Ahojte. To fakt som necakala ale idem si poradu...
ako by ste sa vy citili keby vam partner povedal citujem ,,toto je posledná vec, o ktorej ty rozhodujes" ???
alebo by si po sexe vzal do ruk telefon, a vy pocas toho ako listuje spravy uvidite ze si pisal s jednou babou, ktoru vy nemate rada ?? odpoved na to preco si s nou pisal bola taka ze sa nudil v robote
Ako sa mam citit ? Vobec som to necakala a to povedal ze uz si s nou pisat nebudem. Mne napisal kamarat po dlhsej dobe pekne som mu pisala ze cakame babatko a ze sa tesime .. on mi prezeral messenger spravy si nepozrel a potrestal ma tym ze napisal tej kurve ktoru nenavidim ze ,,ahoj co robkas" ..pride mi to hrozne detinske co robi.. ako by ste sa vy citili? Momentalne placem do duchien necakala som takyto podraz od neho aj ked uz ich bolo dost. Proste citim to ze ma nelubi a len mi vie povedat mam ta rad.
dakujem za odpovede.
babo sme neplanovali ale obaja sa na to tesime
@pillipilli .. teda on to hovori ze sa na to tesi .. zranuje ma to a uz som to povedala najmenej 10000x ze mi vadi ze si prave s nou pise .. casto ma s nou provokuje ako keby mi chcel robit naprieky .. mne len kamarat napisal a uz robil ziarlivostne sceny .. a to som len kamaratovi pisala ze som stastna ze cakame babo a nevedela som ze hentak zareaguje. V tomto momente som zufala..
@mamaaaaaaaaaaa kolko mate prosim ta rokov, ze sa musite k sebe spravat ako pubertaci??? ked dospejete obaja, tak sa to snad zmeni.
@mamaaaaaaaaaaa posledná vec o ktorej rozhoduješ ty - toto žiadny partner nepovie, partneri totiž vždy rozhodujú spolu alebo bez rečí akceptujú výber toho druhého. Viackrát ťa sklamal, píše si s druhou, cítiš, že ťa nemiluje - aký zázrak tu očakávaš? Nechcem ti brať ilúzie, ale príde dieťa, kopa starostí, prebdené noci a ty myslíš, že z neho sa počas tvojho pôrodu stane nový človek, milujúci a pozorný partner, ktorý si ťa zrazu bude vážiť? Čím skôr si uvedomíš realitu a zariadiš sa, tým lepšie pre teba...
Lepsie to asi nebude provokuje ta a prisiel na to co na teba zabera. Ignoruj ho a tvar sa ze ta to ze s nou pise uz netrapi a ze ti je to jedno ze ti mas ine prioriti a to je tvoje dietatko a ze nemas cas sa trapit s niejakou zenou co si dopisuje so zadanym chlapom. A k ed to nepomoze tak potom nech ide kade lahsie lepsie to nebude len horsie. Drzim prsty aby si zvladla so vztycenou hlavou a neponizuj sa ziadny chlap za to nestoji.
@mamaaaaaaaaaaa jeziskove huslicky...... fakt jak male deti riesite somariny......ok, chapem ze si asi precitlivela ale mala by si si osvojit heslo ze radsej vyhrat vojnu ako len jednu bitku. No a co, ze si s nou pise? Maj na haku a prestane, lebo uvidi, ze to na teba nema ziaden efekt.
A keby mne nejaky chlap napisal ze "co robkas" tak si pomyslim, ze to je infantilny blbec, nie chlap. Mala si mu to takto povedat, ze si si myslela, ze je chlap, ale podla sposobu pisania je mentalne asi v skolke. A este by som mu povedala, ze ak mu na to detske lapotanie aj skoci, tak si mozu spolu ist aj hrady z piesku stavat na ihrisku a uz by som sa k tomu nevracala. Maj nejaku hrdost, dokelu!!!
@vilma7 obaja ako pubertaci ? co ju u mna vystup pubertaka ?
@mamaaaaaaaaaaa podrazov bolo dosť,ale hlavne, že dieťa spolu čakáte. Hm, no toto je len začiatok ďalšieho blbého vzťahu. S človekom, s ktorým sa rozhodneš stráviť zbytok života, by si si mala byť na 100 % istá.
A je jedno či si s niekým dopisuje, alebo nedopisuje ale celkovo ako sa k tebe chová.
