Vo februari som potratila, cez vikend sme zistili ze som opat tehotna a ja sa neviem prestat bat. Uz mam jedneho syna, ma 5 rokov a tehotenstvo s nim bolo bezproblemove. Ako sa dat do kludu a dopredu sa nebat ze sa to opat zopakuje? 😔
Trochu sa to zlepšilo, keď bábo začalo kopať. Ale úplne prešlo až keď som dcéru už držala v náručí.
Ja som každé sono bola v strese, či je všetko v poriadku a ako písala simonakazga trochu som sa ukludnila, keď začala malá kopať, ja som bola po dvoch potratoch, takže celé tehotenstvo som sa bála.
Ahoj,
ja som otehotnela asi 2 mesiace po potrate v rannej faze.
Nevedela som o tom, myslela som, ze po xupadzone mi blbne ms kedze srvacala divne par dni a 2-3x za mesiac.
Raz som sa tak zamyslela, ci som v oktobri vlastne mala ms - bolo to tak v polke novembra a stale nic.
Test tehu potvrdil. Brala som to ok ale prekvapena som bola, ze po tak kratkom case som tehu. Rodine som to povedala az po tretom mesiaci.
Vsetko je doter v absolutnom poriadku. Nas prvy ma dostatoxne zamestnava 🙂 tak nemam cas uvazovat co keby...
Tes sa, strachom nikomu nepomozes. Pozeraj komedie a romantiku, jedz dobroty 😃 mne to pomohlo na dobru naladu.
Ahoj, zažila som presne to co ty, tak presne viem ako sa citis. Ten strach vždy bude. Ja som sa snažila myslieť pozitívne aj keď to niekedy nešlo. Len musíš byť silná a veriť ze všetko bude v najlepšom poriadku 🙏 Ako píšu baby vyššie, budeš kľudnejsia keď drobcek začne kopkat. Tak prajem veľa síl 🤗
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nechat to tak. Ak babatko ma odist, odide a proste tomu nezabranis. Proste potraty boli a vzdy aj budu beznou zalezitostou v zivote zien. Nie kazde dietatko je OK aby sa mohlo narodit a fungovat. Mysli pozitivne a neboj sa!