Ahojte.
Tie ktoré ste ho zažili a mali ste dovtedy aj tehotenské príznaky…zaujíma ma, ci naozaj zo dna na den prestanú príznaky (nevolnosti, bolesť prs) alebo proste moze byt aj ze slabnú postupne ?
Vďaka za skúsenosti oo
mne vymizli v priebehu par dni celkom vyrazne, uvedomila som si to mozno po nejakych 3 dnoch, ze zrazu mi nic nesmrdi, kava mi chuti, tazko od zaludka mi uz tiez nie je a prsia ma boleli uz len velmi jemne a na dalsie dni uz vobec, testovat ma nenapadlo, mna cakala kontrola u lekara o nejaky tyzden, ako som si toto cele uvedomila a isla som tam uz pripravena, ze nieco nie je v poriadku..myslim, ze ciarka ti nenapovie nic
Bolo to nárazovo. Jeden deň prestalo byť zle,ďalší prestala bolesť prsníkov. Po týždni až dvoch začala bolesť krížov,zhoršila sa výrazne pleť. Ale niektoré majú všetky príznaky ešte pred kyretážou/vypudením. Prečo si myslíš, že plod je mŕtvy? Či to máš potvrdené?
@domka222 nemam…proste mam pocit ze tie príznaky slabnú…stale su ale mam pocit ze v priebehu týždňa su trochu slabšie a to som len v 7tt…mam za sebou veľa zlého uz preto sa bojím
@domka222 pri ostatných tehotenstvách ked mi začalo byt zle bolo mi kvalitne zle celý prvý trimester aj dlhšie….a ked mi neboli šlo o zamlčaný potrat
Záleží podľa toho v akom si tyzdni ale slabnúť začne určite až postupne a čím vyšší týždeň tým je “horšie” zostavovanie a pomalsie slabne Hcg. Ja som potratila 9+3 zistila som to až v 12 tyzdni, ano prestali ma úplne boliet prsia a to bol vtedy môj jediný tehotenský príznak len ja som myslela že je to normálne že niekedy bolia viac niekedy bolia menej, až potom som si to všetko s odstupom casu spojila😔 bolo to tazke potom som mala ešte veľmi dlho kútiky na ústach a vysyp na bruchu z tej akoby infekcie, bola som na kyretazi a po prvej menštruácii sa to dalo viac menej do poriadku
Ahoj mne sa bábätko prestalo vyvíjať v nejakom 6 tt ale celé to bolo od začiatku divne testy mi silneli veľmi pomaly ah vôbec , hlavne ten digi test mi ukazoval aj 2 týždne 2-3 čo už mal cca od 6tt ukazovať 3+ to som vedela že už neni niečo v poriadku , a áno aj príznaky mi začali ustopovat až zrazu nebili žiadne a začala som špiniť neskôr krvácať :( pre istotu si zbehnú na krvné testy ak máš nejaké pochybnosti . Držím palce 🫶🏻
Priznaky zostali
ahoj, mne priznaky nevymizli… az na sone mi povedal ze babatko sa prestalo vyvijat. az na taky blby pocit vnutorny ktory som mala, kde som tusila ze nieco nemusi byt v poriadku, som vsetky priznaky mala nezmenene. Este aj par dni po kyrete…
Ahoj mne prvýkrát príznaky zostali a až po kyretáži prestali dovtedy som sa cítila stále rovnako. Druhýkrát niekedy ráno som cítila príznaky potom večer zas nič a sa to tak striedalo. Nie je to však podľa môjho názoru pri každom tehotenstve rovnaké. To, že ich máš slabšie nemusí znamenať hneď, že to bude aj zlé. Niekto nemá príznaky vôbec celé tehotenstvo a je všetk ook 🙂 držím palce aby to bolo tak aj u teba
Zacala som spinit, dr povedala, ze slabne srdiecko. To bolo vo stvrtok. Cez vikend mi uplne vymizli priznaky. V utorok som mala ist na kontrolu, uz som tam isla s tym, ze som vedela. Aj mi to bohuzial potvrdili😑
Aj toto je velmi individualne,kazda to ma inak,mne postupne zacali asi cca po dvoch dnoch od realneho odumretia plodu..ale tiez som si vravela,ze v tomto vyssom stadiu (10 tyzden)to sa uz moze postupne stabilizovat.Ale ked som mala potom take jemne bolesti maternice nie len obcas pocas dna,ale kontinualne,vedela som,ze nieco je zle..
Kazdopadne,test ti ukaze (ze zacne slabnut),len v skorych stadiach tehotenstva,vo vyssom je to hcg uz tak obrovske,ze sa to znizuje aj mesiac,takze hned to rozhodne nezachytis.
Ja som nepocitovala vymiznutie priznakov, ale teraz ked to porovnavam s druhym, uspesnym tehotenstvom, tak to prve bolo od zaciatku uplne ine. Vlastne som ani ziadne priznaky nemala, nebyvalo mi vobec zle, dokonca namiesto unavy som trpela skor nespavostou.
V druhom tehotenstve som sa raz velmi vystrasila, lebo priblizne v desiatom tyzdni mi zoslabli priznaky ale potom o par dni sa znova objavili, a vsetko bolo v poriadku.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pripadne ak si spravím test a plod je uz mŕtvy bude čiarka slabšia ?