Robiť napriek niekomu, kto mu je najmilší? Ktorého by mal najviac milovať?
Ja som 20 rokov s mojím a ešte teraz by som si nedovolila mu urobiť niečo, čo by ho ranilo. Lebo ho ľúbim
ach tie hormóny....
Ja len ziram ako sa muzi chovaju k tehotnym manzelkam...
Narazam na temu -som nestastna..
A tu nieco podobne.
Ale je mi to povedome.
Pred nejakym mesiacom,dvoma sa tu uz taketo cosi riesilo.
Nebola si to ty?
Velkom rovnake veci
@mamaaaaaaaaaaa podla mna vobec neriesis blbosti, keby moj muz pisal zenskej, ktoru neznasam: "Co robkas", tak by takeho satana uvidel, ze ani vo filme exorcista vacsieho neukazovali. A to posledne, co by ma trapilo je, ze by si on, alebo niekto na internete myslel, ze som furia.
Ono mas dve moznosti, bud mat na haku (ale to ti prejde len vtedy, ked to ozaj mas na haku), alebo mu hned a z kratkej cesty definovat, ze tak toto nie chlapce.
Tretia moznost - hrat sa, ze ti to nevadi, ze si chapava a ze je to v poriadku a pritom trpiet a plakat do vankusa, je ta najhorsia a najponizujucejsia cesta.
Fakt neviem, kto to vymyslel, ze je pod uroven sa ohradit voci tomu, co ti na chlapovi vadi. My si hned vsetko vykricime, ziadne tiche tolerovanie nejakych flirtikov. Bud sa chovaj ako moj partner, alebo tahaj za tou k*rvou, ktorej pises infantilne k*kotinky.
@tomiholjubavi dakujem za nazor ..
@mamaaaaaaaaaaa je to normalne čo cítiš. existuju pary, ktorym nevadi, ze si ich partner popise s kamaratkou, či kamaratom..a potom su také, ktorým to vadí....ale velke mnozstvo je aj takých, ze jednemu (najcastejsie muzovi) to nevadí , kým druhý (najčastejšie žena) trpí...kym prvé dva vzorce sú v poriadku, tretí je zlý. A aky ma zmysel hrat pani netykavku, ked ta chlapove spravanie uráža a zraňuje? Kludne mu naservíruj čo cítiš a nedovol dobrovolne zo seba robit obeť.
Veru tak.
Moj chlap dostane jasne najavo ked nieco prepiskne.
Nemame tichu domacnost tyzden ale par minut-hodin si to krasne uvedomuje...
Aby si to nabuduce rozmyslel
@tomiholjubavi ale tu to vyzera, ze to veru vadi aj tomu chlapovi.....ako vystrajal, ked si uplne nevinne pisala s kamosom...... asi ma za usami, takze "vie", coho je on aj ini schopni...... 😒
@obsadenemeno toto je ta ironia, ze k*revnici byvaju najziarlivejší..👎
@mamaaaaaaaaaaa namiesto placu mu povedz, ze teraz si si spomenula, ze minule si sa usmiala na predavaca v obchode a kolegovi dokonca povedala, ze v tej novej koseli vyzera fajn. tak si nie si celkom ista, ci by tu "co robkas" nemal ist radsej pre istotu rovno prekotit. 😁
Nech ma rovno nadrobene do buducnosti. Lebo muzov budes stretavat vzdy. A milo sa chovat tiez. Nebudes ako studena stena, len aby on bol v klude.
Tak nech nie je v strese od ziarlivosti. Mozno ho ten pocit, ze bol neverny, bude potom cely zivot prijemne hriat na srdci.
@tomiholjubavi a niekedy to zacina ziarlivostou a konci "pre-istotu-neverou". Aby mal svoj pofiderny naskok. Ako debil.
@mamaaaaaaaaaaa nic v zlom, ale dieta neplanovane, pritrafilo sa..nebyt baba nie ste spolu...sprava sa takto teraz a to dieta nie je na svete a to este nemate tie prave srarosti, co ocakas potom, pridu place, krmenia plienky...za mna sa rozmysli ci ti taky "chlap" za to stoji... lebo tak sa chlap co sa na dieta tesi k matke svojho dietata nesprava...
