stale ale casom to bude lepsie drza ...
Mne pred 2mes.zomrel moj 18r syncek Patko..3r.aj 3mes.bola doba od zistenia choroby az po smrt..Deti by nemali umietat...Lebo pre mamu je dieta ci ma mesiac,ci rok ci 20r..Je to velka bolest ,ktora sa len prehlbuje a znasobuje...Ked viete,ze sa nikdy nevrati a nikdy ho uz neuvidime,nebudeme vidiet jeho dalsi zivot...😢
@lenka1975lenuska je mi to velmi velmi luto. Prajem vela sil. :'(
@lenka1975lenuska to mi je velmi lúto musí to byt velmi tažke a bolestive pre matku.úprimnu sústrast.😢
Musí to strašne bolieť, je mi to hrozne ľúto...plakať treba, smútiť, asi sa to nezahojí tak skoro, je to hlboká rana do srdca.Neviem si to predstaviť.
Skús veriť, že jeho dušička je na lepšom mieste a bude vás strážiť, lebo iste vie ako si sa na ňu tešila a ľúbila ju hoci bola ešte v brušku.A bude strážiť aj svojho súrodenca, ktorého ti iste pošle ❤
Hlavne buď sama sebou, rob veci ako ich teraz cítiš...
Prajem ti veľa sili a posielam ti veľa súcitu a veľké objatie.
Nikdy na ňu nezabudneš, ale určite ešte v živote budeš šťastná, budeš užasná maminka, vlastne si ňou už teraz.
Drž sa ❤❤❤❤❤
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj,nam zomrelo babatko po mesiaci,uz je to 5rokov o par dni.. K psychologovi som chodila,bez toho by som to nezvladla..pozeram,ze si zo Sabinova,ja som z Ba,chodila som do Plamienka,tam mi velmi pomohli.Skus si pozriet nejakeho psychologa v tvojom okoli,absolvuj 1-2 navstevy a uvidis,ako ti sadne.Je to velka rana,mne to trvalo dlho,kym som sa s tym ako-tak vyrovnala ☹ drzim palce a je mi to luto,ze dalsi anjelik v nebicku ☹