Len by ma zaujímala vaša osobná skúsenosť. Ak ste si dali veštiť, či už z kariet, alebo z dátumov narodenia vyšlo to tak ako vám povedali? Alebo iba časť?
nie, ani časť, nič... našťastie to bolo zadarmo a možno preto to nevyšlo, ktovie 😂
@gladys_07 jasné, hneď budem letieť psychológovi, len pre to, že mi niekto niečo vyveštil a ja sa pýtam, či je šanca, že sa to splní..... :D
@zuzanka.zuzu tiež som to mala zadara, veľmi veľa sa toho splnilo a niečo nesedelo vôbec.... preto ma zaujíma aj názor niekoho iného
mne vyšlo.. Všetko čo povedala sedelo. nebolo to o tom že by strieľala že či sa trafí. Vedela veľa o minulosti, o prítomnosti a do budúcnosti čo som vedela že bude tiež vedela.. Vedela naozaj detaily .. Nevedela som otehotnieť 2,5 roka, hlavne kvôli tomu som tam išla, že či budem mat deti.. povedala mi že buď za 6-7 týždňov alebo 6-7 mesiacov to vyjde a mala pravdu. Vykladala karty a potom ešte vestila z kávy, ale hlavne tie karty
@barus26 tiež som to absolvovala práve kvôli tomu či tam vidí dieťatko.... robila mi to z dátumov narodenia, času narodenia a miesta narodenia. Tiež som si dala "pozrieť" aj náš vzťah, nakoľko mám o niečo mladšieho partnera. Vzťahovo úplne, že skvelé, to sa trafila, dokonca aj veci z minulosti sedeli na 100% Len miminko "videla" až v 2020. Od vtedy som 3 x už potratila...... ale stále nejak dúfam, že v tomto sa mýlila
Ja osobne som si nikdy nenechala vestit, no moja mamina na take verí a parkrat vesticu navstivila. Pointa je, že sa jej vacsina veci splnila. Keby nie o rok o dva, tak za 6 rokov atd. Ked sa este v minulosti pytala na svoje deti, na mna..tiež sa veci poplnili za cca 8 rokov ( preboha ved vtedy som ani ja nevedela kde s kym skoncim :D)
Niečo na tom bude a niečo je len cigánenie :P
Ja som bola raz a niečo mi aj vyšlo tuším jedna vec zatiaľ a to bolo že má kontaktoval rodinný príslušník ktorý mi ublížil a nevedela som či sa s ním mám baviť alebo nie. Ona mi povedala že nech sa s ním bavím že si financne prilepšim a tak aj bolo. Ostatne veci boli že môže byt ale aj nemusí zatiaľ nevyšli ale to som sa pýtala na deti, rodinu a to raz vist musí. No mám známu ktorej z toho totalne preplo lebo jej povedala že ten a ten nemá dobre srdce naňho si dávaj pozor a známa si takto vytvorila nenávistný vzťah a na každého z jej okolia sa chodí pýtať veskyne že aký je a čo je zač. A tak tiež si vytvára vlastne príbehy z toho čo jej vestkyna vyvesti aj keď je to napríklad že dávajte si pozor hrozí Vám nehoda tento rok tak ona cely rok s každým čo ide v aute hovorí že chod pomaly lebo budeme mat nehodu vestkyna mi to povedala. Takze si celkom aj namysla z toho a dosť jej šibe a pritom nehodu za ten rok našťastie ani nemala. Že tam tá odpoved vestkyne bude vždy taká akú ty v danej chvíli potrebuješ a vysvetlíš si. A ešte takto že niektorým slovam som vestkyni ani nerozumela a nedávali mi niektoré vety zmysel😄 Skús si prečítať horoskop na tento týždeň tvoj a horoskop iného znamenia v oboch prípadoch nájdeš niečo čo by sedelo aj k tvojej situácii. Ale teda neľutujem to ze som tam bola ale určite to ber s rezervou takýto výklad a keď ti niečo vyvesti tiež hneď neži podľa toho čo ti ona povie.
Aspoň vidíš, že veštica není nič dobré. Chces dieťa a už si 3x potratila. Uz k nej nechoď radšej
vestica nie, ale bola som u numerologicky a jej vychadza vsetko
áno a splnilo sa mi všetko
ja som si dala vypracovat kedysi davno numelorogicke "vyklady" kadecoho.. a sranda je, ale strasne vela veci z toho plati, platilo.. aj sa splnilo. Bohuzial som si z toho robila srandu a nepocuvala :DDDD Urcite to nemozes brat 100%.. urcite..