@obsadenemeno on mi napisal ako sa mame lebo nas oboch pozna nikdy pred tym nevystrajal lebo som si s nim nepisala a dlho dlho som sa s nim nevidela ked zije v zahranici stretli sme v meste a potom mi len napisal. tak som mu pisala ze sa mame v poriadku a to ze sme spolu stasny.. ale ty si si to akosi dala do svojej verzie ze ja si s niekym vypisujem. Odkedy som s si pisem ked tak len s kamaratkou a sospoluziackami napisal mi len preto lebo sme sa dlho nevideli..medzi mnou a kamaratom nikdy nic nebolo co by xacalo prekazat mojmu priatelovi ale medzi nim a tou zenou bolo v tom je velky rozdiel.. a dalsi rozdiel je v tom ze mu nepise len ona ale aj ine zeny ktore ho volaju von teoreticky len s kamaratstva ...
vsetko si si to dala do svojej verzie a sudis .. mna
@mamaaaaaaaaaaa a ty si si zase moj prispevok vysvetlila po svojom. Precitaj si ho este raz. To, co ty tam vyvodzujes, tam NIE JE.
NIKDE netvrdim, ze si si pisala s tym kamosom nejake prasacinky alebo tak.
Napisala som, ze si napisala, ze len obycajna konverzacia s KAMARATOM ho dostala do vyvrtky a zacal ziarlivostne sceny. Cize TY si napisala, ze zacal ziarlit, nie ja.Tak mi prosim ta nevkladaj do ust nieco, co som NIKDE nepisala. A nesudim ta. To si si len TY takto vzala. Takze skludni hormon a citaj s POROZUMENIM a PORIADNE.
@mamaaaaaaaaaaa citujem z mojho prispevku: "ako vystrajal, ked si uplne nevinne pisala s kamosom....." vidis tam to slovo "nevinne"???????????????????????????????????????????????????????????????
a este slovo "pisala", nie "vypisovala"????
asi fakt potrebujes ukludnit...... 😠
@obsadenemeno tak asi sme sa obe zle teda pochopili tak prepac.. proste ja som z tvojho prisepvku pochopila ze ja som ta spatna ktora si vypisuje s kamaratmi... dobre je to jedno 🙂
ccela som vediet len nazory ake by ste mali keby ste vedeli ze si vas partner s ktorym cakate dieta pise so zenou s ktorou v minulosti nieco mal .. popritom ziarli na to ze mne napise kamarat len skrz toho ze sme sa v meste vsetcia traja stretli len s pozdravom ahojte ahoj ahoj.. a napisal mi ze ako sa mame .. no ked to zistil zacal vyvadzat a tomu som vobec nepochopila a "potrestal ma" tym ze napisal tej babe co robkas .. chcela som len vediet ako by ste vy reagovali .m nie som typ ktori by mu zakazoval viesco este raz si s nou pises tak sa rozideme alebo nieco podobne .. neviem co si s nou pise a neviem ci by som to chcelavexiet.. viem to len to ze spolunieco mali popritom ona muza ma .. len to mi je na tom divne.. ze zadany chlapy maju pocit si pisat s inymi zenami ... teda hacik je v tom ze on pise vzdy prvy jej nie ona jemu .. a tym mi robi naprieky a tym ju nenavidim aj ked teoreticky nemam dovod .. on zas podla vystupu nemusi toho mojho kamarata aj ked neviem pre aky dovod. pocas celej doby co som s nim som si nepisala s nikym ak neratam chlapa mojho otca .. a on dobre vie ze sipisem len s kamaratkami a spoluziackami s vysokej a zo strednej s nikym inym .. ja taktiez nemam pred nim co skryvat aj ked on furt ma tajnosti ked s niekym pise aby som to nevidela .. proste som cela len vediet ako vzbudit vo vztahu doveru aby som mu dokazala verit a zmierit sa s tym ze si pise s kamaratkami.. a nie niesme pubertiaci aj ked on sa tak sprava.. tiez mam ppcit ze je to nevybureny chlapcek . anie dietatko sme neplanovali stalo sa a postavili sme sa tomu zodpovedne .. nesla som na potrat nechala som si to dietatko a obaja sa na neho tesime .. som viac precitlivena co snad chapeme mozno ako netehotna by som to tak nebrala a bolo by mi to jedno ..
