Ahojte som po dvoch MA v priebehu tohto roka … mame za sebou rôzne vyšetrenia no posledné genetiku … cakame na výsledky 6-7tyzdnov … chcem sa len opýtať či tu je niekto taký a čo Vám zistili pripadne ako ste fungovali následne tehotenstvo lieky a pod. Vopred ďakujem
@stellarstar ahoj tá už je všetko Ok … aj endo. Teraz genetika a ešte mame v pláne reprodukčnú imunologiu
Tak už len vyčkať na výsledky
Imuno?
@sofia1979 ideme na reprodukčnú imuno. Ale skusim teda aj len čisto imuno… ja som len že či mal niekto čisto nejaký geneticky problém a ako bol riešený nakoľko z toho mam akúsi najväčšiu obavu 😓 dakujem
Som na tom rovnako, len posledný bol necelé dva týždne dozadu. Mam už dve zdravé deti, tehotenstva ok, nechápem, čo sa teraz robí. Tiez sa chcem spýtať, aké vysetrenia treba podstupit
Isto chodte na repro imuno aj, je mozne ze tam je pricina
Nam nic nenasli a tiez som potratila v 9tt, ale muz ma horsi spg, preco na sto pro nikto nepovie
Inak vysetrenia repro imuno, hematologia, endo, genetika, to su take zakladne plus este aj alergia na potraviny
Ja som mala dve MA v priebehu pol roka.. v tom druhom pripade dvojicky... a bolo to tazke. Mala som predtym uz tri deti, tak som to pripisala vyssiemu veku (ja 40, muz 46) a rozhodla sa to dalej neriesit, kedze sme uz tak ci tak deti mali. Povedala som si, ze tak to ma byt. Potom som z nicoho nic otehotnela cca o pol roka znovu a necakala od toho vela, ale vsetko bolo v poriadku. Pre istotu mi nasadili estrogen, ktoreho mam velmi malo, ako zistili z krvi, a ten som brala tusim do 6-7 mesiaca.
@adka2011 takéto príbehy sú vždy potesenim, ze sa to dá zvládnuť. Mne tiež lekár povedal, že už mám 38 a to je dosť
@marhulka13 ja som vo Februari potratila a teraz som uz v 6 mesiaci. Zatial vsetko vyzera ok, jedine mi trochu zvysili davkovanie liekov na stitnu zlazu. Tiez mam 38, nemyslim ze je to neviem aky vysoky vek.
Myslím si osobne, že ešte po 2 Ma nemusíš zúfať resp. Ešte môžu byť ostatné tehu bezproblémové mám kolegyňu bola po 2 tiež do roka a ďalšie už boli v pohode a to nepostúpila žiadne vyšetrenia. Niekedy to tak príroda proste zariadi. Koľko máš rokov?
@jablkovastrudla absolut ešte úplne v pohode vek
@sofia1979 25 ale chceme rodinu postavili sme dom a dvom je nám tam smutno
No áno aj ju mať budete, neboj držím moc palce
Ahoj, ako ste na tom? Ja som tiez po dvoch MA, dnes mi zistili na reproimumologii Špecifická celulárna odpoveď voči partnerovým antigénom..
Pred tym som absolvovala genetiku, hematologiu, infektologii, histeroskopiu, hormonalny profil, stitna zlaza...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ešte daj urobiť hematológiu