Smrť bábätka pri pôrode

palculienka40
12. júl 2021

Ahojte. Hladam niekoho s podobnym osudom, komu by pomohol rozhovor . Pri porode tyzden po termine mi zomrelo uplne zdrave babatko. Budem rada ak sa mi niekto ozve. Mohli bu sme si pomoct navzajom.

simona139469
12. júl 2021

Nič take nepoznám ale úprimne je mi to ľúto😔. Musí to vyť strašne. Nikomu neprajem

nenullienka
12. júl 2021

Úprimnú sústrasť, hlavne veľmi veľa síl. Myslím, že je tu skupina mamičky anjelikov - skús sa pridať. Tam ti určite pomôžu, vypočujú 🥺☹

bibina32
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
felycity
12. júl 2021

Ahoj, je mi to strasne luto, ano, je tu skupina mamicky anjelickov, kde sme mnohe s roznymi osudmi. Mne zomrel syncek po zdravom tehotenstve, mesiac po porode, ak sa potrebujes porozpravat, pokojne mi napis alebo do skupiny. 💙

ivangeline
12. júl 2021

:( ...mojej znamej sa to stalo... omotana pupocna snura.. cisarsky bol neskoro... je mi to velmi luto. Objimam.

palculienka40
autor
14. júl 2021

@ivangeline dakujem.

palculienka40
autor
14. júl 2021

@nenullienka dakujem.

palculienka40
autor
14. júl 2021

@ivangeline dakujem.

palculienka40
autor
14. júl 2021

@ivangeline dakujem.

palculienka40
autor
14. júl 2021

@felycity ako to tu funguje aby som pisala sukromne?

felycity
14. júl 2021

@palculienka40 kliknes na meno a otvori sa ti profil a hore je obalka tam klikni - to je sukromna posta

zafir01
14. júl 2021

@palculienka40 úprimnú sústrasť. Tiež mi zomrela dcérka 2 dní pred termínom pôrodu. Koli omotanej pupocnej šnúre. V tom čase ( je to už 5,5 roka) mi pomohla skupina tu na ml "mamičky anjelikov" stretlo sa nás tam vtedy veľa, ktorým sa stalo podobne, a podpora navzájom mi veľmi prospela.

palculienka40
autor
14. júl 2021

@ivangeline dakujem.

palculienka40
autor
15. júl 2021

@zafir01 nasla som len stare prispevky a tu skupinu mamicky anjelikov sa mi nedari vyfiltrovat

basska_b
15. júl 2021

@palculienka40 Veľmi mi to je ľúto 😢 môžeš pozrieť aj tu
https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...

palculienka40
autor
15. júl 2021

@basska_b dakujem. 😉

iriska3
15. júl 2021

@palculienka40 ach....😔 Moc ma to mrzí... Kedykoľvek mi napíš, prešla som si smrťou bábätká hneď po pôrode, budú tomu v sobotu dva roky. Alebo sa pridaj do spomínanej skupiny Mamičky anjelikov.
Hlavne, ak ti môžem poradiť, a hlavne ak cítiš tu potrebu,tak o tom píš, rozprávaj sa s niekym, nedus to hlavne v sebe.... Posielam ti veľa síl

palculienka40
autor
15. júl 2021

@iriska3 dakujem. Sama neviem co mam robit. Su tomu len 4 mesiace. Hrozne to kolise. Raz chcem utiect, inokedy to vykricat, hlavne tym co to zvinili.

mariska1989
15. júl 2021

Už len názov a plakať sa mi chcelo 😭 je mi to ľúto neviem si predstaviť čo to je za bolesť a ani by som nechcela .mne stačilo že som prišla o bábo v 12 tt a to ma zlomilo ... drž sa hlavne a nezabúdaj .plač koľko ti oči dokážu a srdce dovolí bolo by to isto úžasné miminko ..ťažké obdobia ešte prídu hlavne keď bude tomu rok kedy sa narodilo ale aj odišlo alebo ťažké obdobie že mohlo mať prvé Vianoce ....pre mňa bude ďalší zlomok keď sa mal narodiť náš anjelik 1.8. mal by 2 roky pre mňa sú tu dva dátumy a to keď som potratila a ten kedy sa malo narodiť vždy idem na cintorín .zápalim sviečku a poplačem si aj napriek tomu že vedľa mňa spí ročná dcérka ❤️

palculienka40
autor
15. júl 2021

@mariska1989 ano je to hrozne. S tymi datumami mas pravdu. U mna sa to opakuje kazdy mesiac. A tiez mam uzasnu 10 rocnu dceru. Pohreb bol najhorsi. Bola ako ziva a len spinkala a velka ako trimesacna.
😭

