Ahojte dievčata,
Pred 3tyz. mi bol potvrdený dg. missed abort. Gynekológ povedal že to by malo odísť samé. Posledné dni čiže štvrtok, piatok som začala špiniť a išla som pre istotu v piatok ku nemu že sa mi ešte nespustilo, nevedela som čo ďalej. Povedal že to nieje dobre že to tak dlho trvá. Tak ma objednal na pondelok do nemocnice na kyretaz. Len potom včera ráno som už začala krvácať a večer už to zo mňa vypudilo. Tak sa pýtam že či už nemusím ísť teda do nemocnice na kyretaz?
Ešte druhá otázka. Kedy má potom prísť menštruácia?
Ešte tretia otázka. Kedy sa potom môžeme sa snažiť?
Ďakujem pekne.
Záleží od toho, ako sa budeš cítiť zajtra - pokiaľ sa budeš cítiť dobre, nebudeš mať horúčky, triasky, silné krvácanie alebo bolesti...
Išla by som potom na kontrolu po skončení krvácania, či všetko odišlo samo.
Pokiaľ nie je nutná kyretaz a telo sa vyčistí samo, možno sa snažiť už po 1 menštruácii mne bolo tak povedané, ta prišla ďalší mesiac tak ako mala, ale môže to trvať aj 6-8 tyzdnov niekedy kým cyklus nabehne.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@yamahka ja by som do nemocnice išla. Tým, že to bolo tak dlho, mohlo dôjsť aj k zápalu, resp.nemuselo sa všetko pekne vyčistiť.
Ja som otehotnela 3 mesiace po kyrete. Odporučili počkať pol roka, ale mne dr povedala, že nevie prečo tak, ale že má skúsenost, že ženy akosi ľahšie zostanú tehotné. Že telo je nejaké "nabudene' na tehotenstvo
Mne prišla normlane, podľa cyklu....