@mamaaaaaaaaaaa uz som ti pisala, ako by som zareagovala ja. Asi by som nanho zacala infantilne zvatlat ze co robka on, ked pismenkuje byvalkam....
a bola by som na pozore, ked tak vyvadzal koli nevinnej konverzacii....lebo uz sam moze mat maslo na hlave ako ti tu uz pisali ine....ze podvedie prvy, aby nebol za parohaca.....
ale aj tak si myslim, ze robis somara z komara. Si precitlivela a blbosti ta rozhadzu. Ukludni sa, stresy teraz nepotrebujes. A maj sebauctu, neries jeho pisanie s inou, hlavne ked teraz pises ze to bolo ako odpoved na tvoje pisanie s kamosom (neboj, neboj, viem ze nevinne).
Pocitam, ze si s nim este uzijes, pripada mi ako rozmaznany fracek. A problem nie je ten, ze ako mu mas TY verit, ked si pise s kamaratkami...... ak by to bolo uplne nevinne, nema co skryvat. Dovera je krasna, ale musi byt vzajomna. Nie ze on pozaduje doveru a ziadne pisanie s prislusnikmi muzskeho pohlavia ale on si veselo pise s byvalkami a este to aj skryva. Davaj si pozor. Ale nanho, hlavne ked je to on, co jej pise vzdy prvy. A ju nenavidiet? To uz je ake detinske....... ked je asi len slusna a odpoveda na spravy.
@mamaaaaaaaaaaa ďalší dvaja nezodpovední partneri, nezrelí na rodičovstvo, ktorí sa nevedia chrániť pred neželaným tehotenstvom? Jedná vyššie píše podobný príbeh, len na rozdiel od teba čaká už tretie dieťa s rovnakým pubertiakom, ako ty. Lebo ináč sa tí vaši partneri nazvať nedajú, keďže sa tu musí slušne písať.
@obsadenemeno no to pisanie na mojho kamosa sa udialo asi tak pred mesiacom ked jej napisal .. teraz hej pisal znova a odvodnil to tak ze sa nudil .. ano som precitlivela neskutocne moc to budu tie h9rmony ale dakujem ti za odpoved.. no neviem ci je ona slusna ked s nim dokazala ist do postele v minulosfi popri jej vtazhu preto pre mna znamena to co znamena ...
@oli18 mas citu pravdu vyzera to nezdpovedne ale vravi sa zena otehotnie aj pri antikoncepcii
@mamaaaaaaaaaaa ako male deti, alebo pubertosi nevyzreti, treba vyzriet a potom mat deticky .....
Podľa mňa každá žena takú svoju sokyňu, na ktorú bude žiarliť aj keby sa čo dialo, proste je to už v nás. Musím povedať, že áno, je to také zvláštne, že dospelý chlap by sa chcel takto "pomstiť" za to, že ty si si s niekým písala, príde mi to také správanie ako keby ste mali 15 rokov. Ale neplač kvôli tomu, povedz mu, že ti to vadí ale myslím, že to aj ty trochu moc prežívaš.
@mamaaaaaaaaaaa kdesi som citala v nejakej odbornej knihe ( ale uz si nespomeniem kde) ze vacsina muzov ma vo svojom zivote virtualnu zenu, kde si dokazuju, ze su ziadani, vylievaju si pri nej svoje pocity. Len maloktory ma vraj gule na to aby podviedol. Ktovie ci je to pravda. ALe ako tak sledujem svoje okolie asi nieco na tom bude, poznam par ludi, co takto riesia svoje problemy, pocity, ego. Maju to ako formu relaxu. Ale virtualnu hranicu neprekrocia.
Mna skor zaraza to, ze v mojom okoli sa cuduju, ked si vydata zena zajde na kavu s kamosom, kolegom, znamym, proste s osobou muzskeho pohlavia. To akoze tym, ze je vydata sa nemoze stretavat s muzmi? Nakolko mam dost znamych a pre pokoj v rodine som to musela riesit radikalne aj ked v tom nic skryte nebolo. No niekedy sa len cudujem, kam to speje mentalita ludi. Doma s detmi, max. na kavu s kamoskou.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mamaaaaaaaaaaa tak citis ze ta nema rad a myslis , ze ked sa narodi babo a pribudne problemov ta rad bude mat? Nebude to tym ze si tehotna tak vsetko "prezivas" ? Toto su take zabo-mysie vojny .
Sadni si s nim a v klude sa porozpravajte,co ine mozes spravit? Ty sama vies o com je vaz vztah a ci chces takto zit. Moja rada : neplac !!!! ziadny chlap za to nestoji,na to prides neskôr.
Sprav si den pre seba ,potes sa s niecim,chod medzi ludi. Vypusti tie myslienky z hlavy.