mariska1989
15. júl 2021

@palculienka40 aj u mňa to tak bolo mesiac čo mesiac aj keď som bola tehotná keď bol dátum kedy som potratila potom zas kľud potom zas plakala pritom má mala kopala v brušku a manžel má utešoval ..život prináša veľké prekážky musíme si prejsť všetkým možným aj bolestivým. Tak si ju tak zapamätaj ako si spinká ako ju ľúbiš aj keď tu není .ona vám pošle svojho súrodenca aj mne môj anjelik poslal 2 čiarky na teste aj keď slabé v deň kedy sa malo narodiť ....všetko tu je a není pre niečo .želám ti až do onedlho nájdeš // a na konci držíš v náručí zdravé, živé, krásne, voňavé , uplakané miminko ❤️🙏

palculienka40
autor
16. júl 2021

@mariska1989 dakujem za tvoje slova. Je tazke sa bavit o tom a niekym kto tym nepresiel. Teoriu ovladam aj ja len, prax je horsia. Mam skvelu psychiatricku bez nej by to neslo. Aj manzel ma podporuje len velmi tlaci na pilu, ze aby mi iz lepsie bolo. Ale au to len 4 mesiace a to je skoro. Mysli. Si ze on to v aebe potlaca a zahana pracou aj ked si obcas so mnou poplace. Vela sme sa o tpm rozpravali, teraz uz akoby nechcel.

mariska1989
16. júl 2021

@palculienka40 ja ťa úplne pochopiť neviem ale každá strata boli a prísť o bábo je asi najhoršie čo môže byť .nechaj hlavne tomu čistý priebeh záplač si keď to uznaš za vhodné je jedno či to bude v obchode de uvidíš miminko alebo na ulici de sú mamičky čo kočikuju kľudne púsť tú slzu , poplač, proste jediný liek je čas , čas ktorý sa ťahá pomalí ale si silná žena aj keby si po roku plakala stále je to ok veď si to malinké nosila pod srdcom dýchala si za ňu

nikola545
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tish1986
7. aug 2021

@palculienka40 ahoj, mne zomrela dcerka pred 6 dnami v 39.tyzdni tehotenstva. V nedelu som prestala citit pohyby, inak nic - cele tehotenstvo vsetko v poriadku, aj vsetky poradne, ozvy v poslednom mesiaci. Prisla som na gyn.pohotovost,ze babatko nekope a ked zapli ultrazvuk, oznamili mi, ze babatku nebije srdiecko. Zomrelo. 2 dni sa mi snazili vyvolat porod, napokon som v stredu po polnoci zacala mat kontrakcie. Po 10 hodinach som konecne porodila dcerku. Boli to najhorsie dni mojho zivota - 3 dni mat v sebe mrtve babatko a potom ho este aj porodit s vedomim, ze ho nikdy neuvidim, nepobozkam, nevezmem si ho domov. Vcera ma pustili z nemocnice. Neviem, ako toto cele prezijem, je to tak strasne nespravodlive, myslim len na to, ze ju chcem mat pri sebe 😥. Malo to byt tretie dieta, mame uz doma syna a dcerku (7 a 5r). Samozrejme ze sa tesim, ze sa mne nic nestalo a ze som sa vobec mohla vratit k nim a manzelovi domov, lebo keby sa porod nerozbehol, mohlo to dopadnut aj ovela horsie. Ale je to slaba, vlastne ziadna utecha pre mna v tom, co momentalne citim a cim som si musela prejst... 😞😥.

simona139469
7. aug 2021

@tish1986 ahoj, mrzí ma čo prežívaš, verím že detičky a manžel ti budú oporou a zvládnete to spolu. Úprimnú sústrasť

sindy21
24. aug 2021

“Ahojte....aj mne sa to stalo...teraz....takto tri týždne dozadu som bola v nemocnici na kontrole, pasy ,usg,všetko ok...už so bola 38tt a zrazu....v piatok som nášho chlapčeka prestala cítiť....aaaaa....😢😢😢vyvolávanie pôrodu a čakanie na to najhoršie...nikdy by ma nenapadlo,že sa toto môže stať...krásny, 4 kilový ...náš Jakubko...doma ho čakala ségra ,ktora mala 13.8 7 rokov a jej prianím ( ako darček) bolo mať Kubka na rukách ...neviem ako sa s tým vyrovnať...v hlave mám neskutočné zmätky...raz sa mi zdá ,že sa to ani nestalo...potom to začnem prežívať znova a znova...😢😢😢

elenita
24. aug 2021

@tish1986
@sindy21 Ahojte dievcata. Prijmite prosim moju uprimnu sustrast 😪. Boli sme spolu v augustovkach..netusila som, ze nieco taketo sa stalo. Myslim na Vas a posielam vela sil.

sindy21
24. aug 2021

@elenita áno zdieľali sme spolu svoje priberacie obdobie ...😢😢😢😢 Prajem zdravie všetkým detičkám, maminkam...rodinkam

elenita
24. aug 2021

@sindy21 placem aj za Vas 😪😪 predpokladam, ze pricinu nikto netusi 😪 to su tie nepredstavitelne tragedie 😪 posielam vela sil 🙏

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre