Som citovo závislá na mužovi

zuzulk
17. jún 2018

Ja neviem mne uz asi prepina s toho..nikam nechodím medzi ludi sama ...iba s muzom sa citim fajn, uvolenene som sama sebou . urcite to nieje dobre ..proste chcela by som byt ina ..

ruzicccka
17. jún 2018

Prepac ale nechapem kde je problem ?
Ze nikde nechodis sama ? No ved ked ty sama nechces tak .. na tom
Nieje nic zle horsie by Bolo ak by ti to on zakazoval
Ved bud rada ze sa pri nom citis dobre ..nie kazdy to tak ma

tomikejt
17. jún 2018

urcite to nieje dobre. skus ist sama niekam, prihlas sa na nejaky kurz, alebo zacni niekam chodit, na jogu alebo nieco..

stanulienkat
17. jún 2018

A?????

zuzulk
autor
17. jún 2018

No ved pisem ze ma to serie 😒

svetlana35
17. jún 2018

@zuzulk ja som na tom bola podobne ale casom som sa uplne "osamostatnila", zacala som pozvolne sama sa prejst aspon na nakup, ptoom s malym na dlhsie vonku,neskor s kamoskou na kavu, potom som si dala jazykovy kurz a teraz nemam problem ist sama hocikde aj na dovolenke som bola len so synom 🙂 Urcite nie je dobre byt zavisla na cloveku, na mne raz bol jeden moj expartner a bolo to velmi zle, v kuse za zadkom som ho mala, veru po case mi to slo na nervy

zuzanka2411
17. jún 2018

Asi viem co tym myslite...je to vsetko o tom, ze ste sa prestali pohybovat medzi ludmi a automaticky ste sa dostali podvedome do akehosi stresu z ludi..to ze sa necitite medzi ludmi ,,svoja" je preto, lebo ste si odvykli od spolocnosti..s manzelom ste stale, zvykli ste si na jeho spolocnost, jeho reakcie a pod. Zacala by som aspon raz do tyzdna zacat chodit niekam..cvicit alebo plavat alebo ja neviem nieco co by vas bavilo..spojte sa s nejakou kamaratkou alebo znamou a vybehnite na obed, na kavu ci vino..nahodte sa, namalujte a pekne oblecte..chodte aspon raz sama na nakupy..staci postupne..z domu sa vam to mozno zda zle, neprijemne ale po jednom takom vyjazde sa budete citit ovela lepsie 😊

pininka
17. jún 2018

To ma obcas kazda. Po istom case ti zasa zacne prepinat pri muzovi a budes chciet byt niekde inde, aspon na chvilu. Ale je fakt ze ja som s mojim 17 rokov a obaja sme taki,ze najradsej spolu, vtedy sme najviac uvolneni.

hettinka
17. jún 2018

@zuzulk aj ja chodím všade najradšej s manželom a rodinou. Len na rozdiel od teba sa tak cítim v pohode. Aj sama občas niekam idem s kolegyňami, na nákupy a tak, ale hodina-dve do týždňa mi úplne stačia na reset.

tslobik
17. jún 2018

A ja som zase najradšej sama so svojimi známymi, asi čudné....

ema234
17. jún 2018

@zuzulk ha tiez som na mojom zavisla ;) ale ja to menit nechcem 🙂

tanikka
18. jún 2018

koľko ste spolu?

belasy_motylik
18. jún 2018

Pre mňa je môj manžel môj najlepší kamarát a trávim v jeho spoločnosti veľmi rada čas, tak ja osobne v otázke nevidím žiaden problém.

dzupi898
18. jún 2018

tak nebuď keď ti to tak vadí, čo čakáš, že ti na to povieme? ale nerozumiem tomu prečo ti to vadí, že chodíte von spolu, veď to je iba fajn, že viete byť takto spolu. ak ti to moc vadí tak si teda nájdite každý nejaký svoj koníček, ktorý budete každý robiť sám

tomikejt
18. jún 2018

No vidím ze moc pochopenia sa ti nedostalo. Ja viem čo tým myslíš, a platí čo som písala vyššie, nájdi si niečo kde budeš chodiť sama. Ono nieje dobre byť takto závislá na mužovi.ja svojho milujem, tiež je mi s ním najlepšie zo všetkých ľudí na svete, ale mám aj svoje záujmy kam jeho neťaham, takisto opačne a takisto si raz dvakrát do mesiaca vyrazím von s kamoškami bez neho a aj on s kamošmi. Nieje dobre byť závislá na inom človeku.

zenaajmama
18. jún 2018

My chodíme tiež všade spolu,robíme všetko spolu, a takto nám je najlepšie.

babina_33
19. jún 2018

Musis si uvedomit, ze tvoje stastie zavisi od teba, od nikoho ineho 🙂

fidela86
20. aug 2018

Ahoj.
V prvom rade v tom nevidim ziaden problem.
Teda za predpokladu, ze ho nevidis Ty.
Ale kedze sa pytas, moze sa zdat, ze to vidis ako problem? Alebo je to len tlak spolocnosti, okolia, ktore sa Ti snazi vnutit myslienku, ze to nie je OK?
Neviem, samozrejme, velmi si sa nerozpisala, ale ja by som si najprv zodpovedala tuto otazku: vnimas to ako problem? Ak ano, preco? Preto, ze by si chcela ist niekam napriklad s kamoskami alebo...?
Az tak si vies sama odpovedat (alebo my poradit) 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre