Spontánny potrat po KET

marinko1988
28. jún 2022

Ahojte som po ket uz 21 dni no vcera spontánny potrat :( teraz neviem ...doktorka mi povedala ze mam vysadit tabletky ...potom pride riadna menštruácia ...čistenie ....a mam zase prist a môžu mi hned urobit druhe vlozenie embria podla skúsenosti počkať dajaku dobu ci nie ? Inak mala som hematom ...aj ten urobil nieco ....:(

pinaofina
28. jún 2022

@marinko1988 ahoj, mrzi ma cim si si presla. Mne po prvom potrate pockali na prvu menstruaciu, potom ma jeden cyklus sledovali a kedze vsetko vyzeralo ok, tak uz v dalsom mi spravili druhy (uspesny) vklad. Cize 2 menstruacie boli medzi. Hlavne treba aj psychicky sa dat trosku dokopy. Ja som ten jeden cyklus mala velmi dlhy (vyse 2 mesiace) takze som mala cas si to v hlave utriast.

marinko1988
autor
28. jún 2022

@pinaofina dakujem za skusenost ...asi aj mna caka taka silna menstruacia vsak?

pinaofina
29. jún 2022

@marinko1988 vies co pravdze som ju nemala silnu. Neviem kvoli comu ste boli na IVF, na kvoli PCOS. Mala som velmi dlhe cykly bez oluvacie, no a taky dlhy som mala aj po potrate… dostala som prvu menstruaciu a potom vyse 2 mesiacov som cakala dalsiu, musela som zacat brat duphaston, aby som dostala

marinko1988
autor
29. jún 2022

@pinaofina ja mam tiez PCOS a na ivf sme boli koli tomu no aj manzel ma zly tvar spermii ....ja ked som potratila mala som velke krvacanie. ..no teraz iba slabulinke nechapem ....no cakam aj ja kedy pride menstruacia. :(

pinaofina
29. jún 2022

@marinko1988 drzim palce, nech druhe vyjde ❤️

marinko1988
autor
29. jún 2022

@pinaofina dakujem pekne

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre