Ahojte.Som tu anonymne prave kvoly tomu co ma trapi. Ako teenagerka som spravila asi najvacsiu chybu aku som mohla spravit.Vadili mi chlpky na tele a tak som si ich oholila. Teraz som jak taka opicka.."chlpky"mam po celom tele doslova ako muz.Najviac ma trapi ochlpenie na bruchu,po oholeni mam podrazdenu pokozku a o tri dni zas som tam kde som bola.Trapi sa niekto takto ako ja? Uz som zufala..
to nie je o tom, ze si si chlpky oholila. Ak maju vyrast, vyrastu, ci holis alebo nie. Pozri si temu "nadmerne ochlpenie zien". Treba vysetrit hormonalnu rovnovahu a ak bude vsetko v poriadku, da sa to odstranit na dlhsi cas a to laserom. Skus troska popozerat starsie temy.
@janulkato absolútne nijako to nesúvisí s tým, že si sa kedysi oholila (ani keby to bolo dlhodobo a pravidelne). Keby to takto fungovalo, tak mám ja za tie roky pravidelného používania žiletky chlpaté aj dlane na tri generácie dopredu.
Nadmerné ochlpenie pravdepodobne súvisí s hormónmi, objednaj sa na endokrinológiu a gynekológiu.
Ako baby hovoria môže to byt hormonálne. Ale hlavne ak sa holis tak chĺpky majú tendenciu silnieť. Takze skôr sa potom depiluj, keď už nič tak to aspoň dlhšie vydrží ako holenie
Stým mám problémy aj ja na celom tele tiež stále musím holit aj brucho aj hruť. Tiež som stým začala keď som bola teengerka. Teraz sa neviem stoho zbaviť.
@atka1989 ja tiež .. vyzerám ak chlap na bruchu .. a mám to aj okolo bradaviek na hrudi bruchu .. hrôza .. našla si niečo čo pomáha na to ?? Aspoň nejako dočasne?ja to mám hormonami .. v októbri mám termín u endokrinológa tak dúfam nasadí niečo čím to stopneme😟
@kikatina14 ahoj,asi ta sklamem ale jedine co pomaha je vosk.Tiez uzivam lieky na stitnu zlazu a nic sa nezmenilo.
@kikatina14 to isté mám presné ako ty na hrudi aj okolo bradaviek pukov... Neriešila som to len sa stále holim.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.