ahojte boli ste niekto po interupcii alebo mini interupcii na spovedi.. čo vam povedal na to knaz.. dal vam rozrešenie.. ako reagoval.. odsudil vas za to.. ☹
To ako môžte napísať ty si rozhrešenie nezaslúžiš?Vám by som ho nedala!!!Sa môžete hanbiť neviete príčinu a už tu zobak otvárate!!!
@gubcikova ake babo zabila? zaskrtila nebodaj novorodenca? pretoze pokial plod nedokaze prezit mimo tela matky, nejde o "babo", ale o plod.
@tehulka1111 myslim ze nie ked ho neda ani mne ako matke dietata zijucej s partnerom (otcom dietata) v jednej domacnosti.
@warholette je jedno či je to plod,alebo bábo
ako to napísať... ak si tak hlboko veriaca že ti nerobilo problém ísť na interupciu tak ti môže byť srdečne jedno keď ti rozhrešenie nedá, nie?
niektorí "veriaci" majú pocit že môžu spraviť hocičo, však sa potom vyspovedajú... 🙄
mne je jedno kto ste čo ste 😀
@tehulka1111 pred 6 dňami si založila tuto tému a teraz sa pýtaš na rozhresenie????? Je mi na grc!!!
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/mozem-pit-tonic-na-zaciatku-tehotenstva/
ty kks nepytala som sa vas na nazory čo mate proti potratom ale čo vam na to farar povedal. .nežiadala som vas o to aby ste ma odsudzovali, ale iba nazor.. ako vidim su tu ženske ktore vedia len odsudzovat, ale niekkedy lutost toho čo bol na potrate je väčšia ako ohovaranie a osočovanie druhych.. pokial neviete odpovedat na otazku, tak sa radsej do tejto temy ani nezapajajte..
ad1) koho to nesiera, nech túto tému proste ignoruje... veľmi jednoduché
ad2) netvárme sa, že život je ružový a akceptujme fakt, že interrupcia - či sa nám to páči alebo nie, či s tým súhlasíme alebo nie - je práve tou odvrátenou tvárou tehotenstva; existuje a podstúpi ju nemálo žien
ad3) @tehulka1111 (inak zaujímavý nick v tvojom prípade)... teraz neviem, či ťa trápi viac skutočnosť, či sa ti dostane rozhrešenia, či samotný zákrok, ktorý si podstúpila 😕 (prepáč, ale z úvodného príspevku to tak vyznieva)
@dejnas jasne že mi rozrešenie nepomôže, ale možno by to pomohlo môjmu svedomiu..
@tehulka1111 ty ideš do seba liat tonik, aby si potratila...navyse to sem aj napises...potom napises, že to nepomohlo...ideš na interupciu a teraz zrazu osvietenie???? Spoveď?...super veriaci človek
@billam nepotrebujemm počuvat mudre reči.. radsej sa staraj o seba..
@tehulka1111 spovedat sa musis ist len za vyssim,nie za obycajnym fararom a ak tvoje dovody boli natolko vazne tak ano,da ti rozhresenie,.....
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.