Ahojte žienky. Som tri týždne po kyretáži z dôvodu MA v 7tt. Dnes som bola na kontrole u lekárky, všetko je v poriadku, dokonca mi cez víkend prebehla ovulácia, dnes mi to potvrdila. Avšak povedala mi, že tehotenstvo odporúča až po 6mesiacoch. Keď som sa jej opýtala z akého dôvodu, či sa jej niečo nezdá, tak povedala, že je naozaj všetko v poriadku, ale že pre istotu z dôvodu, aby sa to nezopakovalo. Celkom som zmätená z jej odporúčania, keďže je všetko OK, myslím, že pol roka určite čakať nebudeme 🙂 Po akej dobe ste sa snažili vy, a kedy sa Vám podarilo? Brali ste niečo na podporu otehotnenia? Ďakujem ❤
@ivik4 To ma veľmi mrzí 🙏 Aj Vám zistili, prečo sa to opakovalo ?
Hej hej
Ja som otehotnela dva mesiace po potrate, ale ja som nešla na kyretáž, ale čakala som na samovoľný potrat. Už mám pol ročnú zdravú dcérku.♥️držím palce.♥️
Uz sa odporuca pockat aspon 1 cyklus, 6 je zbytocne vela. Ja som potratila 2 krat a vzdy som otehotnela v tretom cykle od potratu. V tretom tehotenstve mi nasadili fraxiparin na zaciatku preventivne a poslali ma na hematologiu, kde aj zistili moznu pricinu potratov, takze som si fraxiparin pichala cele tehotenstvo a teraz tu uz mam maly zazrak pri sebe 😉
@danielinda Áno na hematologiu mám aj ja výmenný lístok, otázne je ako rýchlo sa tam dostanem :(
@kvadrinkaaa Ďakujeme ❤
Tam by Ta mali vziat hned, mne nasadili posledne tehotenstvo fraxik zo dna na den
Keď si mala kyret tak minimalne 3 mesiace sa odporúča pockat
Nam bolo povedane čakať 600nedelie, a tak 3 menštruacie. Nam sa sice zadarilo až po 8 mesiacoch od potratu (v aprili som mala potrat, v decembri som otehotnela) aktualne 39tt a všetko ok☺️ myslim si že sa netreba unahliť ale pokial sa budete citiť ok tak preco to neskusiť aj skor ako o 6 mesiacov. Podľa mňa aj tak telo si rozhodne o tom kedy prijme tehotenstvo.
Prajem veľa šťastia☺️
ahoj, ja som mala MA v 10tt, babatko sa prestalo vyvijat v 8+tt. odporucali nam pockat 2-3 cykly.🙏🏻
Mne odporúčali po setrnom kyrete aspoň jeden cyklus
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Otehotnela som 3 mesiace po MA a znovu som v 5mesiaci ,,potratila".
Pol roka by som isto necakala, ale tie 3 urcite. Nebrala som nic