tazko sa mi otom rozprava este tasie pise ale stalo sa nam nestastie 9 mesiacou som uspesne zvladla a tesila na nase krasne dievcatko ale 9.9.2013 som sa dozvedela ze nasa malicka je mrtva nastal kolotoc porod mrtveho babetka kde nepocujete plac a nemozete si v naruci chytit vas uzlicek a ist domou sama a vlastne vsetko upratat vsetky detske veci zlozit postielky a kocik a vsetko stale len placem nedokazem sa stzm zmierit vsetky co ste tymto alebo podobne presli obdivujem ako ste to zvladli ja sa drzim ale je to tazke a strasne ta praznota boli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to my je luto ,,,mojej mame sa narodil tiez mrtve dietatko teraz by som mala brata mal by 26 rokov ☹
@svecovat je mi to hrozne luto ☹ prajem uprimnu sustrast ☹ toto by sa nemalo stavat 😠
pozri do tejto temy https://www.modrykonik.sk/forum/o-tom-se-tezko-...
to je dačo strašné,prajem veľa veľa síl aby si to zvládla 😢
uprimnu sustrast. Toto by sa nemalo stavat, ale mas chlapceka, pre neho sa musis snazit zit. Ja som prisla o jedno dietatko v 8 tt a bolo to strasne, keby ze nemam vtedy uz dcerku, tak neviem ako by som to zvladla......... ☹
dakujem vam moc idem dalej mam synceka a super partnera
Úprimnú sústrasť. Toto je veľká tragédia. Ja som prišla o bábätko v 16. týždni a veľmi to bolelo. Tak si neviem ani predstaviť tvoj bôľ a žiaľ. Prajem Ti veľmi veľa sili na prekonanie tejto veľmi ťažkej životnej situácie. Drž sa, život ide ďalej a máš pre koho žiť. Tak veľmi veľa sili.
dakujem
@svecovat úprimnú sústrasť ak budeš potrebovať sa vyrozprávať kľudne mi nápis aj súkromné ja som prišla o tri detičky DIanka mala už 4mesiaciky odišla nečakane,už to bude25.1. 16 rokov a o dve ďalšie bábätká som prišla v 10 týždni v brúskuu tiež má držja nad vodou moje krásne deti mám deti pred DIankou JUrka a detičky po Dianie Simonka,matuška a ďalšie dve detičky prišli po dvoch potratoch Sinduska a Rianka drz sa a veľa síl
@svecovat je mi to luto, uprimnu sustrast ☹ bratrancovej zene tak zomreli dve babatka, porodila ich mrtve... jedno bolo pre zanedbanie lekarov, 2 tyzdne pred terminom!!!!! (isla s tym na pohotovost ze neciti pohyby, tam jej povedali - doslova - nech nevymysla, maly je v poriadku, nech ide domov... rano jej to nedalo sla k svojej dr. a ta uz len skonstatovala ze malicky je mrtvy... keby jej vecer vyvolaju porod, alebo ju aspon poriadne vysetria, nemusi sa stat taketo nestastie ☹ o par dni by mal drobec uz dva roky) a druhe na konci 5 mesiaca tehotenstva potratila... nastastie v oktobri sa im narodilo zdrave dietatko, i ked cele tehotenstvo musela lezat, bola zasita a na kontroly chodila kazde dva tyzdne... drzim palce!!! je to velka strata, ale verim ze to zvladnete!!! @andrejka1974
nam malinky zomrel po porode 7.3.2011. dodnes to boli..... v lete som potratila, a dnes som v 3 mesiaci... tesim sa ale mam obrovsky strach... drzte sa, prajem vam vsetkym vela sil, ale hlavne tebe...
@svecovat Ahoj...veľmi ma mrzí,čím vás osud poznačil...chcem Ti len z vlastnej skúsenosti povedať,že ak máš pre koho žiť tu na zemi,neopúšťaj sa,inak opustíš aj jeho...Tvoje ako aj naše dieťatko sú spolu v nebíčku a ochraňujú nás...nie je to ľahké,takáto rana sa nezahojí nikdy,musíme sa s tým len naučiť žiť... veľakrát si pomyslím aj na iných rodičov,ktorí stratili dieťa a vždy trošku odľahčí situáciu,keď viem,že nie sme v tom sami...posielam Ti silné objatie a držím palce,nech smrť tvojho bábätka bola tou najhoršou vecou v Tvojom živote a už všetko bude len dobré...🙂
@svecovat chapem ta ale cas je najlepsi lekar.hlavne sa rychlo zbav vsetkych veci co ti pripominaju babatko a tes sa zo svojho dietata,ktore mas. mne sa stalo to iste pred vianocami sa mi narodilo mrtve dievcatko,krasna donosena dceruska.rodila som sekciou a bolo to nase prve dieta.da sa s tym v urcitom zmysle vyrovnat,no nikdy na dietatko nezabudnes,zostane navzdy v tvojom srdci.ja sa teraz hlavne sustredim na to aby som bola psychicky aj fyzicky v pohode lebo co najskor ako mi to lekar dovoli chceme mat s manzelom dalsie deti.vzdy sme chceli mat velku rodinu. drzim ti palce,neboj sa moja,to zvladnes. treba sa ale oddat smutku a odsmutit si to svoje. plac a cas liecia. aj mna vyliecili a hlavne milujuci a chapavy manzel.tvoje dieta ta potrebuje,tak sa drz pre neho.
dakujem aj mi sme mali krasnu donosennu dcerku ale zivot ide dalej koncom roka to skusime znovu a snad to vyjde a bude vsetko vporiadku ale dakujem za slova
kocky presne toto iste sa mne stalo teraz 13.2.porodila som krasnu donosenu dcerku,zrazu jej zlyhal metabolizmus a zomrela nam...je to sakra tazke,bolestive,ten kto to neprezil nikdy nepochopi.preto pisem prave vam baby,ktore presne viete ako sa citim ja momentalne,kedze prezivate to iste..taketo nieco pochopi len zena a hlavne len ta zena ktora si to prezila... 😢
Ahojte všetky, plačem keď to čítam. My sme prišli o dieťatko v 22tt dňa 3.7. Prichádza obdobie, že by som sa za chvíľku stala matkou. Bolo to naše prvé ...toto chápu ženy, ktoré stratili to najdôležitejšie. Baby, ale my sme silné a zvládneme to🙂 Keď máte chuť si poplakať urobte to. Navždy nám ostanú v srdciach naše najdrahšie detičky . Bojujme všetky! Vždy po búrke príde svetlo. Držte sa:-*
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@svecovat to mi je velmi moc luto.ja si to nedokazem predstavit aka si nestastna ☹ a neviem co napisat aby ti bolo lepsie ☹