Ahojte, stále rozmýšľam ako sa rozhodnúť mám psychické problémy,depresie. Som tehotná v 6 týždni a bojím sa že sa mi to zhorší😢 zajtra idem psychiatrovi som zvedava co mi poradí. Máte niektorá skúsenosti že ste brali počas tehotenstva antidepresíva? Veľmi sa toho bojim aby to neuškodilo bábätku.
Čo na to otec dieťaťa?
Možno práve v tom dieťati nájdeš to, čo ťa bude v živote naplňať... snáď. Prajem ti to ;)
@thirstymonk velmi naivna predstava
@vanilkovazmrzka Prečo myslíš?
však si prečitaj pribalovy letak lieky ktoré uživaš a budeš vediet
samozrejme sa porad s lekarom a otazky smeruj jemu
sama sebe si daj otázku či vieš sa on postarat, vstavat k nemu , sama vieš aké máš stavy či to dáš je to zataž v každom smere
Skús myslieť pozitívne🍀 veľa síl prajem ♥️
Ja si myslim ze ak mavas depky ze musis chodit k dr tak ti to potrat zhorsi a rovnako tak aj porod a nasledna starostlivost
Dneska existuju aj antidepresiva, ktore mozu tehotne. Urcite sa porad s doktorom. Drzim palce
Tehotenstvo nie je problem. Horsie to bude potom. Ma ti kto pomoct s dietatom?
Su AD, ktore mozes brat aj tehotenstve. Ja som napriklad brala a aj jedna moja kamoska, deti su v poriadku. Ano problemy sa nam zhorsili, mne hlavne v prvom trimestri a tesne po porode, ona mala tiez take horsie okna, ale vzdy to boli len docasne stavy. V globale to nie je vobec horsie ako predtym.
Ahoj. Ako si dopadla u psychiatra? Ja som brala antidepresíva v tehotenstve. Sú aj také, čo sa môžu.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Prepac,no toto je otazka iba na tvojho lekara, ten pozna tvoj stav. Ale nechapem ak mas taketo stavy preco sa nechranis.