Spontánny potrat

misela22221
Včera o 05:23

Ahojte baby . Tak moja radosť ktorú som vam ešte v decembri zdelila sa vcera skončila.
Najskôr jeden deň spinenie , druhý deň už veľmi silne krvácanie. Na jednom urgentne všetko v poriadku , nasadený duphaston a injekcie proti krvácaniu. Cestou domov ešte väčšie krvácanie a silnejšie bolesti tak som utekala zase na druhý urgent. Kym som na druhom urgentne stihla zaklopať vyliala sa zo mňa krv a aj obrovská zrazenina. Pri sone potvrdený spontánny potrat. Zrazeninu odobrali na histológiu a mňa pozerali sonom, maternicu som už mala čistú , bez bábätka. Pichli mi injekciu na vyčistenie maternice a dali tabletku na zastavenie krvácania. Krvácala som ešte asi hodinu , nie silno. Keď som prišla domov odvtedy uz nekrvacam, bola som na úplnom začiatku tehotenstva. Iba keď sa utriem tak na papieri mám trochu slabej ružovej krvi, ako pri veľmi slabulinkej menštruácii. O 3 dni mám kontrolu. Je to v poriadku že takto slabo krvacam ? Povedali že maternica sa vyčistí sama že nie je potrebná kyretaz. Len mám trochu strach. Uznám ze vcera som tolko krvi stratila že už sa mi strasne aj točila hlava aj som mala strasne silne bolesti hlavy . Nehrozí mi niečo keď nekrvacam ? Ďakujem

kikusenka1
Včera o 06:00

Budeš v poriadku a je mi to ľúto. Aj ja som si tým prešla...tiež som bola bez kyretaze našťastie. U mňa to začalo ostrými bolesťami až to vyústilo do krvácania. Prajem veľa stastia🍀. Po tom zážitku sa nám narodili 2 detičky a tretie je na ceste

misela22221
autor
Včera o 06:06

@kikusenka1 ďakujem pekne❤️Len som sa zľakla toho že som prestala krvácať. Možno za to že to bolo na začiatku tehotenstva teda sa tam tolko toho čistiť nemuselo alebo aj preto že to bol úplný potrat

kikusenka1
Včera o 07:31

@misela22221 ja som krvacala vca 2 dni ale slabo

ronie338
Včera o 08:07

Keď som potratila v 6tt tak som krvacala asi 3 dní ale nijak silno. Teraz v 11tt a krvacala som vyše týždňa ale mala som aj kyret.

misela22221
autor
Včera o 09:24

A mali ste na druhý deň bolesti v podbrušku ? Ja vcera nic ale dnes ráno ma začalo v bruchu dosť pichať aj ma boli aj keď si sadnem

spanielka44
Dnes o 11:38

@misela22221 aj mne sa to stalo presne pred rokom,9.1 som bola žiaľ aj na kyretazi 😔 a dnes už som v 36tt takze všetko zle je na niečo dobre 😊

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre