Ahojte. Chcela som sa spýtať či niektorá z vas nemá takúto skúsenosť….
Pred mesiacom som potratila bola som tesne v 6tt v ten deň mi brali krv mala som hcg len 83 na další deň bol hladina 23 a potom 21….. išla som teraz po mesiaci na kontrolu či je všetko v poriadku či mám hladinu hcg na 0. Doktorka sa mi na další deň ozvala s tým že hcg mám na 75. A hovorila mi že je možné že mi tam ostalo niečo mŕtve a budem musieť ísť do nemocnice na kyretaz ak ta hladina neklesne na 0. O dva týždne má objednala na kontrolu…. Len mi prebehla taká myšlienka či nemôžem byt druhýkrát tehotná pretože mi príde divne že som mala hladinu hcg 21 a začala som veľmi krvácať po tom potrate takze si myslím že som sa musela dobre vyčistiť a žeby mi po mesiaci to stúplo na 75 mi príde veľmi divne. Čo si o tom prosím myslite?
@simiii24 Ja mám 3 roky aj 3 mesiace za sebou kyret v 10tt nebilo srdiečko,po kyrete som bola celkom ok.Ale po pol roku ma depka dostala a musela som liečiť antidepresívami,teraz som otehotenela neplánovane a veru mám strach že sa to zopakuje,snažím sa nemyslieť na nič zlé a zamestnávam sa a tvárim sa akoby som tehu nebola v stredu idem ku gyn. mám aj obavi hoc mi ráno býva zle aj od hladu a pachov,jedinépríznaky ináč bolesti cez deň v podbruší ako pred ms bez kŕčov,proste keď som v práci ide to celkom ok,len si dávma pozor na brucho i keď som len v 5ttnikomu som nič nevravela,radšej chcem počkať do 13tt.
@simiii24 A jedna rada,keď treba len choď, ja som mala v sebe 2týždne mŕtvy plod aj horúčku som mala nevládala som chodiť záchranka ma vzala a hneď po odmeraní teploty ma brali na sálu a to ma chceli na ráno nechať že po odberoch,pri zákroku som veľmi krvácala doktorka mala o mňa strach.Nehccem ťa strašiť,len Ti chcem povedať nenaťahuj čas,Viem máš obavy čo ak,oni Ti v nemocnici ešte spravia sono či naozaj je mŕtve.
@deanalla no verím že to musí byt pre ženu veľmi ťažké na psychiku. Ja po dieťatku veľmi túžim no a ten potrat má riadne vzal o keď som bola tesne len v 6tt… stále na to myslím čo by bolo keby a prečo práve ja som musela potratit…. Neznášam nespravodlivosť pretože tie ženy ktoré netúžia po bábätku v pohode porodia a tie čo by bábätko prijali tak tie potratia….
Tak nizke hcg je velmi skory zaciatok tehotenstva .takze nove tehotenstvo to moze byt.
@hennyinnsbruck ako šanca by tam moja byt len či to nie je skoro že mesiac po potrate by som mohla otehotnieť.
@simiii24 preco by malo byt skoro? telo funguje dalej aj ovulacia.ak bol sex je sanca😅
@hennyinnsbruck tak jasne že bol 😁 len doktorka mi nič o tehotenstve nepovedala len to že budem musieť ísť do nemocnice na kyretaz 🤷🏼♀️
@simiii24 lebo v tak skorom stadiu nic vidno na utz neni… ja som pri 150hcg ani gestacny nemala .
A ja netrvdim ze si tehotna len vravim ze moznost tam je ze je to nove tehotenstvo uvidis pri dalsom odbere😊😊
@hennyinnsbruck no sak práve to že je to strašne individuálne a človek nevie čo má čakať ale ďakujem 😊😊
@simiii24 musis vyckat i ked to je isto o nervy 😒😒
@hennyinnsbruck hej je a chodievam cvičiť do posilky a teraz neviem či môžem ísť cvičiť alebo radšej nie. Proste celé zle lebo neviem takto na čom som 🤷🏼♀️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@simiii24 myslim si o tom asi to, ze sa kyretu nevyhnes...stalo sa mi presne to iste a musela som ist