@ina009 nechodím k nej opakovane, bola to jednorazová záležitosť a nebola to ani veštica, ale iba holka čo sa rozumie numerológii a astrológii. Klasickej veštici by som v živote nešla....
Ak tomu veríš tak sa to splní. Ale nie preto ze ti to vyvestili...ale preto, že tomu veríš a privolas si to.
Ano, mne sa splnilo (vsetko) a neverila som tomu vobec, veci, ktore boli predpovedane mi vtedy pripadali sci-fi a velmi VELMI nepravdepodobne...
Veštenie je dar a kto ho dostal zadarmo mal by ním aj zadarmo pomáhať. Verím že z tých akože veštíc ho má tak 1%. Väčšinou sú to podvodníčky. Mne to tiež nevyšlo u jednej keď veštila priamo mne. Mojej babke to vyšlo keď jej veštila druhá o mne (dlhý príbeh) .. 🤷 za vestby by som rozhodne neplatila. Keď vie nech veští zadarmo. To nie je vec čo by mala byť zneužitá ako biznis. Je to dar ktorým by mal človek pomáhať
Asi 90% sa mi splnilo.....
@tripetta naozaj plnohodnotná odpoveď a určite aj osobná skúsenosť keďže ste sa zapojili do diskusie v ktorej som sa pýtala na osobné skúsenosi......
Prečo sú ľudia takýto..... nechápem. Nemám čo k danej téme zjavne povedať, ale nevadí, aspoň si rypnem, ponížim, zosmiešnim...... Tak dúfam, že Vám to spravilo dobre....
Ak si to dobre vsugeruješ splní sa ti to 😜 K veštici by som nikdy nešla. Naozaj ti môže vsugerovať zlé veci a ak si citlivejší človek, svoj život budeš smerovať tak, že sa naozaj udejú 😕
@sunny8 ...a hlavne ak má niekto takýto dar je jeden z miliónov 😉 Nie v každej druhej dedine 😏 Ostatné je len vec autosugescie. Ľudia si v podstate idú dať nahovoriť ako budú svoje životy viesť. Podvedome totiž riadime smerovanie svojho života. "Nech sa ti stane podľa tvojej viery"
U vestici som nikdy nebola ale cez numerologiu mi vyšlo úplne všetko, človek potom dokáže viac pochopiť veci, ktoré sa stali a hlavne pricinu
Mne povedala že budem vela cestovať a že si najdem v zahraniči muža a budeme mať syna potom sa vezmeme a potom dcéru. Tak som mu pred mesiacom porodila v španielsku syna a čakam kedy si klakne 😂😂👍 ale tak zeby som nejak verila na vestice to nie
No mne povedal pravdivé veci omne niektoré tak sa mi to zdalo cudne... Ale čo je hlavné povedal ze budem mat dieťa prvé v 26 s nejakým cudzincom a ze budem sním žiť pri mori.... Realita idem sa vydávať za Slováka som tehotná a som takto spokojná... 😀😀
Mne raz predpovedala vestica, ze pridem o dieta koli zdravotnemu stav, potratila som to ano, ale ci koli mojmu stavu to neviem. Druha vestba bola, ze budem dostavat peniaze zo zahranicia, je tomu asi 10 rokov a nedostala som este nic, a tretia, ze budem mat druheho syna, iba v tom mala pravdu. Sesternica sa pytala na muza a ona jej povedala, aby bola spokojna s tym ake muza ma, nakoniec sa rozviedla. A este, ze sa dozijem 60, tak uvidim. Radsej nechodit, co ma sa stat, to sa stane.
Mne vestila zadarmo pani vestica z kariet splnilo sa mi vsetko vestila mi to ked som mala 14 sme boli v cesku som bola z kamoskami von a pani vestica vybehla pote ak chcete vyvestim vam sli sme po jednom splnilo sa mi
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nie, moj oco mal byt uz 25 rokov po smrti, zatial sa tesi relativne dobremu zdraviu. Usetri si peniaze, radsej si kup nieco na seba, alebo ak nevies "kam z konopi" a potrebujes radu, smer psycholog